Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.929
Cevap
188
Favori
294.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ozmo deebot 950 robotum var. Robotun sarji % 1 e dustu ve sarj olmuyur. Servisi aradim 950 lilere biz bakmiyiruz diyir. Bu arizayi kim tamir eder ve maliyet ne olur bilen arkadasimiz var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son sıfırdan her yeri düzenleyerek harita çıkarttık şuan için sıkıntı yok cihazda fakat halı dışında fayans ve parkede aşırı ses çıkartıyor neden olabilir acaba ? Araçlardaki trim sesine benzer bir ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 11 Nisan 2023; 12:45:43 >
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt

Hepsirobot

Ali Bey e sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorustum kendisiyle, istenen fiyat biraz fazla geldi, baska yapabilecek bir yer yok mu acaba bu supurgeyi?

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Ben samsun tarafında umut ataya gönderip yaptırmıştım süpürgeyi. Nick i @zygomatiq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 11 Nisan 2023; 13:24:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pharheke kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• pharheke kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde bu arkadasin irtibati var mi? Forumda arattim uyeligini bulamadim. Ozelden yardimci olabilirseniz sevinirim.

• Merhabalar. Ecovacs sunucularında bir bağlantı problemi var mı bugün?? Yeni eve taşındım ,dün haritalama yapıp bir kaç odayı da özel alan seçerek temizlettim. Ancak bugün uygulamada haritayı gördüğüm halde robotu göremiyorum. Temizliği başlatıncada yeni harita çıkarmaya çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

• Turuncualarm T kullanıcısına yanıt

Şimdi kontrol ettim sunucular çalışıyor. (Ozmo 950 )

• Bendeki problemi bir türlü çözemedim. Harita var ama mavi yuvarlak şeklinde robot simgesi görünmüyor. Robotu , wifiyi, telefonu kapatıp yeniden açtım ama robotu göremiyorum🤔

• Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm. Vatandan T9 aldım. Haritalandırma sorunu biraz gözümü korkuttu. Evde ios da var Android de. İkisinde de denerim artık. Türkiye şartlarında çok büyük paralar verip pişman olma riski almak çok can sıkıcı.

Arkadaşlar uygulama ipad de de çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 12 Nisan 2023; 0:36:36 >
  • Ürünü alıp denediniz mi?

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154108588

Alıntı

T8 Aivi robotumuz bugun “please check the driving wheel” uyarisi vererek tamamen işlevsiz oldu. Daha önce de haritalama ile ilgili sorunlar yasadigimi paylasmistim forumda.

Ancak bu sefer sag ana teker hic bir sekilde donmuyor ve cihaz hareket bile etmiyor, hata verdikten sonra da kendini kapatiyor.

Sorunlu tekerle biraz oynayinca bir sure hata vermeden temizlik yapiyor, ancak 10-15dk sonra yine ayni hatayi aliyoruz

İnternette baktim, cihazi komple söküyorlar tekerlege erisim icin ancak baya teferruatli geldi gozume.

20 aylik kullanimdan sonra bize tamir yollari gozuktu anlasilan.

@Hepsirobot Ali Hocam merhaba aynı şey şu an benim başımda. SAğ tekerlik kronik hatalı mı oluyor ya da neden sürekli sağ teker bozuluyor bir bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 13 Nisan 2023; 16:44:21 >

• Robotun kendini haritada kaybetmesinden bıktım usandım. Nasıl bir belaya bulaşmışız sadece bende yok bu sorun. Bi firma yazılım kısmı ile hiç mi ilgilenmez.

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt
    Son yazılım güncellemesinden sonra oldu bu. Sözde haberleri varmış bakalım bir seneye anca çözülür bu ya hayırlısı. Yazılım çok kötü iki senedir sorunsuz kullandığım gün sayısı nadirdir. Şimdi de tekerleği bozuldu.

• Turuncualarm T kullanıcısına yanıt

Benimde başıma geldi. Sıfırdan tarama yaptırdım. Ama tarama bir türlü bitmiyordu oraya buraya takılıyordu. Denerken bir şekilde çözüldü. Robotu, bulunduğu odada tarattırdım. Odayı 2 kez temizleyince temizliği tamamlayıp şarj istasyonuna döndü ve robot artık mavi tık olarak görünüyordu. Sonraki temizlikle auto ile çalıştırdım ve tüm odaları taramış oldu artık.

Ben farklı bir sorun yaşıyorum. Evdeki modemi yeniledim. Wi-Fi yi tanıtmaya çalışıyorum ama bir türlü mevcut ağı unutturup, Wi-Fi kısmında robotu göremiyorum. Kırmızı düğmenin yanındaki nokta gibi butona nasıl basarsam basayım sesli bir uyarı vermiyor, Wi-Fi de robot görünmüyor.

modem arayüzüne girip tüm ayarları kurcaladım , güvenliği de düşürdüm ama yok. Oda termostatım bu modemde sorun yaşamadığı için robotun sorun yaşama ihtimali yok. Robot un kendinde bir sorun var . Var mı böyle bir sorun yaşayan ?

Sırf bu robot yüzünden dyson v15 e bakmaya başladım. Dolar daha fazla çıkmadan önce almak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 16 Nisan 2023; 16:10:12 >

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sağ tekerlekte kronik bir hata yok bildiğim kadarı ile. Yani bize sağ da geliyor, sol da. Özel bir istatistik yok mesela MopPro sol tekerlek gibi.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıt için, cihazı size yolladım. Sağ mi sol mu emin değilim. Umarım yukarıdaki arkadaş gibi anakart sorunu da çıkmaz, sadece teker arızasıdır.

• İyi geceler, çok cahilane kaçacak ama bir sorum olacak, t8aiviyi wi fi olmadan, sadece telefonun şebeke interneti ile kullanmak mümkün mü? Eşim evde wi fi yi kapatmak istiyor ben de robot tan vazgeçmek istemiyorum, haritasız manuel olarak da çalıştırınca saçma sapan dolanıyor. Şebeke interneti ile bağlantı vs mümkün müdür?

• Ali bey merhaba, ozmo 950 robotum birkaç gündür evin içinde sanal duvarlar varmış gibi çalıştırdığımız odalardaki bazı bölgelere girmiyor. Sizce bu problem neden olabilir? Bomboş salonda (bütün eşyalar duvara yanaşık pozisyonda olmasına rağmen) alan engellendi diyerek şarj istasyonuna geri dönüyor. (Hem otomatik temizlikte hem alan temizliğinde hemde özel temizlikte aynı durum yaşanıyor.)

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.