Şimdi Ara

ECSRO Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Runtime Error
    Program:C:/Program Files/ECSRO/sro_client.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusualy way.
    Please contact the application's support team for more information.

Hatasını veriyor bilen birisi yardım ederse çok sevinirim.

• Up...
  • bir yorum lütfen :S
  • Anti-Virüs prog. varsa karantinaya bak.Nod32 bazen karantinaya alabiliyor.Daha sonra anti-virüsü kapatıpda girmeyi dene.
  • oyunun sitesinden son media.pk2 ve data.pk2 yi indirdiğinizi varsayıyorum..eğer indirmediysen indirip oyunu kurduğun klasore atman yeterli olacaktır..

şuan tüm serverlar kapalı..oyundaki hataları gideriyorlar..oyun virüs programlarıyla pek anlaşamıyor..virüs programınızı kapatarak deneme yapın veya anlık koruması olmayan bir virüs programı kullanın..ayrıca belirtmek isterim ki oyunda ????????? vb. hatalar almamak için ekran kartınızı ve directx sürümünüzü de güncel tutun..

edit: C:/Program Files/ECSRO/sro_client.exe ve aynı şekilde uninstall.exe'yi virüs programınıza tanıtırsanız da sorun çözülür..virüs programları bu iki dosyayı siler..ayrıca siteden no-dc ve otomatik pot programlarını da indirirseniz ileride onları da tanıtmak durumundasınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 28 Haziran 2009; 20:51:53 >

• Anti virüs proğramını kapadım ama aynı hata yine çıkıyor.
  • media ve data dosyalarını indirip oyunu kurduğunuz klasore attınız mı? eğer yaptıysanız yukarıda belirttiklerimi uygulayın sorun çözülecektir..
  • media ve data pk2 yeni sürümlerini yükledim oyuna start dedikten sonra bu hata çıkıyor
  • Sende Görev Yöneticisi açılıyomu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.