Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.917
Cevap
188
Favori
294.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

Mutlu, huzurlu, keyifli ve sağlıklı bir bayram dileriz.

• Yaklaşık 2,5 sene oldu cihazı alalı sürekli farklı sebeplerden yazılım hataları alıyorum , belki de cihaz baştan beri sorunluydu artık emin değilim . Hep zyxel marka modem kullandım onunla mi ilgisi var bilemedim . Yazılım sorunu yaşamayan arkadaşlar , hangi marka model modem kullanıyorsunuz rica etsem yazar mısın ? Bir de hangi iss?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Ecovacslarin genelinde bir yazılım sıkıntısı var hocam sorunu başka yerlerde aramayın öyle idare etmeye bakin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Nefret ettirdi be hocam her güncellemede başka bir hata çıkarmayı nasıl başarıyorlar anlamış değilim . Siz de benzer sorunlar mevcut mu acaba ?

Bende de mevcuttu ilk arızada arızalı bir şekilde satıp kurtuldum zararın neresinden dönersen kâr hesabı, Şımart Katya aldım ne dert kaldı ne tasa.

Ne tür bir hata alıyorsunuz? Telefon ios mu android mi? Ecovacs cihazınız hangisi?

Bende Ozmo 950 var, telefon iphone ve router Keenetic marka. Yazılımda herhangi bir hata almıyorum ama yılda 1 falan harita karışıyor, sıfırlamak gerekiyor. Onun haricinde bir sorun çıkarmadı.

• iakten kullanıcısına yanıt
    Area ile temizliği başlatmak istediğimde lokasyon bulunamadı deyip yeni haritalamaya başlıyor , elimle alıp temizlik yapacağım yere robotu koyayım düğmeden temizliğe başlayayım konum bulundu deyip temizlik yapabiliyor . Şarj noktasında ile area ya da custom ya da auto farketmezsizin konum bulamıyor gibi yeni haritalamaya başlıyor .

iOS da da androidde de bu hatayı veriyor .
    Cihaz t8 aivi

Haritalama yumuşak karnı herhalde. Sizin model de baya ileri bir cihaz aslında. belki çözümünü bilen biri vardır.

• iakten kullanıcısına yanıt
    Modemden ya da internet hattından şüphe ediyorum . Ya da benim cihaz hangi servera bağlı ise o server de sorun var. Bazen çalışıyor sıfır sorun bazen delirtiyor . Bu aralar delirttiği zamanlardayız .

Bozulan bir parçadan kaynaklı olduğunu bilsem seve seve hemen değiştiririm ama o da yok. Daha bir iki ay önce tekerlek arızası oldu , cihaz kendi etrafında dönüp duruyordu . Değiştirdik bitti gitti . O zaman da Ali beyden rica ettim başka bir sorunu var mı bakın diye . Başka bir sorun görünmüyor testlerde dediler . İyi kötü devam ediyoruz kullanmaya.

N3 max çıktığı zaman arkadaşa aldık , o Tr ürünü , ben cinden almıştım . Hiç böyle bir sorunu yok . Cin server yoğunluğu ile alakalı galiba .

• Halida takilmamasi icin sensorleri kapatmak mi gerekiyor arkadaslar?

• Maksimum 15 bin tl ye alabileceğim robot süpürge önerebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ozmo 950 temizlik yaparken bütün kirleri alttaki rulo fırçasında topluyor. fırçayı ve filtreyi değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. neyden kaynaklı olabillir?

• e55e55e55 E kullanıcısına yanıt

Fan çalışıyor mu?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    evet

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

sorun dediginiz gibi lidar imis, degistirdim ve duzeldi ama bahane ile t20 almis olduk :D

• e55e55e55 E kullanıcısına yanıt

Ana fırça dönmüyor, kronik sorun, anakart arızası

• Daha önce T8aivi kullanıyordum. Yeni T9 aldım. Fakat harita çıkaramıyorum. Neyi yanlış yaptığımı bilemiyorum. Saçma sapan hareketler yapıyor. İlk seferinde harita tamamlanmadan complete deyip şarja döndü. 1 saatten fazla hala dönüyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• sülen S kullanıcısına yanıt
    Robotun ana fırçasını ve yan fırçalarını çıkarınız, robotun şarj süresi yetsin diye. Ayrıca ilk haritalama için evi toparlarsanız biraz daha hızlı harita çıkarır. Harita çıkarma T8 aivi gibidir. Robota hiç müdahale etmeyiniz.

• t20 gelecek mi

• NePhThYs kullanıcısına yanıt
    T20 nereden aldınız hocam?

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.