Şimdi Ara

ECZACILIK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hatta 1500 diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • borntostandout kullanıcısına yanıt
    Hocam 1500 yasak. Yani 1600 asgari ücret ondan aşağı vermek kanunen yasak. Ne zaman uygunsun hangi ilçede oturuyorsun
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    kadıköy hocam ağustos başı

• culcaster11212 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsunuz madem sallamayın öğretmenler 3000 tl ile başlıyor zaten bide ek ders falan 4000 tl buluyorlar eczacıların elıne geçen ilk para 4000-5000 tl arasıdır
    10 bin tlyi karşılayabilir misin hocam?
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    24 taksit yapsak hocam öğrenciyiz

• yani hocam ne düşünüyorsunuz

• kardeş ben net maaşı söylüyorum nöbetler hariç ayrıca devlete atanabilme ihtimalin çok düşük özeller de 2500-3000 falan veriyorlar max
  • Puan ve maaşa göre bölüm seçmeye çalışıp bunu forumlarda tartışmaya açıyorsanız amerikan başkanlığı bölümünü kazanıp Trump'ın halefi de olsanız bu kafalarla bomboş okursunuz gençler. Kendinize gerçekten yol gösterebilecek bir rehber edinin iyi düşünün taşının...
  • Siz yaptığınız işi düzgün yaptıktan sonra para kazanırsınız. Ama ben yata yata kaç alırımın hesabını bugünden yaparsanız ömür billah aç kalırsınız.

Günlüğü 250tl olan fayans ustası da var.

Özel okul ve özel dersle ayda 25-30 bin alan öğretmende var.

İşinin peşinde koşup laborantlıktan 10 bin kazananda var.

2 yıllık tıbbı görüntülemecilerden 10 hatta 15 kazananda var.

Aynı zamanda 3500 devletten 2000 dönerden 5500 ü zor alan doktorda var.

MEvzu ne okuduğunuz değil niye ookuduğunuz ve sonunda sizin gerçek kapasiteniz.
    Son olarak asgari ücret kalifiye olmayan insanlar içindir ama ülkede okuyanlarda pek kalifiye olmadığı için bunun yanına aptallar ve tembeller içindiri de ekleyebilirsiniz.

O kadar yata yata para kazanma peşindeyseniz okul hayatınızda harcayacağınızı peşin peşin ameliyata harcayıp cinsiyet değiştirin, zengin koca bulup onla yatın daha garanti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 25 Temmuz 2018; 16:48:48 >

ben devlette eline geçen ilk paranın 4000-5000 tl arası olduğunu söylüyorum özellerde 2500 3000 veriyorlar he, maxımum he kardeşim he, kızılay da herhangi bir mağazada çalış aylık 2000 tl alırsın hadi bak yoluna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferplath -- 25 Temmuz 2018; 16:51:3 >
  • inanmamak sana kalmış durum böyle maalesef
  • Birşeyi kıyaslıyorsan eşit şeyleri kıyaslayacaksın. Devlete yeni başlayan eczacı ile devlete yeni başlayan mimarı. Ya da ikisi de özel sektör olacak? Ya da ikisinin de 2 yıldaki kadro sayısını.

Hocam sıralamanız yetiyorsa ve üniversitede fizik geometri matematik ile pek uğraşmak istemiyorsanız en iyi bölüm diyebilirim benim sıralamam yetmiyor ecz hedefliyordum 60 k falan gelecek bana bir de bana garip gelen durum her yerde eczacılığı kötülenirken halen sıralamaları 35 k dan düşmüyor hayaletler yazıyor herhalde :D eğer birazda eczacılıkta isteğiniz varsa çok iyi yerlere gelebilirsiniz,ingilizce ve almanca gibi iki dil öğrenip yurtdışında hayatınızı yaşarsınız
  • abim bu sene mezun oldu ecazcılıktan durumlar vahim 5 seneye daha da kötüleşir iş imkanları
  • bende öyle düşünüyorum hocam siz hangi bölüm yazacaksınız

Ben gayette araştırdım hocam ankara gibi bir yerde eczacı ile konuştum 2 senelik, aylık geliri 4400 tl asıl durum böle siz devam edin o inandığınız şeye
    tyt sıralamam iyi gelirse seneye tyt sıralamamı kullanıp bir daha hazırlanmayı düşünüyorum hocam 86 tyt 42 ayt var seneye full ayt kasarsam tyt sıralamamı kullanıp iyi yerler geleceğini düşünüyorum
    hocam abiniz kaç dil biliyor? eczacılık yanında işletme vs çap yaptı mI? mba? ona göre konuşun

• hakkınızda hayırlısı olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.