Şimdi Ara

ECS A790GXM-A 5200 MT Black Series

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anakart alacağım 220 lira bütcem var ben ecs düşündüm anakartı sapphire hd4830 (512 lik) ve amd 7750 + black edition ile kullanacam anarkatı seçmem de ki sebeb hem hybird hemde crossfire x desteklemesi ilgi mi çekdi birde 790 olması kullanan arkadaşlar varsa bilgi vermeleri çok iyi oalcak daha önceden hiç ecs kullanmadım birasda içim de korku var açıkcası şimdiden tşkler.... power olarak high power 500 wat kullanacam saygılar
    kart:
    http://www.hepsiburada.com/ecs-a790gxm-a-5200-mt-black-series-1066mhz-ddr2-soket-940-hdmi-amd-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52493

• gayet iyi kart fakat novada daha ucuz 5 10 lira fark edio yinede taksit maksit derken eşitlenir fiyat
  • teş ederim
    başka düşüncesini yazcak yok mu arkadaşlar
    kartı kullanan kişisayısı az sanırım başka forumlardanda destek istedim ama hiç bişi alamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momus -- 10 Nisan 2009; 19:23:37 >
  • 2 tane aldım aynı işlemci ile. ilk olarak bios güncelle kullan gitsin...
  • no problem yani öylemi ??? oyunlarda falan nasıl performans veriyor aceba??? özellikle grid de=??? (başka bi kart ve ekran kartı daha iyi olur derseniz değiştireblirim ama işlemcim aynı klacak birde fiyatları bunlar ile neredeyse aynı olmalı ) yazan her keze tşk ler elleriniz dert görmesin sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momus -- 10 Nisan 2009; 20:30:59 >
  • arkadasım soylediign ayni islemci ve anakartı siparis ettim bu gun elime gecti daha dogru eve geldi
    gece isten cıkınca bakacagım bilgi veriririm
    netsiparisten anakart ve islemciyi 348 ytl ye aldim soylemek istedim
    sanada simdiden hayırlı olsun
  • hocam 348 ytl birazcık çok vermemişmisin?Elbette nasıl aldını bilemem veya hangi durumda düşüncede aldını bilemem ama yanlış anlama lütfen.Ben de uzun süredir bu işlemci ve anakartı araştırıyorum aşağıdaki ürünlerden bende siparişi verdim(sadece anakart bunun ultra black olan modeli).Kredi kartına veya havaleye göre taksit ve fiyat değişiyo yinede ama.Hatta daha uygun sitelerde vardı.Mesela tekmarshop.ta işlemci havale ile 125 ytl felandı ama bana buralar uygun geldi ve öle aldım.Keşke biraz foruma baksaydın hocam.Neyse ama güle güle kullanın

işlemci :http://www.hizlial.com/Donanım-OEM-/İşlemci/AMD/AMD-Athlon-64-7750-X2-Dual-Core-Soc940-2-7-Ghz-L2-L3-3-5-Mb-İşlemci_30.008.1186.0045.htm

Anakart :http://www.exa.com.tr/ecs/anakartlar/ecs_a780gma-328-4738.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozy87

hocam 348 ytl birazcık çok vermemişmisin?Elbette nasıl aldını bilemem veya hangi durumda düşüncede aldını bilemem ama yanlış anlama lütfen.Ben de uzun süredir bu işlemci ve anakartı araştırıyorum aşağıdaki ürünlerden bende siparişi verdim(sadece anakart bunun ultra black olan modeli).Kredi kartına veya havaleye göre taksit ve fiyat değişiyo yinede ama.Hatta daha uygun sitelerde vardı.Mesela tekmarshop.ta işlemci havale ile 125 ytl felandı ama bana buralar uygun geldi ve öle aldım.Keşke biraz foruma baksaydın hocam.Neyse ama güle güle kullanın

işlemci :http://www.hizlial.com/Donanım-OEM-/İşlemci/AMD/AMD-Athlon-64-7750-X2-Dual-Core-Soc940-2-7-Ghz-L2-L3-3-5-Mb-İşlemci_30.008.1186.0045.htm

Anakart :http://www.exa.com.tr/ecs/anakartlar/ecs_a780gma-328-4738.html

arkadasım anakar 780 degil 790 buldugum en uygun fiyat 200 ytl idi o yüzden aldım :):)

AMD ATHLON 64 X2 DUAL 7750 2.7GHZ 940P 1 88,82 USD 88,82 USD 142,38 TL
    ECS A790GXM-A 5200 MT BLACK SERIES 1066MHZ 1 127,44 USD 127,44 USD 204,29 TL
    KREDİ KARTI İNDİRİMİ 1 -5,66 USD -5,66 USD -9,08 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar_ressam -- 12 Nisan 2009; 19:08:27 >

• arkadaşım sistemi kurdun mu kurduysan biras bilgi versen bana çook süperr olur ....
  • evet kurdum fakat performans testi yapamadım
    ekran kartı takmadım oboard ile kullaıyorum
    2*1 gb hiperx ram kullanıyorum fena degil giibi idi
    test yaptıgımda daha fazla bilgi verebilrim
  • bekliyorum dostum yorumlarını dolar tekrardan uçmadan alıyım şu parçaları..... başka kullanan arkadaşlarda yorum yazarlar ise çok sevinirim...
  • dostum...
    işlemci ile anakartın uyumu hiç fena degil
    o/c siz 3000 i görüyo pc
    yaklasık masaustu sıcaklık 28 C gibi calısıyo
    pek yoramıyorum pek zamanım yok...
    elimedn geldigince yardım ederim
  • teşekkür ederim ... siz ekran kartı taktınız mı ?? ben alırsam brde sapphire hd4830 alacağım 512 mb lik ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: momus

teşekkür ederim ... siz ekran kartı taktınız mı ?? ben alırsam brde sapphire hd4830 alacağım 512 mb lik ...

bu gun takmak nasip oldu yogun çabalar sonucu
    asus 790gtx buldum ikinci el
    ama 4830 u cok övüyolar
    denemek lazım
    sende bizimle paylasırsan sevinirim
    psu un biraz güclü olsun :):)
  • high power 500 wat var yeterli olur sanırım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: momus

high power 500 wat var yeterli olur sanırım....

rahat kurtarır:)
  • hd4830 ile hybrid crossfire yapamazsın bunun için hd3450 veya 2400xt gibi ekran kartı kullanman gerekiyor.Ama nakart güzel sb750 güney köprüsüyle gelen acc özelliği sayesinde 1.nesil phenomların (7750 de 1. nesildir) oc başarımı artıyor.
  • neden yapılmıyor ???
    eğer dediğiniz gibi ise
    2400xt ile yapılan hybrid crossfire ile ki performans ile tek crossfiresiz hd4830 un tek başına verdiği performans arasında ne kadarlık fark olur ?? hangisi daha iyi performans verir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momus -- 25 Nisan 2009; 15:11:11 >
  • quote:

hd4830 ile hybrid crossfire yapamazsın

dostum bi açıklık getirsen yazdığın konuya çk sevinirim
  • Ati hibrid crossfire desteğini hd3400 serilerine verdi. Ellerinde kalan ürünleri hibrid var diye satmak için 2400xt demişsin ki bu kartı ister 2li ister 4lü yap 4830 un yanına yaklaşamaz. Özelliklerine bak anlarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.