bende varım beni de yaz bari edanada e yerine 3 yazdıgım için bi sürü itemim gitti ama hala 59 adam var verirsin artık biseler
Cekiyorum İlk Tur +8 Shappire Ring İçin İlk Turu Geçen Numaralar 1-4-7-12-11-6-2-3-10 ilk mesajda numaralarınız yazıyor burdaki numaralarda sizin numaranız yoksa elendiniz demektir
quote:Orjinalden alıntı: belkemiğikıran Cekiyorum İlk Tur +8 Shappire Ring İçin İlk Turu Geçen Numaralar 1-4-7-12-11-6-2-3-10 ilk mesajda numaralarınız yazıyor burdaki numaralarda sizin numaranız yoksa elendiniz demektir ya edanadakı ıtemler ıcın benı tura bııle sokma sadece ronark ıcın yapılacakları sok
quote:Orjinalden alıntı: belkemiğikıran Cekiyorum İlk Tur +8 Shappire Ring İçin İlk Turu Geçen Numaralar 1-4-7-12-11-6-2-3-10 ilk mesajda numaralarınız yazıyor burdaki numaralarda sizin numaranız yoksa elendiniz demektir 2. LİGE ÇIKTIK
quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* 4,üm oleyy kanqa ne alıok ödul ney Logos:Çekilişi Kazanan Numara +8 str yüzük alıyor edanada
quote:Orjinalden alıntı: belkemiğikıran 2. tur 1-4-7-12-6-10 gecenleri yazdım 2,ci turda da cıktım da ödül ney yaw
quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* quote:Orjinalden alıntı: belkemiğikıran 2. tur 1-4-7-12-6-10 gecenleri yazdım 2,ci turda da cıktım da ödül ney yaw sana uyuzluktan otomatik elicem 1000 defa söledim sana tombala çekiyom ödül +8 shappire ring daha item daatcam tmmı?