Şimdi Ara

Eczacılık biter mi sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Farmokoloji = ecza bilim:) eczacılık demiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whyayca kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hepsi ilgili ama eczacılık önde .

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 20:54:24 >
  • Üstte yazdığımı tekrar oku. Ben sadece şuna karşıyım niye eczacı olmak istiyosun diyince ilaç yapacam seviyorum vs denmesi. Önceki alıntıda da kimyagerliğe sallamışsın. Türkiye şartları iç açıcı değil ama herkes böyle düşünürse bu ülke nasıl gelişecek? Bilime değer verilmiyor diye bilimden mi uzaklaşalım? Teknikler mi yetersiz gideriz yurtdışında öğrenip buraya getiririz. İnsanlar mı bilinçsiz? Çabalarız. Ama ülkede ne satılıyor ne para ediyor hayallerimizi ona göre şekillendirmeyiz hocam tartışma amaçlı yazmadım bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 19 Ekim 2018; 23:47:31 >
  • Üstteki yazılarima bak

Sizinki niteliksizse biz napalım bizim hekimin sigaradan dönmesini bekledik biz de tavla olmasa da ortam koyuydu 15 20 dk bekledik. Şimdi doktorlar kötü mü?

• whyayca kullanıcısına yanıt
    Hocam şirket olarak artık eczacılar tercih ediliyor bunu kendi hocamız dedi ve bizim bölümün kurucularından mesleğe yıllarını verdi kadın ilk dersten önümüze iş imkanları serdi .

• İşsiz kalırsın diye bir şey söylemedim zaten. Özelde veya devlette yolunu bulursun bir şekilde. Benim bahsettiğim gereksiz olduğu, yapılan işin başka mesleklerde de yapılabilir olduğu ve sırf ilaç vs diye bu mesleğin seçilmemesi gerektiği çünkü malum eczacı fazlalığı var. Bana göre gereksiz bir meslek açıkçası(özellikle eczane olayı) . Temel bilimlerden veteriner fakültesinden mezun olup yüksek lisansını farmakoloji üzerine tamamlarsan da aynı şey o zaman. Sırf adı var ve puanları iyi diye millet yazıp gidiyor işte... Bu vizyona böyle ülke boşverin hocam siz okuyun en iyisi olmaya çalışın ben genelden bahsediyorum

• up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.