ECS2651 ELECTROLUX DERIN DONDURUCU hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?bir de defolu olarak bu model yarı fiyatına satılıyor.acaba bu işin gerçekliği var mı?
defolu ürün demek çöp ürün demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
defolu ürün demek çöp ürün demektir.
peki bu mallar nasıl oluyor da garanti kapsamında oluyor?
xtigerby, bende sizin gibi düşünüyodum. defolu ve garantili beyaz eşya satan bir dükkana gittim. defolar öyle yenilir yutulur gibi değildi. kamyondan yere düşmüş sanırsın. bide çizikleri kapatmak için spreyle boyamışlar. içindende koku geliyodu bazısının kapağı bile oturmuyodu. eşimle gittim 3 dk uzaktan baktım. birileri geldi küfürleşti dükkan sahibiyle falan tatsızlık çıktı parasını geri istedi. durum bu yani..
quote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
xtigerby, bende sizin gibi düşünüyodum. defolu ve garantili beyaz eşya satan bir dükkana gittim. defolar öyle yenilir yutulur gibi değildi. kamyondan yere düşmüş sanırsın. bide çizikleri kapatmak için spreyle boyamışlar. içindende koku geliyodu bazısının kapağı bile oturmuyodu. eşimle gittim 3 dk uzaktan baktım. birileri geldi küfürleşti dükkan sahibiyle falan tatsızlık çıktı parasını geri istedi. durum bu yani..
cevabın için teşekkürler hocam,
sen gidip gördüysen mesele anlaşıldı.....defolu olayını bitirdim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme