Şimdi Ara

edanada bence en iyi para kasma yolu bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bunu deneyin goreceksinizi yarım saatte 2 milyon akzanacaksınız
    nasıl mı? similondonların büyükleri var su an aklıma gelmedi czde darkmarelerin ve stone golenlerin orada gidip onlardan kesiyoruz ve roguelerin quest itemi olan wolfa benzeyen itemlerden düşürüyoruz eğer g.old varsa onları bankaya satıyorum 100 tane toplarsak ve g.old premium varsa 3,5 milyon prara geliyor ve hayvanlardan düsen paralar ve itemlerle toplam 4 milyon para oluyor yani zengin oluyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum bence goblinlerden daha karlı

• İlk Önce Cıkan İtemin Adını Öğrenirmisin + Kestigin Monsterin Adınıda ßeLirt Lütfen
  • kardes monster fdalan deil ya soyle blood isminde bi item cıkıyor non-premiumlular bankaya 20 kadan satıyor o itemleri iste czde similodonların büyükleri var isimleri m ile baslıyor onlarda 2 tanede en az bi tane cıkıyor blood itemlerinden onları ve cıkan birkas dandik silahı alıp npcye satıyoruz bu sayede para yapıyyoruz yani iyi item düşmüyor
  • goblin daha kolay kesilir edana da yeni açıldığına göre bu yaratığı kesecek kadar güçlü olmayanlar için en ii yol goblindir.(bence)
  • ben zaten 50 lvl üstüler için soyledim kardes yoqsa doğru soylüyorsun düşük lvliler için en iyi yer goblin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:darkdevil:.

ben zaten 50 lvl üstüler için soyledim kardes yoqsa doğru soylüyorsun düşük lvliler için en iyi yer goblin
    mastodon 54 lvl de 2 çakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi

mastodon 54 lvl de 2 çakıyorum

Alıntıları Göster
    smiladon değil mastadonların büyüğü yada adı mastadon glyptadonların büyüğü işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolqa

smiladon değil mastadonların büyüğü yada adı mastadon glyptadonların büyüğü işte

Alıntıları Göster
    onların adı smilodon değil içinden çıkanların adı blood of glyptodont olcak ve npcye değilde master olacak kişilere satılırsa daha fazla para eder ama mağlum edana fazla master yok sansa bağlı bişey alınması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

onların adı smilodon değil içinden çıkanların adı blood of glyptodont olcak ve npcye değilde master olacak kişilere satılırsa daha fazla para eder ama mağlum edana fazla master yok sansa bağlı bişey alınması

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Perseus_35

• quote:

Orijinalden alıntı: Xarinth

quote:

Orjinalden alıntı: Perseus_35

Alıntıları Göster
    yaa ben ole yapıorum ve harbı para cıkıo mastrodon mu ne ıseo yesıl buyuk domuzumsu sey onları kesıorum 30 lvl da ve ıclerınde o blood fo glyptonıt mı ne ondan cıkıo sonuc satıorum ve bı gun ıcınde baya apra yapıosunuz tabııı benımkı bı kucuk halı oldugu ıcın daha zor cıkıo ama en az 5 taneden bırınde cıkıo blood of ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mithat90

yaa ben ole yapıorum ve harbı para cıkıo mastrodon mu ne ıseo yesıl buyuk domuzumsu sey onları kesıorum 30 lvl da ve ıclerınde o blood fo glyptonıt mı ne ondan cıkıo sonuc satıorum ve bı gun ıcınde baya apra yapıosunuz tabııı benımkı bı kucuk halı oldugu ıcın daha zor cıkıo ama en az 5 taneden bırınde cıkıo blood of ...

Alıntıları Göster
    Benim paper mage war 35 lwl kesiom manyak demage war lwlına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

Alıntıları Göster
    Goblin daha kolay ama köpekler iyi para kasılır oimpiada ben kasmısıtım orda ii kasmıstım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: babali

quote:

ne alaka?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: babali

quote:

ne alaka?

