Şimdi Ara

ECZACILIK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    devlette eczacılar 3200 tl ile falan başlıyor
  • culcaster11212 kullanıcısına yanıt
    mimarlık ise 1600 demek istediğim fark bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • borntostandout kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bitirdiğin okula göre değişir itü mezununa 1600tl vercek değiller heralde
    dene gör hocam

ben diş yazacam
    Hocam mimarda devlette 5 binle başlıyor. Ayrıca ben 1600`e çalışan mimar mühendis görmedim. Bana gösterin artık internette nereye baksam böyle yazıyorlar. Maaş bordrosunu atsın birisi de görelim.
    Hocam kim diyor bu size? Gidin herhangi bir devlet hastanesine ayıp değil. En alt kata inin bir eczacı ile konuşun. Bakın cidden diyorum ayıp değil. Yeni başlayan 5k alıyor. Nöbetle birlikte daha da artıyor.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    1600e çalışan mimar mühendis görmedin mi? hocam bi araştırın ya da sorun arayıp bi mühendislik ofisine yeni itü mezunuyum kabul edilsem kaç lira alırım diye ? 5 senelik mezun 3500-5000 arası alıyor kendinizi kandırmayın

Hocam o paraya çalışan mühendisin ben ta a************ a********* a****** eğer okuyorsa görsün çünkü defactoda 1800 TLye ben çalışıyorum vasıfsız elemanım. Ama böyle bir mühendisin ve mimarın olamacağını biliyorum. Ayrıca İTÜ mezunları genelde iş aramaz. Zaten staj yaptığı yerler hemen teklif gönderir oralarda başlarlar. Siz iş bilmediğinizden böylesiniz. Gelin İstanbuldaysanız birlikte gidelim gezelim. İnşaatları veya makine şirketlerini. Tek tek soralım kaça çalıştıklarını? 10 BİN tlsine varım iddasına hiçbir mühendis asgari ücrete çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 25 Temmuz 2018; 15:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntostandout

dene gör hocam
    Hocam mimarlık ile karşılaştırdığınız şeyin eczacılık olduğunun farkında mısınız? Hem de İTÜ mimarlık?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ütopyalar güzeldir

Gelin hocam İstanbuldaysanız birlikte gezelim 10 bin tl+ yemek+ defacto 1000 TL alışveriş iddiasına girelim? Hatta noterde imza atalım yapalım. Mühendis veya mimar farketmez asgari ücretle çalışan bulamayacaız. Sizde bana güzel bir ziyafet çektirirsiniz. Para da istemem sizden sadece gerçekleri gösteririm.
  • ya gerçekten itü mimarlığın çok bi farkı var mı? revit sketchup autocad 3dsmax bilince her mimarlığın aynı olduğunu iddia ediyorum

olur hocam İstambulda yaşıyorum zaten kuzenim Mimar Sinan Mimarlık mezunu 1800 civarı ile başladı 3 sene sonunda 3500 alıyordu

• Diş hekimi olup doktor olmak varken eczacılığın nesini düşünüyorsun Allah aşkına.

Ayrıca bizim ülkemizde eczacılık diye bir şey yok. Eczacı eczanenin arkasında şark köşesi kurar kendine ceketini asar koltuğa bakkal mantığı ile 2-3 çırak koyar ilaçlarin başına. al gülüm ver gülüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman o da asgari ücret almamış. Para nakit hazır mı? Hatta 3 sene önce asgari ücret 1200 TL idi. Yani 1,5 katı ile başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 25 Temmuz 2018; 15:47:9 >
    ben asgari ücret dediğimi hatırlamıyorum

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    hocam özel diş gelse yazıcam ben sadece eczacılık seçeceğini düşünüyorum

Yukarıya çık ve bak günümüzde 1600 ile başlar yazmışsın. Bu da asgari ücret.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.