Erdinç bey merhaba, Orijinal ambalajında gönderirseniz kargo konusunda bir sorun çıkmaz, 18 senedir kırılan hiç robot olmadı onbinlerce tamirde gidip gelirken. Fırça konusunda elimizden geleni yaparız tabii ki. İstanbul'da servis konusuna gelince; ilginize çok teşekkür ederim ama Hepsirobot olarak genişlemeyi düşünmüyoruz. Bizim için nicelik değil nitelik önemli, başında duramadığım iş benim değildir diye düşünüyorum. Saygılarımla |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (433. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ecovacs yeni T20 OMNI modelini tanıttı.
Halıya gelince duran ve 9mm kalkan çift döner mop,
Kirli alanlarda mop üzerinde extra basınç,
180rpm mop hızı
35 derece sıcak su ile temizlik yapma imkanı,
55 derecede mop yıkama ve dezenfeksiyon
6000pa emiş
Yuvasında mop yıkama ve sıcak hava ile kurutma,
Halı geçişlerinde kırıntıları azaltan yeni fırça tasarımı (patent aldı)
Sadece süpürme, sadece mop, ikisi bir arada veya önce süpürme sonra mop fonksiyonları
180 dakika çalışma - Ecovacs'a özgü çok iyi bilinen uzun çalışma süresi
1000USD
Bu fiyatı ile tam bir f/p makinesi
Fabrikası Taiwan'da, ülkemizde henüz servisi yok ama paranın satın alabileceği en iyi cihazlardan.
-
Donanım mükemmel ama bu yazılımla hiç bir işe yaramıyor Ali bey. 1000 $ lık ürün alıp sürekli problem yaşamak çekilir dert değil.
-
Eski makinelerde yazılım çok sorun çıkardı, haklısınız.
Ancak T serilerinde bir sorun yok, gayet kararlı çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur Ali bey, ben hala ozmo 950 kullandığım için diğer serilerdeki stabiliteyi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 3 Haziran 2023; 0:4:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozmo 950 den sonra Şımart Katya aldım dünya varmış dedim sözde koskoca firma resmen çöp yazılım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Robot Kafalaryoutube
Ecovacs yeni T20 OMNI modelini tanıttı. Halıya gelince duran ve 9mm kalkan çift döner mop, Kirli alanlarda mop üzerinde extra basınç, 180rpm mop hızı 35 derece sıcak su ile temizlik yapma imkanı, 55 derecede mop yıkama ve dezenfeksiyon 6000pa emiş Yuvasında mop yıkama ve sıcak hava ile kurutma, Halı geçişlerinde kırıntıları azaltan yeni fırça tasarımı (patent aldı) Sadece süpürme, sadece mop, ikisi bir arada veya önce süpürme sonra mop fonksiyonları 180 dakika çalışma - Ecovacs'a özgü çok iyi bilinen uzun çalışma süresi 1000USD Bu fiyatı ile tam bir f/p makinesi Fabrikası Taiwan'da, ülkemizde henüz servisi yok ama paranın satın alabileceği en iyi cihazlardan... Açıklama ve bilgilendirme çok değerli üstadımız @Hepsirobot 'a aittir. www.hepsirobot.comhttps://www.youtube.com/watch?v=JVNlav4GS6s -
X1 OMNI’den farklı olarak oto mob lift özelliği gelmiş sanırım. Sıcak soğuk mop vs. Kayda değer Başka fark dikkatimi çekmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundaria -- 3 Haziran 2023; 19:17:58 >
Ali bey merhaba, bir süredir cihazharita üzerinde oda içinde olmayan engel gösterip etrafından dolaşmaya çalışıyordu. İnternetten yaptığım araştırmada buna tampon üzerindeki kalıcı çiziklerin yol açtığını öğrendim. Bu çizikleri tampon değiştirmeden gidermenin bir yolu yok mu? Yada yeni tampon değişimi yapılırsa yaklaşık maliyeti ne olur sizce?
Ben aynı fikirde değilim.
Kirli alan ölçümü bile başlı başında ciddi bir özellik. Kaldı ki daha fırça var, mop var.
-
-
satın almanın tek ihtimali amazon sanırım 1000 usd yi aliexpress üzerinden risk etmek benim için mümkünatsız ama sonunda cidden çift işlevli makinalar çıkıyor. Şuana kadar 3-4 istisna dışında mop işi göz boyamaydı bence.
-
Aşırı derin çizikler değil ise herhangi bir sorun yaratmaz çünkü o tamponun arkasında sadece IR sensörler var, onlar da kırılıma dayanıklıdır. Ama tabii çok ciddi kırık veya çizik ise o zaman 'belki' sorun olabilir.
Tampon bulunur mu bilemiyorum ama şu anda belki bir cila ile yarıkların doldurulması düşünülebilir.