Nasıl ne alaka lwl 50 den sonra kesin dio stegedonları ben 35 lwlımda kesiom diom

• quote:

Orijinalden alıntı: .:darkdevil:.

kardes monster fdalan deil ya soyle blood isminde bi item cıkıyor non-premiumlular bankaya 20 kadan satıyor o itemleri iste czde similodonların büyükleri var isimleri m ile baslıyor onlarda 2 tanede en az bi tane cıkıyor blood itemlerinden onları ve cıkan birkas dandik silahı alıp npcye satıyoruz bu sayede para yapıyyoruz yani iyi item düşmüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: .:darkdevil:.

kardes monster fdalan deil ya soyle blood isminde bi item cıkıyor non-premiumlular bankaya 20 kadan satıyor o itemleri iste czde similodonların büyükleri var isimleri m ile baslıyor onlarda 2 tanede en az bi tane cıkıyor blood itemlerinden onları ve cıkan birkas dandik silahı alıp npcye satıyoruz bu sayede para yapıyyoruz yani iyi item düşmüyor

yaratığın adı mastadon düşen itemde blood of gyplodont deil dimi

• quote:

quote:

quote:

ne alaka?

Nasıl ne alaka lwl 50 den sonra kesin dio stegedonları ben 35 lwlımda kesiom diom

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

ne alaka?

amk oyunu bilmeyen konusuyo adam benim paper var diyo dingil herif bu da itemleri tamsa lvl ine göre katliam yaratabilir demek ama sizin gibi ne anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mithat90

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mithat90

sana bisey denilebilecegini sanmıyorum adam sana diyo ki master acıcak olanlara satarsan fazla para yaparsın ulan onları kesip npc ye sattıgına göre biriktiriyosun... bloods of gyhliptadon ları o kadar cok yapmalısın ki adam gibi para versin(npc ye tanesini 20-25k ya falan satar)master acacak olan adama tanesini en asagı 1m ye satarsın demektir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

quote:

Orjinalden alıntı: mithat90

sana bisey denilebilecegini sanmıyorum adam sana diyo ki master acıcak olanlara satarsan fazla para yaparsın ulan onları kesip npc ye sattıgına göre biriktiriyosun... bloods of gyhliptadon ları o kadar cok yapmalısın ki adam gibi para versin(npc ye tanesini 20-25k ya falan satar)master acacak olan adama tanesini en asagı 1m ye satarsın demektir bu

Alıntıları Göster
    abi simdi anlamadıgım herkes neden bilmedigi konularda yorum yapma ihtiyacı duyuyo yada laf olsun torba dolsun bendende corbada biseyler bulunsun amaclı konusuyo ben dies de oynuyorum 65 warrior 2 tane 62 asas var ama bilmedigim konular hakkında(ki bilmedigim bi konus kaldıgını sanmıyorum dupe dediler allahını yaptım her gece yapıyoduk artıık ki dupesiz de belki cogunuuzun sadece adını duydugu yada onu bile duymadıgı yaratıkları kesiyodum) yine de yeterli bilgiye sahip olmadıgım konular hakkında yorum yapmadım burda her kes biseyler solüyo

• quote:

abi simdi anlamadıgım herkes neden bilmedigi konularda yorum yapma ihtiyacı duyuyo yada laf olsun torba dolsun bendende corbada biseyler bulunsun amaclı konusuyo ben dies de oynuyorum 65 warrior 2 tane 62 asas var ama bilmedigim konular hakkında(ki bilmedigim bi konus kaldıgını sanmıyorum dupe dediler allahını yaptım her gece yapıyoduk artıık ki dupesiz de belki cogunuuzun sadece adını duydugu yada onu bile duymadıgı yaratıkları kesiyodum) yine de yeterli bilgiye sahip olmadıgım konular hakkında yorum yapmadım burda her kes biseyler solüyo

Alıntıları Göster
    bu arada dies de ilk nowa yı atan magelerden biriydim nick Hitman_TR idi o zamanlar sonra HitmanN yaptım beni cz de gören herkes kacardı cok pis kilitlerdim adamı övünmek gibi olmasın ama mageyi sattım ve su anda cok pismanım

• quote:

bu arada dies de ilk nowa yı atan magelerden biriydim nick Hitman_TR idi o zamanlar sonra HitmanN yaptım beni cz de gören herkes kacardı cok pis kilitlerdim adamı övünmek gibi olmasın ama mageyi sattım ve su anda cok pismanım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

Bu cocugu kendi haline bırakın oyalansın burada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.