Fotoğraflar gelsin, elimden gelen bilgiyi aktaracağım. |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (437. sayfa)
-
-
Sensör arızası, çok sık karşılaştığım bir durum değil Ali hocam...1 yıldır kullanıyorum, 3-4 defa oldu ancak....daha çok ana fırça sıkışması uyarısı var, hemen hemen 15-20 günde bir oluyor, bu ikaz....ancak play tuşuna bastığımda çalışıyor...bu arada robotom ecovacs T9 aivi....genel olarak memnunum, temizliği ve mop performansından...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba,
yıllar sonra telefonumu değiştiriyorum ve ali ex.pres den aldığım t8aivi için uygulamayı yüklerken china seçiyordum ama telefon numarsı vs nereden öğrenebilirim hatırlayan var mı?
-
Satıcıyla mesajlaşmalarınıza bakın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, deebot n8 pro+ alma niyetim vardı ? kronik bir durum var mı acaba? ana fırça motor sıkıntısı bunda da var diyorlar??
-
neredeyse 1 sene oluyor sürekli haritada kendini unutma problemi daha düzeltilmedi mi arkadaşlar ?
Model ney hocam ?
T9 aivi nereden aldim cin malini bin pismanim uygulamayi sildim yeniden yükleyeyim diyorum bölgeyi cin yapinca dil de cin oluyor robotu tekrar ekleyemiyorum.
2 3 aydır yapmıyor bende hocam Çince giriş yaptıktan sonra dili İngilizce yapabiliyorsun t8 aivi burada bende , ayrıca internet ile de bir alakası var hocam 100 mbps hızında internetim vardı , sürekli cihazın bağlanması harita sorunu , area fonksiyonunu kullanamama gibi sorunu oluyordu . İnternetin de snr değeri falan 20 , yani neredeyse 200 mbps i falan destekliyor , bir sene hiç bir kesinti falan da olmamıştı , sonra bir gün internetim gitti hızım 50 ye düştü , o günden sonra hiç bir sorun olmadı , snr değerim şu an daha kötü 8 mesela ama cihaz bir numara yapmadı ondan sonra .
Sırf Robot icin iss değiştireceğiz anlasilan :(
Bu benim görüşüm hocam belki hiç alakası yoktur , türknetteyim hiç değiştirmeden oldu bunlar .
T8 aivi nin kutu içinde gelen ana fırça ile aliekspresten aldığım yedek ana fırça eskidi. Aliexpres üzerinden bir tane daha satın almıştım, bu fırça ile ana fırça hatası veriyor. Gürültülü çalışıyor hali üzerinde sanki fırçayı döndürmekte zorlanıyor, robot aynı noktada dönüp duruyor, yeni ana fırça almam gerekli, tavsiye edebileceğiniz bir ürün, sayıcı var mı? Orjinal ana fırça bulabilir miyim? Bu arada robotu tam 3 Yıldır düzenli kullanıyoruz internet adsl, bulunduğum yerde enfazla 15 mb destekliyor, harita vb. Konularda ciddi bir sorun yaşamadık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozmo 950 kullanan harita sorunu yaşıyor musunuz? Haritayı çıkartıyor bölgelere ayırıyor sorun yok. Daha sonra area sekmesinden odaları seçip temizlik yaptırıyorum burada da sorun yok (Harita çıkardıktan sonra asla Auto ile temizlik yaptırmıyorum) ama bir iki gün sonra saçma sapan bir harita oluşturuyor. Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Evet aynı sorun bende de var yazılım sıkıntı maalesef 950de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani bir çözümü yok mudur? Garanti üzerinden bir işlem yapabilir miyiz
Özellikle perde gibi bir şeye takildiginda harita bozuluyor hocam. Bu yüzden perdeleri havaya kaldırıyorum temizlik yaparken. (Bendeki 900 modeli)
Orijinal ana fırca bulabildiniz mi? Aynı gürültülü çalışma bende de var.
Hepsirobot sayfasında vardı hocam ama birebir orjinal mi Ali beye sorabilirsiniz
Orjinal bulamadım, hepsi robot sitesinde stok yok görünüyor. ECOVACS Türkiye yalnızca getirdiğimiz ürünlere destek oluyoruz şeklinde cevap verdi. Aliexpres üzerinden bir satıcıdan sipariş ettim. Gelince bilgi veririm.
Bir şifre yolladı ama olmadı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X