Şimdi Ara

ECS A790GXM-A 5200 MT Black Series (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman hibrid crossfire o kadar da önemli bir şey değil... tşk ettim bilgilendirdiğiniz için.
  • Onboard ekran kartının performansını artırır ama çok fazlada birşey değişmez. Oyunları herşey yüksekte oynatmaz ama ofis,internet için ideal.Amd-ati yeni yongalarda onboardlara video hızlandırma özelliği verdi hibrid yapınca biraz daha performans sunuyo.
  • Bu anakartın OC performansı nasıl?
  • merhaba arkadaşlar ECS A790GXM-A 5200 MT Black Series ve 7750 almayı düşünüyorum bu hafta sonu sipariş vereceğim nasıl tavsiye edermisiniz ECS leri baya bir övüyorlar performans nasıl kullanan arkadaşlar biraz bahsedebilirler mi
  • arkadaşlar bu ecs anakartı bulamadım kayserideyim kayseride her istediimürünü bulamıyorum mağlesef internetten de spariş veremiyorum yani güvenemiyorum geçenlede şu kart gözüme çarptı sapphire nin... bu markanın ekran kartları baya iddalı aceba anakartlarında da o kadar güvenilir mi ??
    kart şu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37538

yine diğeri gibi 790gx, sb750 fiyatları hemen hemen yakın ecs ile eş değer midir yada hangisi daha üstündür.?? kullanan arkadaşlar var mı ??
  • sapphire anakart kullanan ve yorumlarını yazacak bi arkadaş yok mu ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.