Şimdi Ara

Edana`nin SON HALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiyV

Neden rezillik olsun Savaş Çıkmış tır
    Rezillik işte.Luferson towndaki monument kırılmış görmüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_tulip

Alıntıları Göster
    Edana 1 haftadan beri boş koxp tan neredeyse tum server ban yicektin orclarda
  • quote:

Alıntıları Göster
    BUGÜN EDANA SEVERINDA SAVAŞ GÜNÜ, BÜYÜK SAVAŞ YANİ LUNAR WAR, PERŞEMBE GÜNKİ SAVAŞLARIN %90 INI EL MORAD KAZANIYOR:D SAVAŞI KAZANMIŞLAR VE BASKINA HAK KAZANMIŞLAR, SAT 13.00 DA BAŞLAYAN SAVAŞ VE BASKIN SÜRECİ SAAT 15.00 A KADAR DEVAM EDER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiTRaLYöZ

BUGÜN EDANA SEVERINDA SAVAŞ GÜNÜ, BÜYÜK SAVAŞ YANİ LUNAR WAR, PERŞEMBE GÜNKİ SAVAŞLARIN %90 INI EL MORAD KAZANIYOR:D SAVAŞI KAZANMIŞLAR VE BASKINA HAK KAZANMIŞLAR, SAT 13.00 DA BAŞLAYAN SAVAŞ VE BASKIN SÜRECİ SAAT 15.00 A KADAR DEVAM EDER.

Alıntıları Göster
    Sağlam girmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Sağlam girmişler

Alıntıları Göster
    koxper misin skill diziminden bakılırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmmxdools

koxper misin skill diziminden bakılırsa

Alıntıları Göster
    yoo kullanmiyorum ban lan maya niyetim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: track

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: track

GM çoğu zaman online, geceleri bazen sizi izliyorum diye notice geçiyor.

Karuslarda yeni kosperların banlanması o kadar mühim değil, asıl patch den önceki kosp furyasında yüksek lvl ler exp kasıp 70+ oldu, bazıları kosp ile cz de np kastı,

kralınız olan leader isimli şahısın clanında yüksek lvl li kospla np ve exp kasmış adamlar var hep,
    patchden önceki kosp furyasında gm online olduğunda, kralınız kospa karşıyım dediği halde, tüm karus kosperları sürekli uyarıp banlanmalarını engellemiştir. gerçekler bunlardır..
    kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.. her zaman cheaters olanlar bu oyunda ileri seviyelere gelmiştir, şu oyunda hiç bir hile şansı olmasa çoğu exp ve np kasamayacak adamlardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: MiTRaLYöZ

quote:

Orjinalden alıntı: track

GM çoğu zaman online, geceleri bazen sizi izliyorum diye notice geçiyor.

Karuslarda yeni kosperların banlanması o kadar mühim değil, asıl patch den önceki kosp furyasında yüksek lvl ler exp kasıp 70+ oldu, bazıları kosp ile cz de np kastı,

kralınız olan leader isimli şahısın clanında yüksek lvl li kospla np ve exp kasmış adamlar var hep,
    patchden önceki kosp furyasında gm online olduğunda, kralınız kospa karşıyım dediği halde, tüm karus kosperları sürekli uyarıp banlanmalarını engellemiştir. gerçekler bunlardır..
    kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.. her zaman cheaters olanlar bu oyunda ileri seviyelere gelmiştir, şu oyunda hiç bir hile şansı olmasa çoğu exp ve np kasamayacak adamlardır..

Alıntıları Göster
    Ne zaman eğlence var biz kaçırıyoruz yaa.

• quote:

Ne zaman eğlence var biz kaçırıyoruz yaa.

Alıntıları Göster
    eee koxp olmayınca moradların gücü ortaya çıkıo bu arada bende ordaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MuRaT

eee koxp olmayınca moradların gücü ortaya çıkıo bu arada bende ordaydım

Alıntıları Göster
    Orda olmak isterdim de ,

Çalışıyoruz naapalım ,,,
  • Ne var şindi burda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canleecanly

Orda olmak isterdim de ,

Çalışıyoruz naapalım ,,,

Alıntıları Göster
    eeee.. akşamda var savaş ozaman bizde orda oluruz sorun mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: canleecanly

Orda olmak isterdim de ,

Çalışıyoruz naapalım ,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsugar

eeee.. akşamda var savaş ozaman bizde orda oluruz sorun mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: canleecanly

Orda olmak isterdim de ,

Çalışıyoruz naapalım ,,,

Alıntıları Göster
    1.464 çıktığı ilk bikaç gün edana ardream e giren bilir.hangi karus dışarıya çıkabildi??
    orc town önünde kamp kurduk saatlerce.
    bazıları tepeden kaçıp deru veya scolar ların orada vs yaptılar.
    onlara zaten diyeceğim yok.

ama asıl ezik tayfa yani 5-8 li ok atan, bir yakalandın mı 20 tane pot da bassan sonunda town çekmeden kaçamayacağın tipteki adamlar, patch den sonra ağladı ağladııı.

koxpsuz güçlü olan tarafın aslında humanlar olduğunu böylece tüm edananlılar görmüş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: leo_galileo

1.464 çıktığı ilk bikaç gün edana ardream e giren bilir.hangi karus dışarıya çıkabildi??

ama asıl ezik tayfa yani 5-8 li ok atan, bir yakalandın mı 20 tane pot da bassan sonunda town çekmeden kaçamayacağın tipteki adamlar, patch den sonra ağladı ağladııı.

koxpsuz güçlü olan tarafın aslında humanlar olduğunu böylece tüm edananlılar görmüş oldu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

Lwl 60 mı oldun lenm

• quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

Lwl 60 mı oldun lenm

Alıntıları Göster
    humanlar çok fena dağıttılar bu öğlen . bende savaştaydım ama humanlara pot sattım tanesi 20k dan deli para kaldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: peerage

humanlar çok fena dağıttılar bu öğlen . bende savaştaydım ama humanlara pot sattım tanesi 20k dan deli para kaldırdım

Alıntıları Göster
    Geçende OrcLar Girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Geçende OrcLar Girdi

Alıntıları Göster
    heh orda ben wardım tabiki assasımla dagıttık orayı ya kalkan yatıodu manyak bise ama su azada yazık ya ordada kufur yemis ahh o eski gunler simdide mage actım kasıorum ama bilen bilir 4ewerHUman cunku ii olan taraf kazanır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.