Merhaba, Bir güncelleme gelmediği için yazılım sorun olduğunu düşünmüyorum. Çalışan haritada değişiklik yapması ve7veya alanları kaybetmesi akla lidar sorununu getiriyor ilk anda. Lidar kulesine az basınçlı hava tutarak temizlemeyi denemenizi isteyeceğim. |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (436. sayfa)
-
-
Peki olmayan eşyaların etrafından dolanması için ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani şu şekilde anlatayaım:
Lidar saçmaladığı zaman beklenmedik haritalar oluşturabilir, bunu da lidar arızasına bağlayabiliriz ancak tabii ki bu kesin bir yorum değil. O yüzden öncelikle dönme hızını etkileyebilecek herhangi bir soruna karşı hava ile temizleme önermiştim.
İkinci bakacağımız yer ise batarya olacaktır.
-
Hava tutmuştum zaten hocam, batarya sıkıntısı da yaşamıyorum. Orjinal bataryası hala üzerinde, tüm evi 2 kere temizleyebilecek kadar gidiyor şarjı.
Ali bey merhaba , konu ile alakası yok ama cam silme robotu almayı düşünüyoruz , özellikle tavsiye ettiğiniz bir model var mı yoksa ecovacsın winbot w1 pro cihazını gördüm , tavsiye eder misiniz ? Tazaar firması hala distribütörlüğünü yapıyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tazaar konusunda bilgim yok, görüşme taleplerine cevap vermiyorlar.
Winbot makul bir cihaz, ben kullanıyorum ve memnunum ama çok da elzem bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
Buna bir youm zor, maalesef yeni harita denemeniz gerekiyor
Teşekkürler hocam.
İki küçük kızımız var , 190 metre kare evin yüzde 50 si boydan baya camla dolu , balkon duvarları camdan ve cam balkon şeklinde bir sürü cam var Ali hocam . Pek temizlemeye fırsat olmuyor . Bazı yerlere mimarı hatasından dolayı el girmiyor düzgün temizlenemiyor .
Temizlikçiler sadece cam silmeye 500 tl para istiyor . Elzem bir cihaz olduğunu düşünmüyorum derken biraz daha açar mısınız lütfen , yorumlarınız çok kıymetli ,
Cihaz garanti dışı bozulursa onu da tamir etme şansınız var mı , yedek parçası vs sorun yaşar mıyız ? Siz satıyor musunuz ?
Sizi çok iyi anlıyorum.
Her camda robotu yerinden alıp yeniden yerleştirmek zorunda kaldığınız için normal evlerdeki küçük camlarda kullanımı çok 'otonom' değil efendim. Başında durmanız ve sık sık müdahale etmeniz gerekiyor henüz bu teknolojiye, yani zemin temizlik robotları gibi 'çalıştır bırak git' bir çözüm değil henüz.
Boydan boya cam dediniz mi tabii ki biraz daha rahat olur, bu durumda işinize yarayabilir.
-
Teşekkür ederim ,
Cihaz garanti dışı bozulursa onu da tamir etme şansınız var mı , yedek parçası vs sorun yaşar mıyız ? Siz satıyor musunuz ?
Cihaz ömrü ortalama ne kadar olur ?
Destek ve servis gibi konularda tabii ki yardımcı oluruz, Ecovacs ile doğrudan bağlantımız var.
Biz cihaz satmıyoruz.
-
Destek ve servis gibi konularda tabii ki yardımcı oluruz, Ecovacs ile doğrudan bağlantımız var.
Biz cihaz satmıyoruz.
Cam robotlarında ömür oldukça uzundur aslında, çok az yorulurlar.
-
-
Ekranda arızanın geçmemesi sorunun ötelendiğini gösterir. Yani arıza geçmemiş ama çalışmasına engel değil henüz.
-
1-2 saat sonra sensör arıza ikazı gitti, hocam....daha doğrusu şarj yuvasına gittiğinde kayboldu... teşekkürler, Ali hocam....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamen bozuluncaya kadar ellemek doğru değil.
-
Hocam bir ara camların videosunu çekip size telefondan WhatsApp tan yollayabilir miyim boydan camları göstersem size ? Bahsettiğim camları ile sizin büyük camlar dediğiniz kavramına uygunsa winbot 1 pro modelini alayım ?
05519899836
Numaranız vardı Ali hocam t8 tamir ettirmiştim size . Çekip yollayacağım . Teşekkürler .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X