Şimdi Ara

ECS mi Biostar Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd 5000+ işlemcim için hangi anakartı alıyım...

780G chipsetli olucak ikiside fiyat farkı fazla yok zaten..ama ECS alıcaktım ısınıyo dediler..ısınmaması lazım yani sorun istemiyorum çok çektim bu olaylardan sorunsuz bişey istiyorum..stabil uyumlu performansı hangisinin daha iyidir ?

• ECS daha iyi bence arkadaşta bioster var çipseti el yakıyor
  • Başka yorumlar ?
  • biostar bu günlerde mükemmel anakartlar yapıyor.ta690g modelini kullanıyorum harika çok geniş oc menüsü var bende oc konusunda dfi ile eşdeğer
  • Kaça alıcaksın ECS yada Biostar'ı. Bence Gigabyte yada Asus alabilirsin diğerlerine vereceğin parayla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Workstation66

Kaça alıcaksın ECS yada Biostar'ı. Bence Gigabyte yada Asus alabilirsin diğerlerine vereceğin parayla.

BENCEDE
  • ben sırf ekran kartı için anakart aldım .elimde hd2400pro vardı.simdi hyrid yaptım ve çok rahat sekilde oyun oynayabiliyorum.buna crysis gibi ekran kartını zorlayacak oyunda dahil.Ve çok kolay overclock yapılıyor anakart ile ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Foxconn mu Esonic mi tercih?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biostar kullanıyorum. Gayet sorunsuz.
  • biostar kullanıyorum,oldukça memnunum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Workstation66

Kaça alıcaksın ECS yada Biostar'ı. Bence Gigabyte yada Asus alabilirsin diğerlerine vereceğin parayla.

cehalet işte bıostar almak yerine gıgabyte yada asus alsın demek hiç güleceğim yoktu
    sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün
  • bugun ecs 780 anakartaa phenom 9850 taktım yüzde 10dan fazla o.c yapamadım aynı işlemciyi gıgabyte ma78ds3h a taktık denemek için yüzde 35ile 40 arasına çıkarabildik

ecs bayağı bi dandik çıktı yani çok fazla ısındı gıgabyte de ısındı ama ecs kadar değil
    ama şunu unutmamak lazım ki 780ler genel olarak ısınıyo
  • 780G'de en iyi kartlar : Sapphire, Gigabyte , MSI ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.