Bildirim
Eda benimle çıkar mısın ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi Eda? sadece ben 4 tane Eda tanıyorum zaten, kaç tane Eda var, kendi tipinle beraber kızın resmini ekle -
Aleykümselam -
kız var dediler geldik -
grup tamam -
nereye çıkarmayı düşünüyosun
sana tavsiye edebileceiğim 1-2 yer var. Eğer sinemaya gitmeyi düşünüyosanızwww.divxplanet.com güzel bir mekan çokta ucuz ve kalite bir yerdir.
birde ailecaysaloon.blogspot.com var orasıda benim sık gittiğim bir yerdir, çok güzel bir manzara albumu var ve zengin bir arama cubuguna sahip -
harbiden haa, şimdi kız seni kabul etse masraflar da başlıyo, her buluşmada sana gircek baya, + su gibi kontör harcarsın, kız da "aşkım kontörüm bittiiiiiii :-)" diye mesaj çeker sana, ya se. se. ya da si. si. masraf giriyo hergün biraz, hayatın gerçeklerinden kaçmamalıyız demi? -
hangi eda,burdaki eda mı -
Hala cevap gelmedi demek ki işler yolunda gidiyor -
konu dışındaki edamı
Eda kabul et şu elemanın teklifini sende kurtul bizde kızım bak olmuyo çocuk sana sular seller gibi aşık duy sesinii -
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
grup tamam
eminmisin -
ha şimdi grup tamam Çagdaş cepten mesaj attım sana... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X