960 buff ve ac vardi tek thrust vurdu parasite malice uzerimde birşey yokdu r ve trust
eeeeeeee nolmuş he bu arad dun arkla deru takılıyoz biri geldi ks yapcak bıbaktım adam tekte alıyo deruyu 2-3 saniyede spotu dondu tek :D sonra kayboldu nasıl yaptı tabiki koxp 5-6 skill birden vuruyodu
Oyunun 3 günü h00dknights clanı apos dönüyodu adamlar warriorlar 60 skilli felan vuruyodu bu clan koxp clanı bilginize inş gereğini yaparsınız
yaw gece derulara gittim saat 4-5 gibi 8 kişilik party wardı 8ide oyundan çıktı aynı anda yok oldular bu nedir acaba
ilginç
bazen naisl oluyosa butun party towna cekiliyo biranda herkes gecise ugruyo
quote:
Orjinalden alıntı: spartacus_ort
bazen naisl oluyosa butun party towna cekiliyo biranda herkes gecise ugruyo
o magelerin escape skill i dir
iyi brine benziyo :D
Mage de escape diye bişe var bilmiyomusnuz. Parti bitince 8 kişiyi birden town a çeker
quote:
Orjinalden alıntı: Tig3r
Mage de escape diye bişe var bilmiyomusnuz. Parti bitince 8 kişiyi birden town a çeker
Sonrada Küfürü Yer... :)
vallakufru yedi o meg duru kesiyoz guzel deex geliyodu tak towndayiz.. ama birde dun dc olmadan once oyun town atildik dc oldu bence mag yapmadi cunku daha 40 lvl di omag
quote:
Orjinalden alıntı: the_texsas
yaw gece derulara gittim saat 4-5 gibi 8 kişilik party wardı 8ide oyundan çıktı aynı anda yok oldular bu nedir acaba
quote:
Orjinalden alıntı: the_texsas
pardon ama tutamadım kendimi
mage esc çekmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme