Şimdi Ara

Eczacilik ne olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lackoflife L kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımın anadolu ile bir alakası yok eczacılık genel olarak yoksa anadolu üniversitesi kötü bir üniversite değil kampüsümüz güzel eskişehir zaten güzel ilk yıllar kolay geçer bence çoğu hocamız gayet iyi hocalardır
  • Yok eczacilik hakkinda sorucaktim
    Ne yapmayi dusunuyorsunuz peki

benim de anadolu geldi 32k ile hocam hayırlı olsun
  • Aa iletisimde kalalim hocam o zaman
    Hayirlisi olsun sizin de

Bende bilmiyorum ilk kayıt olduğumda ilk sene sınıfta kalırım gibi gelmişti bir türlü kalmadim sürekli dersleri geçtim nasıl olduğunu anlamadan ezberim aşırı kötüdür şu an 2 yılım kaldı bitirince ne yapacağım hiçbir fikrim yok zaman çabuk geçiyor biz okula ilk geldiğimizde eğer ebeveynlerinizin eczanesi yoksa eczane açmayı unutun ona göre karar verin demişti dekan yardımcısı

Bir sürü eczaciligi bırakan kişi var bu gerçeğin farkına varınca

Yani yeterince paranız varsa yada Yüksekova gibi yerlerde çalışmayı sorun etmeyecekseniz hala eczane açabilirsiniz 3500 den az nüfusu olan yerleşim yerleri kontenjana gozukmemesine rağmen başvurarak eczane acabiliyorsunuz oda aklımda ki başka bir fikir

Türkiye de eczacılara ilaç firmalarinda kötü bir on yargı var hem istedikleri şeyler çok oluyor hem de bir kaç yıl çalışıp para kazanınca işten ayrılıp eczane kuruyorlarmis hepsi onun için bir şirkette başvurduğunuzda bazı şirketler sizin yerinize kimyager alabilirler

Ama biraz torpoliniz varsa akademisyenlik düşünebilirsiniz şu anda eczacı geçmişi olan hoca sayımız baya düşük o yüzden akademisyenlik düşünebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam
    şimdi düşünseniz diş yazardınız sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.