Şimdi Ara

Edana`nin SON HALİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: By_MuRaT

eee koxp olmayınca moradların gücü ortaya çıkıo bu arada bende ordaydım

koxp var!
  • adam ezikliini saklıo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

1.464 çıktığı ilk bikaç gün edana ardream e giren bilir.hangi karus dışarıya çıkabildi??
    orc town önünde kamp kurduk saatlerce.
    bazıları tepeden kaçıp deru veya scolar ların orada vs yaptılar.
    onlara zaten diyeceğim yok.

ama asıl ezik tayfa yani 5-8 li ok atan, bir yakalandın mı 20 tane pot da bassan sonunda town çekmeden kaçamayacağın tipteki adamlar, patch den sonra ağladı ağladııı.

koxpsuz güçlü olan tarafın aslında humanlar olduğunu böylece tüm edananlılar görmüş oldu.

evet daha 3 gün önce ardream da konuşmuştuk 60 mı oldun.
  • "Bu orcların büyükleri yok mu"
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

"Bu orcların büyükleri yok mu"

• charımı satmasydım humanlara kan ksuturudum ama nese uzuldum az da olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

"Bu orcların büyükleri yok mu"

süper
  • orcların büyüklerin hepsi banlandı malesef haksız yere işte onların arasında bende varım lvl 73 banned nevaria.

selametle...
  • ya bşi sorcam
    bu monument mi ne onu kesince ne oluyo ne kazandı orda insanlar onu kesince??

• evet arkadaşlar 60 oldum,
    master açtım,
    %20 oldum ayrıca.
    ama her akşam sizlerle combat arena da buluşup vs yapabiliriz.

bu arada dün 1gidebilsem mi 1 gelebilsem mi bi eleman var ya karuslarda, onunla muhabbet ettim de.
    silahlarını sordum.

bir elinde md+8 bir elinde shard +8 var.
    isterseniz muhabbetin ss i ni de yollayabilirim.
    ben onu dark vane +7 ile görmüştüm. benimle takas etmek istiyordu.bende de priest pendant +1 var.
    neyse satmış dakr vane i.elindekiler bunlar şimdi.
    :)

karus ların hepsi keşke onun gibi olabilse.

• Edanada her zaman Orclar üstündür orclarda bu sıralar biraz afallama war ama en sağlam itemler ve charlar orclardadır en kısa zamanda toparlanacaklarından emınım bende 3 gün sonra orcum ardreamde artık human kovalıcam
  • edana ile ilgili bir haber daha:
    karus arkadaş mainhan banlandığı için oyunu bırakan KartalOk un charını satın almış olup, artık human olarak oyuna devam edecek.
    61 level ama level düşürüp ardream e takılabilir.

Klanda görmek isteriz kendisini.
    tabii mainhan char ında olduğu gibi koxp kullanırsa olmazzz..
  • 5-10 gun bekleyelim şu orclarda ban atilanlar acilsin
  • Leo Karusmu oluyosun
  • yok be stubb nerden çıkarttın şimdi karus falan.

sizden human olanlar var.
    en son mainhan ı oynayan akradaş mainhan banlanınca KartalOk charını almış.
    o human oldu dedim.

allah korusun, karus olmak mı !!!!!!
  • hadi ya bende seviniyodum karus oluo die
  • lolmusunuz nesiniz. Edana Ardreamda hic bir saatte karus sayısı morad sayısının yarısına bile yaklasamamıstır.. Humanlar kalabalık karuslar saglam.. ama ne kadar saglam olursan ol ardreamde o ortamda bulunan her human 100 vursa ölüyorsun.. eger player sayıları eşit olsaydı hic bir human towndan cıkmayı bırak ardreama girmezdi.. ardreamın en saglam charları karustadır ( hatta butun serverların )...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiTRaLYöZ

quote:

Orjinalden alıntı: track

Edana 1 haftadan beri boş koxp tan neredeyse tum server ban yicektin orclarda

GM çoğu zaman online, geceleri bazen sizi izliyorum diye notice geçiyor.

Karuslarda yeni kosperların banlanması o kadar mühim değil, asıl patch den önceki kosp furyasında yüksek lvl ler exp kasıp 70+ oldu, bazıları kosp ile cz de np kastı,

kralınız olan leader isimli şahısın clanında yüksek lvl li kospla np ve exp kasmış adamlar var hep,
    patchden önceki kosp furyasında gm online olduğunda, kralınız kospa karşıyım dediği halde, tüm karus kosperları sürekli uyarıp banlanmalarını engellemiştir. gerçekler bunlardır..
    kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.. her zaman cheaters olanlar bu oyunda ileri seviyelere gelmiştir, şu oyunda hiç bir hile şansı olmasa çoğu exp ve np kasamayacak adamlardır..

kralımız artıl Leader10 değil deliender

• doğaldır genelde bizde yapıyoruz hatta yetmiyor çoğu zamanda cz townda yapıyoruz bu görüntüyü deliş oluyor ama haa :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.