Alan engellendi uyarısını bazen lidar sensörü tam devrinde dönmediğine de verir. Dilerseniz sensöre biraz hava tutmaya çalışın, temizlensin iç kısımları. Aynı şekilde robotun altından tampon çizgisine de hava tutunuz. Haritayı yenilemek de bir çözüm olabilr tabii ki. Saygılarımla |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (431. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim Ali bey. Harita yenilemek en son yapmak istediğim şey
diğer ikisini en kısa sürede yapacağım. Sonucu buradan yazarım belki başkalarına yardımı olur. İyi günler.
Linkteki videolara bakarak cihazı komple söküp tekrar topladım, şimdilik problem yok gibi bakalım.
Ecovacs Technical Supportyoutube
How To Disassemble / Open Ecovacs Deebot How To Assemble Back The Deebot #Ecovacs #Robots #Deebot #vacuum #Robot #Ozmo #DR98 #DR95 #DA60 #Slim #slim11 #DM88 #CEN540 #Cen533 #cen #ozmo920 #Ozmo950 #T8 #aivi #plus #T8 #DA3g #DA5g #poppyio #moping #LDS #Sensor #LDS #Dtof #3Dcamera #Laser #technology #ozmo #t9 #ozmot9 #omni #omnix1 #omni #turbo #auto #empty #station #T10 #T10omni #technology #tech #valorant #success #manojdey #edithttps://www.youtube.com/watch?v=dsn7plu3M1o&feature=youtu.beEcovacs Technical Supportyoutube
How to Fix/Repair Ozmo 900,920,950, 930 & so many other similar Models LDS Error Full Tutorial.. #Ecovacs #Robots #Deebot #vacuum #Robot #Ozmo #DR98 #DR95 #DA60 #Slim #slim11 #DM88 #CEN540 #Cen533 #cen #ozmo920 #Ozmo950 #T8 #aivi #plus #T8 #DA3g #DA5g #poppyio #moping #LDS #Sensor #LDS #Dtof #3Dcamera #Laser #technology #ozmo #t9 #ozmot9 #omni #omni1 #omni #turbo #auto #empty #stationhttps://www.youtube.com/watch?v=OGMphQ0G7hc&feature=youtu.beEcovacs Technical Supportyoutube
How to Assemble Ecovacs Deebot. Simple & Easy...Part 2 #Ecovacs #Robots #Deebot #vacuum #Robot #Ozmo #DR98 #DR95 #DA60 #Slim #slim11 #DM88 #CEN540 #Cen533 #cen #ozmo920 #Ozmo950 #T8 #aivi #plus #T8 #DA3g #DA5g #poppyio #moping #LDS #Sensor #LDS #Dtof #3Dcamera #Laser #technology #ozmo #t9 #ozmot9 #omni #omnix1 #omni #turbo #auto #empty #station #T10 #T10omni #technology #tech #valorant #success #manojdey #edit Music: 春柳 URL: https://enjoymusic.ai Created by InShot:https://inshotapp.page.link/YTSharehttps://www.youtube.com/watch?v=Tbdk15E_iUw&feature=youtu.beKanalda daha pekçok faydalı bilgi de var arkadaşlar. İhtiyacı olanlar bir göz atsın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 19 Nisan 2023; 13:41:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mutlu, umutlu, dertsiz ve tasasız nice bayramlar dileriz.
-
Selam arkadaşlar deebot ozmo 950 sahibiyim 1 aydır cihaz köşelere geldiğinde drift yapar gibi köşeleri temizliyor ve o kadar çok zorluyorki ağır sandalyeyi bile yerinden oynayarak temizleme yapmaya calisiyor. Daha ince bu şekilde çalışmıyordu.sorun ne olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunamist -- 22 Nisan 2023; 12:9:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ayni sorun basladi. Sandalyeleri falan carptigi halde suruklemeye calisiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen benim cihazdada o şekilde oluyor. Bide cihaz sandalyenin bacağını temizlerken resmen drift yaparak temizliyor. 2,5 sene oldu cihazı alalı 1 aydan beri bu sekilde çalışıyor. Sebebini anlamadım
Birebir ayni, patinaj cekemeyince yanlamaya basliyor :)
Aynen hocam BMW gibi yanlamaya başladı:)
Merhaba,
Artık tampon ve düşme sensörü arızalarını da çözdük, o konularda da hizmetinizdeyiz.
-
Evet ancak inanılmaz yavaş hizmet veriyorsunuz. :) Bunu çözseniz çok daha iyi olur.
-
Ecovacs firmasından kaynaklanan parça ve yazılım desteği maalesef aşırı yavaş çünkü ülkemizi tanımıyorlar ve bizim ile olan ilişkileri de eskiden kurulmuş olan iki aile arasındaki kişisel dostluklara dayanıyor.
Ecovacs’tan destek geldikten sonra bizde iki günden fazla kalan robot olmaz, hiç olmamıştır. Parasını bir buçuk ay önce peşin gönderip parça bekledikten sonra sanırım siz de olsanız serviste robotla bakışıp durmazdınız 😊
Saygılarımla
T8 Aivi de quick mapping yok mu? Restore olan haritayı nasıl güncelleyebiliriz?
Merhaba, sitenizdd Deebot 950 için yedek parça satıldığını gördüm. Ürünler orjinal midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orijinal servis kitleridir efendim. Yani Ecovacs servisleri için gönderilen dökme ürünlerdir, ambalajlı değildir.
-
Bazı Ecovacs modellerindeki ana fırça modülü arızası yargıya taşındı.
Genel olarak main brush malfunction olarak bilinen ve 4 adet beep sesinden sonra ekranda bu mesaj ile beliren arızanı yetersiz izole edilmiş ana fırça motorundan kaynaklandığı ve bu sorunun N79, N79S, N79SE, 901, 920, T10, X1 Omni, X1 Turbo, N8 Pro, N8 Pro+, 500, Ozmo N7, T8, T8 AIVI, Ozmo T8, U2, U2 Pro, 600, Ozmo 960, 710, 711, 711S ve 500 serisi robotların bir kısmını etkilediği belirtildi.
11 Mayıs 2023 tarihinde ABD'de Case 3:23-cv-02319 takip numarası ile açılan davanın tüm iddianamesinin linkini bilgilerinize sunuyorum.
Ecovacs'ın durumu uzun süredir bildiği ve yeni modellerinde buna yönelik önlemler aldığı da belirtiliyor.
-
Ozmo 950 bu işten yırtmış diyebilir miyiz?
950 ve 960 aynı makine aslında, ön kamera hariç.
-
Router üzerinden cihaza internet veren var mı ?
Komponentleri aynı ise 950 yi niçin liste dışı bırakmışlardır Ali bey?
Ben veriyorum niye sordunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X