Şimdi Ara

Eczacılık 2. sınıfım sorularınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Ah be arkadaşım anlamamakta niye bu kadar direniyorsunuz. "Normal devlet memurları o kadar alıyor" diyorsun da doktor anormal devlet memuru mu? Çok net bilgi kalıbımı basarım Pratisyen hekimler 2700 net Maaş alıyorlar. Döner sermaye de hastaneye gelen hasta sayısına göre değişir. Hadi en iyi ihtimali Düşünelim max 3700 alır pretisyen bir hekim.

Peki sen hiç 40lı yaslarda pretisyen hekim gördün mü hayır? Pratisyen olanların hepsi genç, yeni mezun. Aklı olan tüm doktorlar aile hekimi oluyor veya başka bir Alana yöneliyor.

Lütfen daha fazla da konuşmayın bilmeden. En az 5000 alıyordur demek ne demek? Almıyor arkadasım işte kim uydurdu şu 5000 efsanesini Allah Aşkına?

Yanlış bilgi veriyorsun ... Bir pratisyen hekimin maaşı 2700. Burda sıkıntı yok . Ama merkezi bir yerdeki bir devlet hastahanesinde bir doktorun alacağı döner 1000 liradan fazladır. En az alan doktor benim şimdiye kadar gördüğüm 4.600 civarı alıyordu ve hiç bir nöbete kalmıyordu. Döneri az olan bir hastahaneydi bunuda belirteyim....

• 2015 memur maaşları diye araştır bak o kadar parayı rüyanda bile göremezsin 2500 3000den fazla almıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visin veya eyevisol isteyen müşterilere ne gözle bakıyosunuz ?
  • Turbo diye girdim cikiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmacope

quote:

Orijinalden alıntı: Kingkaan34

quote:

Orijinalden alıntı: eüzerix

Hocam siz ne yapmayı düşünüyorsunuz eczane açmayacağınızı söylediniz peki bu maaş sizi tatmin eder mi gerçi ben çoğu yerde 3500 4000 arası duydum ama siz daha iyi bilirsiniz

3500-4000 arası imkansız diyebilirim çünkü doktorlar bile tanıdığım bir arkadaşım 4 yıldır o parayı alıyor :) ben napmayı düşünüyorum derseniz geçen yıl ygs tekrar girdim ama kırık okul puanı etkisi geri tepti isteğim yer gelmedi bende artık kaderde varmış çekilir diyip okuyorum

Bilmeden yanlış bilgi vermeyelim. Bir doktor maaşı 4.000 civarıdır evet fakat doktorların döner sermayeden hiç almasa aldığı maaşın yarısı kadar alır. Ayrıca bu çalıştığı hastenenin yoğunlupuna göre değişir. Eczacı maaşıda 2.500 - 3000 arasıdır evet. Fakat doktor ve diş hekimlerinden sonra en çok döner alan kişi eczacılardır hastanelerde. O yüzden bir hastahane eczacısın maaşı en az 3.500 civarıdır. Bu verdiğim asgari rakamlardır.

Eczaci maaslari 2.5-3 mu? Guldurmeyin lutfen...

• Turbo sandım.
  • Kingkaan34 K kullanıcısına yanıt
    metilfenidat ile ilgili bildiklerini soylermisin

• Hocam bana eczacılık okumak hep tuhaf gelmiştir. O kadar sene okuyorsun, nerdeyse doktor kadar eğitim alıyorsun, okulu bitirince de dükkan açıp esnaf oluyorsun. Eczane açmak da kolay değil. Baya yüksek sermaye gerektiriyor. Bu srmayeyi yatırdıktan sonra batırma riski de var.
  • 2700ü dönersiz yazmış herhalde arkadaş, ünlü bir özel hastane 6 ile başlatıyor asistanlara benim bildiğim devletler konusunda bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Okulda ne öğretiyorlar hangi ilacın hangi rafta olduğunu mu?

Hahaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Babayagaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Matmazell

Ablam hemşire benim 4 bin ne ya saçmalamanin dibini gormuşsun şuan yanlis yönlendiren sensin

İlçede sözleşmeli hemşire net 7.5 bine 10 yıl sözleşme yapan var. Sağlıkta işler çok karışık bu sektörü 3-4 yıldır araştırıyorum ablana sor hak verir Bingöl'de ilçede sözleşmeli

Bingölde hemsire bile mi bu maası alıyo?pratisyen doktor peki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.