Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.933
Cevap
188
Favori
295.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ana fırçayı söktüğünüzde toz kabına açılan bölgeyi kontrol ettiniz mi? Büyük bir eşya o bölgeyi tıkayıp emişi engelliyor olabilir. Bende 950 kullanıyorum, 2 seneyi geçti hala ilk günkü gibi çalışıyor ( Donanımdan bahsediyorum, yazılım berbat ) Ama ben 2 ayda bir alttaki vidaları söküp içine biriken pamukçukları filan çıkartıyorum. Özellikle tekerlek bölgesinde birikenleri almaya gayret ediyorum. İlave olarak ön taraftaki universal tekeri mutlaka söküp altında biriken pisliği alıp drop sendörlerini filan nemli bezle temizledikten sonra kapatıp kullanmaya devam ediyorum. Bunca zamandır 1 kere bile drop sensör arızası almadım ama bataryanın su koyvermesini bekliyorum açıkçası. Batarya performansı hala ilk günkü gibi bütün evi %35 en fazla %40 şajla temizliyor. (Ev 3+1 135 M2)

• Öncelikle, bir daha Ecovacs denen markaya bir kuruş verirsem kör olayım. İki tane 950 ceset oldu. Birisi Amazon garantisi bitmeden oldu şarj etmeme olayından, parayı kurtardık. Diğeri bugün gitti. Bu da şarj olmuyor.

Çözüm önerisi olan var mı? Yoksa bir daha bu markanın bir vidasını dahi eve sokmayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu yasiyorum. Topluyor bi yerde birakiyor tozlari. Fircasi ayni fotodaki gibi. Parcalarini da degistirdim sorun duzelmedi. Bataryasinda sorun da yok ama bir yerlerde bi sorun oldugu kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinde emişi kapatmış olabilir misiniz?

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• Yok kapatmadim hocam. Ust kapagi acip calistirdim biraz once. Toz haznesinin kapagi aciliyor calisma esnasinda o konuda da sorun yok. Sanirim ya firca donmuyor yada tam olarak islevini yerine getirmiyor

Robotun fan girişine ve çıkışına basınçlı hava tutunuz. Basınçlı havayı 5-6 cm mesafeden tutunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exper1980 kullanıcısına yanıt
    Toz haznesinin oldugu yerdeki fan dimi bu dediginiz yer. Orasiysa tutmustum

Toz haznesinin olduğu yer ve birde robotun dışındaki çıkış yerine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exper1980 kullanıcısına yanıt
    Dış haznesine de tutayim yarin. Hava cekiyor buyuk ihtimal cunku ust siyah kapagi actigimda toz haznesinin kapagi aciliyor ve toz aliyor gibi

• Fırçada toz birikmesi genellikle emiş olmadığında olan bir durum fırça dönmese cihaz hata kodu verir diye düşünüyorum. Fırçanın dönüp dönmediğini kontrol edebiliyor musunuz peki?

Birde yan fırçaları söküp cihazı halı üzerinde yada ayarlardan maximum emişe alıp çalıştırırsanız emiş yapıp yapmadığını anlarsınız. Emiş yapıyorsa geriye bir tek ana fırça kalır.

• İşaret koyduk fırçaya. İşarete göre dönüyor ama ne kadar dönüyor göremiyoruz tabi. Emin olmasa ses olmaz ve toz haznesinin kapağı açılmazdı gibi geldi bana. Yarın denemelere devam edeceğim bakalım

Bir başka ve en kesin yöntem cihazın önüne açılmış halde orlon ip serin. 2 metre yeterli olacaktır, daha sonra cihazın ip üzerinden gitmesine müsade edin. Fırça dönüyorsa ipi kısa süre içinde kendi üzerine saracaktır. Böylece tam olarak arızanın nerede olduğunu bulursunuz.

• Cok mantikli hocam. Yarin bunlari deneyecegim. Ana firca donmuyorsa var mi tamir yontemi

Ordan sonrası hepsirobot Ali beyin işi hocam.

• Sac topagini mesela onune atiyorum aliyor bi sure sonra birakiyor bazen de hic almadan geciyor. 3 yil oldu cok memnundum. İns cozeriz sorunu :)

• Erdinç B. E kullanıcısına yanıt

Sanki fırça dönmüyor, bu kir topu fırçanın sadece bir tarafında toplanıyorsa muhtemelen fırçayı döndüren mekanizmada sorun var gibi. Fırçanın diğer tarafındaki fırça kıllarında kir topu toplanmıyorsa eğer emiş gücünde bir sorun yok gibi. Benim tahminlerim bu yönde.

• _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt

hala satıyor musunuz

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Her iki aksesuar seti de teslim edildi. Kaliteleri genel anlamda fena değil, kötü diyemem. Görünürde orijinaline çok yakınlar, ama işlevsel açıdan ne durumda olduklarını zaman gösterir. Yalnız, dikkatimi çeken bir konu var, Amazon üzerinden aldığım setin ana fırçası fazlaca ses çıkarıyor, özellikle de çıplak parke üzerinde ses fazla duyuluyor. Sanki yeri dövüyormuş gibi bir ses, rahatsız edici gibi geldi bana. Orijinal fırçada bu ses yok. Aynı ses olayı Hepsiburada üzerinden aldığım setin ana fırçasında da var ama Amazon'dakine nazaran çok daha az ve kulağı o kadar tırmalamıyor. Sizce bu sesin sebebi nedir ve nasıl düzeltilir? Ek olarak, böyle ses çıkarmasının altında robotun kendisine zarar verecek bir olay var mıdır? Düşüncelerinizi merak ediyor, peşinen teşekkürlerimi iletiyorum.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt

Fırçanın daha sesli çalışması demek kauçuk yapısının daha sert olması demek. Bu da doğal olarak fırça mekanizmasını 'yorabilir'. Ama bu kesin bir hüküm olarak alınmamalı, sonuçta elimde ne ürün ne de firma değerleri var.

Bize ara ara orijinal setleri geliyor dökme olarak, onlarda ses şikayeti almadık hiç. Ama tabii fiyat farkı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.