-
Cevap için teşekkürler Ali bey.
Ecovacs Technical Supportyoutube
" Please Help & Clear The Obstacle " How To Fix This Error?? Created by InShot:https://inshotapp.page.link/YTSharehttps://www.youtube.com/watch?v=U_ArFUtE9Rs&feature=youtu.beVideonun 1.05' nci saniyesinden itibaren görünen çiziklerin aynısı bende de var. Cila olarak ne tavsiyw edersiniz? Onu temin edip kullanayım.
@hepsirobot hocam bizim ozmo 950 ev taşıma sonrasi sıkıntı çıkartmaya başladı. Cihazı kendi kutudan çıkarttıktan sonra bir süre çalıştıktan sonra LDS hatası verip durmaya başladı. Hatayı verdiğinde sensör hareket etmeyi durduruyor ancak parmağımla hareket ettirince bir süre daha çalışmaya devam ediyordu. Bu esnada hoperlorden ara ara cizirtili sesler çıkartıyordu. Sonra müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi ile cihaza reset attım. Bu sefer de LDS hatası vermedi ama yeni evdeki daha ilk odanın haritasını bir türlü cikartamadi, ara ara sanki oda saat yönünde dönmüş gibi garip harita çıkartmaya çalıştı ama olmadı tabi. Bu arada hoparlörlerinden cizirtili ses ara ara çıkmaya devam etti. Hatta bir iki kere kafasına göre temizliğe başladı (elektrikler kesintisi vs olmadan) sizce sıkıntısı ne olabilir? Sanki sadece sensör değil de anakart vs sıkıntısı var gibime geliyor.
Merhaba,
Bariz lidar arızası bu, anakart kaynaklı olduğunu düşündürecek bir bulgu yok anlattıklarınızda. Cızırtının bir çok sebebi olabilir, servisi diagnostiğe bağladığında çözebilir aslında hepsini.
-
Çok teşekkürler
Tam bir ay sorunsuz çalışan cihazım yine yazılım hatalarına başladı , misafir gelecek diye cihazın yerini değiştirmiştim . Hiç kullanmadan misafirler gittikten sonra tekrar eski yerine koymama rağmen , locating , please wait ardından da , Located DEEBOT timing out hatası almaya başladım. Area yı şu an yine kullanamıyorum . Areayı kullanmak istediğimde yerini bulamadığı için yeni haritalamaya geçmeye çalışıyor . Bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?
Ali bey bu yazılım hatası mı donanım hatası mı , wp den de yazdım ama görmediniz .
@hepsirobot
@Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 24 Haziran 2023; 16:59:2 >
Ali bey ve forumdan tecrübeli arkadaşlar merhaba.
Ozmo 950 cihazım 1 sene önce teker arızası yaptı teker motoru yanmıştı bir çift teker aldım tekini değiştirerek sorununu çözdüm diğeri yedekte duruyor.
Şu anki problemimim başta yerini bulmamaya başladı3 4 ay öyle gitti. Sonrada LDS sensörü hatası vermeye başladı. Cihazı söktüm LDS'den öyle aman aman kir çıkmadı ufak tefek tozlar ama yinede temizledim. LDS'in motorunun dibinde hafif pas vardı onu temizledim. LDS ünitesinin alttan rulmandan 4 kollu tırnaklarını çıkarıp plastiktende çıkardım. Oralarıda temizledim.
2 tespitim oldu birincisi lastikten ayırınca LDS unite şu videodaki kadar hızlı dönmüyor. Dönüyor ama bir yerlere sürtüyor gibi. (Rulmanın oturduğu yer kademeli gibi biraz parmağımla alt ve üst pozisyona aldım değişen birşey yok ses yine var. Rulmanı wurth sıvı gresle yağladım yine ses var)Ecovacs Technical Supportyoutube
How to Fix/Repair Ozmo 950 LDS Error?https://www.youtube.com/watch?v=OGMphQ0G7hc&feature=youtu.beEcovacs Technical Supportyoutube
Ecovacs | Ozmo 950 | Giving LDS Error? How to Check LDS assembly?https://www.youtube.com/watch?v=lqBPALUEKdc&feature=youtu.be
Diğer tespitim motor dönüşe yavaş başlıyor ama ilerleyen dönemlerde dönebiliyor bazen dönerse çalışıyor alet.
Sorum şu motorun numarasını çektim. JLS marka motor. Sizce sorun motorda mıdır?
Motor mu tedarik edeyim LDS ünitesini mi değiştireyim. Batarya arızası vermedi daha sorun çıkarmadı. Yakın zamanda birde ona masraf edeceğimi düşünürsek yeni bir cihaz alıp geçeyim mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 25 Haziran 2023; 7:47:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X