Şimdi Ara

edanada bence en iyi para kasma yolu bence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BlooDsS

quote:

Orjinalden alıntı: mithat90

yaa ben ole yapıorum ve harbı para cıkıo mastrodon mu ne ıseo yesıl buyuk domuzumsu sey onları kesıorum 30 lvl da ve ıclerınde o blood fo glyptonıt mı ne ondan cıkıo sonuc satıorum ve bı gun ıcınde baya apra yapıosunuz tabııı benımkı bı kucuk halı oldugu ıcın daha zor cıkıo ama en az 5 taneden bırınde cıkıo blood of ...

sana bisey denilebilecegini sanmıyorum adam sana diyo ki master acıcak olanlara satarsan fazla para yaparsın ulan onları kesip npc ye sattıgına göre biriktiriyosun... bloods of gyhliptadon ları o kadar cok yapmalısın ki adam gibi para versin(npc ye tanesini 20-25k ya falan satar)master acacak olan adama tanesini en asagı 1m ye satarsın demektir bu

1M eder demişsin ii uçtun valla.Master olacak adam gider 1 saatte gereken kadarını kendi biriktirir beleşe

• baslıga koptum ya (edenada bence en ii para kasma yolu bence) iki tane (bence)
  • baslıkta sana koptu walla acele ile actım konuyu o yüzden ole oldu vey ben size iyilik etmeye calısıyroum siz benle dalga geciyonuz
  • anlamadığım sadece edana'da ksmanın yolumu bu...beramusda kesilmiyormu mestadon
  • bu cevabı verirken cokmu düşündün kardes salakmısın ya edanada chitinler 2m 3m mestodonlarda para kasıp chitin set dizersin beramusta olemi orada bi chitin en az 20m nolur konusurken biraz düsünün post kasmak için yazı yazmayın
  • beyler edenada blood of gylopont satan varsa bana pm atsın ismim zuzuTR masterim için lazım ben kesiyorum bana drop tan hiçbişe düşmüyo 10tane kesersem anca 1 tane o da belki :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

bu arada dies de ilk nowa yı atan magelerden biriydim nick Hitman_TR idi o zamanlar sonra HitmanN yaptım beni cz de gören herkes kacardı cok pis kilitlerdim adamı övünmek gibi olmasın ama mageyi sattım ve su anda cok pismanım

Yapma Hitmann sen Master açmak için D2 harpyde Sultans_of_ottomanda kasarken sana swift veren lvl 61 bendim. Senin zamanında CZde lvl 65 olan adamlar vardi. Diez dünkü server değil bari abarta o kadar değil...

Ben kim miyim? Ufkabakan...

• onla uğraşacama gider bi boss keserim olur biter
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.