Şimdi Ara

Eczane için 2 tane fotokopili yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eczanede kullanmak için 2 tane yazıcı almaya düşünüyorum tabiki artı fotokopi çekme özellikleri olmalı.2 Yazıcının maliyeti 1300 tl geçmemeli.Ana yazıcı biraz daha pahalı olacak fakat sorun yaşandığımda diğeri aynı işlemleri yapabilmeli.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• MRB.
    SAMSUNG SCX 4623F MODELİNİ TAVSİYE EDEBİLİRİM
    TONERİ DOLABİLİYOR
    2,500 SAYFALIK VE
    1,500 SAYFA KAPASİTELİ TONERİ MEVCUT
    ÇİPİ RESETLENEBİLİYOR
    FİYATI İSE 225 $ + KDV
    www.yazicisatinal.com
    www.faksfotokopi.com
    dan bakabilirsiniz.
    İYİ GÜNLER
  • MERHABA
    BU YAZICIDA OLABİLİR
    BEN MAKİNEYİ TEKNİK VE TONER BAKIMINDAN İNCELEDİĞİM İÇİN
    SAMSUNG U TAVSİYE ETTİM
    TONER KAPASİTESİ EN İYİ OLAN BU TARZ MAKİNELERDE SAMSUNG
  • sürekli beslemeli sistem kullandım tavsiye ederim Canon MX360 ve canon mp250 kullandık şirkette 20.000 sayfa çıktı almışızdır. depoda Mürekkepi eksik etmemek gerekiyor, yoksa kartuş bozuluyor ve yenisi 40-50 lira ben 1 kere almıştım.

mx360 300lira, mp250 150lira diye hatırlıyorum, depo ve hortumları ile birlikte.
  • ben eczanemde fotokopi ve yazıcısı olan siyah-beyaz RICOH marka kullanıyorum.bildiğiniz gibi bizim işte yazıcı-fotokopi işi çok oluyor.bence Ricoh markasından şaşma.ilk alışınız biraz pahalıdır ancak zaman içinde kendini amorti eder.ben 3 senedir MP161SF modelini kullanıyorum daha maşşallah tık demedi.hem ağ yazıcısı,ağda paylaşıma açıyorsun istediğin kadar pc'den çıktı al.sarf malzemesi çok uzun süre gidiyor,toneri dolabiliyor ve yaklaşık 10.000 baskı alıyorum.Ricoh ları öyle heryerde bulamazsınız.yani AVM'lerde falan.bulunduğunuz yerdeki distribitöründen alacaksınız.taş gibi makinalardır.tavsiye ederim.son olarak kesinlikle mürekkep püskürtmeli cihaz alma.bu cihazlar sürekli olarak,belli zamanlarda kafa temizleme ve hızalama yaptıkları için ,seni sinir eder.ayrıca doldurma olayları sıkıcı ve kafa ömürleri uzun değildir.bende fotoğraf basmak için 3 ay evvel CANON PIXMA İP4850 aldım ve sürekli kendim dolum yapıyorum,bundan biliyorum bu mürekkep püskürtmeli cihazları.

• Peki Ricoh MP161SF yazıcısının fiyatı ne kadar bir fikrin varmı?
  • hala arıyormusunuz fotokopi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.