Edana itemsiz Olarak 73 %68 Paladin mevcuttur. 218 k np mevcuttur +6 70 Shield 500 Cash bulunmaktadr. Char Bos olarak Edanada item karsılıgı Takas Edebilirm itemli Ardream Char ile Edebilirim,Edana Olması kaidesi ile.. buda SS :http://img206.imageshack.us/my.php?image=asdafsfesfsfsdfgdfbdhgdct9.jpg http://img261.imageshack.us/my.php?image=donanimhaberslmpq8.jpg örendim ss koymayi
quote:Orijinalden alıntı: K0rkuncnekadaritemsiz 150 YTL Mugla Ancak Bana item Gerekli,Edana'da item karsılıgı Vericeğim ilgilenenler Msn Adresini veya Tel. Bırakabilirlerse ulaşabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeavenitemsiz 150 YTL Mugla Ancak Bana item Gerekli,Edana'da item karsılıgı Vericeğim ilgilenenler Msn Adresini veya Tel. Bırakabilirlerse ulaşabilirim. Alıntıları Göster Nasıl güvenecez sana?Önce itemi istiyeceksin.Sonra charı verceksin.%90 vermiyceksin.Alırsam yüz yüze alırım.
quote:Orijinalden alıntı: TheMoJoNasıl güvenecez sana?Önce itemi istiyeceksin.Sonra charı verceksin.%90 vermiyceksin.Alırsam yüz yüze alırım.Alıntıları Göster Yüzyüze Tabi Hem Benim Öyle Birşey Yapıcagımı nereden biliyorsun?Ayıp Değilmi? i
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeavenYüzyüze Tabi Hem Benim Öyle Birşey Yapıcagımı nereden biliyorsun?Ayıp Değilmi? iAlıntıları Göster Ya bu forumda char satanların %90 milleti keklemek için konu açıyor yüz yüze dışında hiç bir şekilde char almayın.
quote:Orijinalden alıntı: TheMoJoYa bu forumda char satanların %90 milleti keklemek için konu açıyor yüz yüze dışında hiç bir şekilde char almayın.Alıntıları Göster %90'ı Diyorsun peki Birgün Sende char Satmaya kalktın,Sana Böyle Dediler Hosuna Gidermi O Sözler? +Eger SS koymamıs olsam Donanimhaber'e Selamlar Dememis olsam neyse
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeaven%90'ı Diyorsun peki Birgün Sende char Satmaya kalktın,Sana Böyle Dediler Hosuna Gidermi O Sözler? +Eger SS koymamıs olsam Donanimhaber'e Selamlar Dememis olsam neyse Alıntıları Göster 13 Gb dusunuyorum arkadaslar...
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeaven13 Gb dusunuyorum arkadaslar...Alıntıları Göster GünceL Yokmu Alıcııııııııııı
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeavenGünceL Yokmu Alıcııııııııııı Alıntıları Göster indirim Olur Gb,De...
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeavenGünceldirAlıntıları Göster ist Yada Mersin subesi warsa hemen 150ytl hazır ... 1'de neden ismini saklama ihtiyacı duydun ?
quote:Orijinalden alıntı: RaGno_Freedeick^^ist Yada Mersin subesi warsa hemen 150ytl hazır ... 1'de neden ismini saklama ihtiyacı duydun ?Alıntıları Göster hellorheaven sana fazla güvencem kalmadı msnimi hackledikten sonra
quote:Orijinalden alıntı: Yûijihellorheaven sana fazla güvencem kalmadı msnimi hackledikten sonraAlıntıları Göster konyadan satma imkanın varsa alırım hemen.
quote:Orijinalden alıntı: besirhamaratkonyadan satma imkanın varsa alırım hemen.Alıntıları Göster welet ne dediğini anlamadım sen kimsin?
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeavenwelet ne dediğini anlamadım sen kimsin?Alıntıları Göster charın defansı çok düşük.+6 kalkan 300 ac ile 1000 defans benim 59 warrior 300 ac ile kalkansız 1100 oluyor:)
quote:Orijinalden alıntı: Tolgacharın defansı çok düşük.+6 kalkan 300 ac ile 1000 defans benim 59 warrior 300 ac ile kalkansız 1100 oluyor:)Alıntıları Göster edanada 13 gb lik bi ardream asas charım var. Sen nerede oturuyorsun ankara ise ilgilenebilirim.
quote:Orijinalden alıntı: scorpion86edanada 13 gb lik bi ardream asas charım var. Sen nerede oturuyorsun ankara ise ilgilenebilirim.Alıntıları Göster Msn Veya İletişim Adresi Bırakırsan Görüşebiliriz.,Ankarada Tanıdık Mevcuttur Arkadaşm
quote:Orijinalden alıntı: Hell0rHeavenMsn Veya İletişim Adresi Bırakırsan Görüşebiliriz.,Ankarada Tanıdık Mevcuttur ArkadaşmAlıntıları Göster warlord2526@gmail.com bu gmail adresim burdan iletişime geçebiliriz :D msn i vermem kusura bakma :D
quote:Orijinalden alıntı: scorpion86warlord2526@gmail.com bu gmail adresim burdan iletişime geçebiliriz :D msn i vermem kusura bakma :DAlıntıları Göster bundan nasıl iletisim kurucagız