Şimdi Ara

Eczacilik ne olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı hocam guzelmis çok eczaciyla konuştum puanım zaten eczacılıkta yetmiyor sınav sonuçları açıklanmadan konuşmuştum. Hepsi uzak dur sektör bitik diyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    Özelde tıp diş

• Soran kişi gelir mi diye soruyor gelen cevaplara bak aodjsodjoeb yazmak istemiş yazmış yok sektöe şöyle yok eczacılık bitti yok şöyle yok böyle insanın enerjisini sömürüyorsunuz. Neyse gelir gibi bence çünkü 70k da falan yazan arkadaşlarım var tanıdığım çok düşük sıralamalı kişiler bile gelebilir umuduyla bakıyor bir de 2018 2019 sıralamalarını falan karşılaştır istersen daha faydalı olur

• Hocam gittikce dusuyor diye yazdim sevdigim yerleri cok az fark var diye
    Birazcik gerilerse mutlu olucam gerilemezse cok iyi olmayacak ama...
    Eczaciligi daha once tartistik ama muhendislik dusunmeyenin cok caresi yok
    Dis bile eziliyor forumda ne yapcagimi sasirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar forumda eczacılığı öldürmüş olsalar da hala benim seneye için 2. planımda eczacılık var. Çünkü seveceğimden emin olduğum bir alan. Önlüklerle laboratuvarlarda çalışmak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ağrı eczacılığın 51 52k dan kapatacağını düşünüyorum. Sıkıntı 200 kişiyse muhtemelen gelir sana istediğin yer.

• Hocam ben 35k 35.852 lik bolumler 36-060'a kayar mi diye endiseleniyorum

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Lab guzel geldigi icin sectim gonlunuzce olsun hocam
    Insallah pisman olmayiz

• lackoflife L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yazmadım. Seneye için konuşuyorum. Zaten belki de 13-14 yaşımdan beri bilgisayar müh istiyorum ama son 2 yıldır eczacılık da ilgimi çekiyor. Olurda istediğim bir üniversitede bilgisayar tutturamazsam eczacılık yazabilirim.

Şimdiden eğitim hayatınızda başarılar.

• 200 kişiyse cepte
  • Bişey soracam eczacıların yaptığı eczane açmak dışında çalışma alanlarında kimya,Kimya mühendisleri çalışabilir mi?Öyle oluyorsa eczane açmaktan başka şans da çok olmaz gibi.Eskiden varya eczacılık o kadar iyiydiki mahvettiller dişten tıptan sonra hemen seçilirdi
  • Kagoteak kullanıcısına yanıt
    tıp,diş,ezcacılık üçlüsü vardı. sadece tıp kaldı
  • eczacılık sağlam düşecek banko ordasın
  • Kagoteak kullanıcısına yanıt
    Genelde kimyacilar çalışıyor bütün ilaç şirketlerinde
    Ben anadolu ünide eczacılik 4.sinif öğrencisiyim sektördeki bir çok firmanın yetkilisi geldi genel olarak eczacı çalıştırılmıyor 1-2 tane eczacı var her şirkette
    Neden eczacı almıyorsunuz diye sorduğumuzda eczacıların yüksek maaş istediğini ima ettiler biz eczacılari tercih ederiz diyorlar ama benim anladığım kimyagere verdiği ücretle çalıştırmak istiyor eczacı da ben o fiyata çalışmam eczane açarım diyor yani yakında asgari ücret gibi ücretlerle çalışan eczacılar olur iş bulamaz demiyorum ama okuduğunuz 5 yila değmez bence diğer çoğu bölümden çok daha zor bizim bölümümüz

Bu arada merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 26 Ağustos 2020; 14:6:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Genelde kimyacilar çalışıyor bütün ilaç şirketlerinde
    Ben anadolu ünide eczacılik 4.sinif öğrencisiyim sektördeki bir çok firmanın yetkilisi geldi genel olarak eczacı çalıştırılmıyor 1-2 tane eczacı var her şirkette
    Neden eczacı almıyorsunuz diye sorduğumuzda eczacıların yüksek maaş istediğini ima ettiler biz eczacılari tercih ederiz diyorlar ama benim anladığım kimyagere verdiği ücretle çalıştırmak istiyor eczacı da ben o fiyata çalışmam eczane açarım diyor yani yakında asgari ücret gibi ücretlerle çalışan eczacılar olur iş bulamaz demiyorum ama okuduğunuz 5 yila değmez bence diğer çoğu bölümden çok daha zor bizim bölümümüz

Bu arada merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım
    Ege ecz terk biri olarak altına imzamı atarım çok doğru

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Anadolu kazandim diye seviniyordum
    Keske tercih doneminde denk gelseymisiz
    Ozele gelir misiniz

• lackoflife L kullanıcısına yanıt
    Kaçla kazandınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.