Şimdi Ara

ECS ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BENDE AMD 3200 VAR ANAKARTIM ECS KN1 SLI .ANAKART HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI BANA ZAYIF GELDI
    DEGISTIRMELIMIYIM KART HAKKINDA BILGISI OLANLAR LUTFEN BENI AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIM.
    AYRICA ANAKARTLA ISLEMCIYI BUNDLE DIYE BIRSEY OLARAK COK UCUZA MAL ETTIM BILGISI OLANLARDAN YARDIM............

• ecs anakartlar hakkında pek iyi verim alınamıyor ve çabuk bozulduklarını çok duydum bence sen epox al
  • walla ben o markayı hiç duymadım o nasıl bir marka imiş
  • ecs genelde performans anakartı üretmez uygun fiyat kategorisinde ürünleri var. performans arıyorsan genelde dfi anakartlar öne çıkıyor. amd için epox anakartlarda ikinci olarak düşünülebilir
  • 3 yıl kadar ecs anakart kullandım. Hala da duruyor ve pek sorun çıkarmadı. Tabii bu sende sorun çıkarmaz anlamına gelmiyor. Ucuz oldukları için çok şey beklememek lazım ama eğer memnunsan ve bir sorun çıkarmıyorsa kullan.

Değiştirmek istiyorsan Epox veya Dfi markalarına yönelebilirsin. Ama belki sisteminde daha önce değiştirmek isteyeceğin parçalar da olabilir. Bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Şubat 2006 19:41:29 >
  • epoxlar cogu kisinin tercihi.
  • ECS 760 GX kullandım AMD ile gayet stabil çalışıyor az akım çekiyor onboard ekran kartı da bayağı iş görüyor ama performans kartları değildir tabii ama günlük kullanımda gayet yeterli oluyorlar güvenilir kartlardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşa para harcama,

o/c yapmassın olur biter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.