Şimdi Ara

edana da mapusluk zor be kardas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar edana da hapise dustum manam da bitti napcem ben simdi.?

• yeni char ac nasıl olsa o programla hemencik kasarsın,cıkarmaktan daha kolay
  • hangi program abi.k o x p mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

yeni char ac nasıl olsa o programla hemencik kasarsın,cıkarmaktan daha kolay

ordamisin abi?
  • Koxp acmadan once dusunecektin bunlari pasa pasa kesiceksin hapisteki moblari.(kafiyeli oldu)
  • otura otura kesecen kaçarı yok ben mapus korkusundan 600pottan aşşaa gezmiyodum
  • Bir arkadaşından yardım iste. 1 level karakter ile gelsin hapise. O kessin sen son vuruşları yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler mokoko ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baskaa kisiyle hapise giriliyo mu ki
  • Sende multi clientde vardir simdi manali char sokup keseceksin yapacak baska bisey yok yada otura otura.
  • Bu mapus olayı nedir arkadaşlar 3-4 sene oldu bırakalı onun için bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Bu mapus olayı nedir arkadaşlar 3-4 sene oldu bırakalı onun için bilmiyorum.

Hocam koxp kullananlari isinliyorlar bir hapishaneye orda ufak yaratiklardan kesiyon moradondakilerden 1 attacklik bir silahla vurmak zorundasin o sana veriyo bide mana cok gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam mapusta
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYBER_SHOOTİNG01

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Bu mapus olayı nedir arkadaşlar 3-4 sene oldu bırakalı onun için bilmiyorum.

Hocam koxp kullananlari isinliyorlar bir hapishaneye orda ufak yaratiklardan kesiyon moradondakilerden 1 attacklik bir silahla vurmak zorundasin o sana veriyo bide mana cok gidiyo

O banamı veriyo anlamadım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: SReaver

adam mapusta

Aynen mapustayiz temiz ic camasiri da getirmediler .d
  • multiden 2. charı hapise sokucan yardımlaşa kesicen yapcak bişey yok bide delosa git seçeneğini kullan mana dolduruyor
  • :D:D vay bea kapalı f tipi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.