|
Eczacılığı bırakmak (2. sayfa)
-
-
Peki ne düşünüyorsunuz bölüm olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be 3. sınıfta bırakmış -
Düşünmedim henüz ama zaten her alan sıkıntılı bu ülkede. Kulaklar sağlam olsa bende pilotajdı hayalim.
Eczacılık, eczane açmaktan ibaret değil ki. Adam esnaf olmak olmak için okuyor resmen. Kendini geliştiremezsin demiş, kardeşim ingilizce öğrensen, bayerde gskda atabayda vsvs -aklıma gelen ilk firmalar bunlar ki ülkede zibilyon tane ilaç firması var- is kovalayamaz misin?
Eczacılık gelse giderim diyordum başlıkta bir tane olumlu düşünce yok.Ne desem bilemiyorum. -
ben çok istiyordum eczacılığı,yazın tekrar gözden geçiririm o zaman meslekleri -
Kararına engel olmak istemem ama seçeceksen iyi araştır sadece. Her türlü meslek için geçerli bu aslında.
Arkadaşlar bu foruma fazla itibar etmeyin hedefim Hacettepe Eczacılık benim burada ki arkadaşlar hemen öldürmüş mesleği. Bu meslekte asıl amaç ilaç yapmaktır esnaflık değil.
Doktor bir kişiye ilaç uyguladığı zaman herkes doktora teşekkür eder oysa ki orada ki gizli kahraman eczacıdır o ilacı bulan ve yapandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 31 Ekim 2017; 22:59:44 > -
Tabii arastırıcam hocam,yorumun için sağol başarılar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: rossalind
Benim kuzenim de marmara eczacılığı 3.sınıfta bıraktı. Her sene sınava girmeye devam etti zaten bu sene kazanıp diş hekimliğine gitti.
hangi dişte -
mkü -
Sen buradakilere bakma ne biliyorlar sanki .kardeşim sanki içine sinmiyorsa kesinlikle bırak hazırlan sen yapacaksın istediğin mesleği yaş falan hikaye dinleme bunları ya
Ben Gazi Eczacılık mezunuyum, Sanayi Bakanlığında bir bölümde tahlil-tespit konusunda birkaç kimyager arkadaşın çalışmalarını raporlaştırıp iletmek bazenleri müfettişlere yardımcı olmak için seferlere çıkmak gibi görevlerim var maaş konusunda 2021 için 6-8 bin civarı alıyorum çok fazla değil ama iş noktasında rahatım.
Ecazcılık'ta uzun vadeli düşünmeniz gerekir, 20 milyon liralık dükkan almak veya aylık 25 bin lira kira verip devire 500 bin verip size de aylık 5-10 bin kalması saçma olur.
Ben erkeğim birkaç yıl önce kendi imalatım olan tarım ilaçlarını satıyordum, sonra o işi bıraktım evlendim eşim destek oluyor 3-5 yılda birikim yapıp belki eski usül dükkan açarım, eğer kızlar mezun olup dükkan açma hayali kuruyorsa devlette çalışan, maaşı garanti olan birini bulup evlenip 2-3 yıl birikim yapsınlar sonra adım adım ilerler aynısı erkek mezunlar içinde geçerli benim eşim öğretmen o bana destek oluyor o olmasa ben bayağı işsiz kalabilirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 7 Şubat 2021; 11:20:5 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7A1276FC
Benim kuzenim de marmara eczacılığı 3.sınıfta bıraktı. Her sene sınava girmeye devam etti zaten bu sene kazanıp diş hekimliğine gitti.Diş eczcacılıktan daha kötü, hemde meslek noktasında kutsaldır fln ama pek eğlenceli değil çürük temizlemek.
-
diş eczacılıktan daha kötü değil
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 17 Temmuz 2021; 1:18:55 > -
Son durum nedir arkadaşlar bırakan var mı bölümü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de eczacı ol kendini kurtar oh rahatsın falan diyordum mesajları okuduktan sonra kafam karıştı siz böyle düşünüyorsanız biz eğer yazacak olsak 5 yıl sonra anca bakalım hayırlısı ne olacak
-
Ben de bırakıp ata tıpa geçtim eczacılık bitti gibi evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X