Slm arkadaşlar. Edanada bi donanınhaber clanı kurcam. edanada oynayan arkadaşlar oraya beklenir. Nickim:TenanT. LvL:57 manyak bi warriorum. Buyuk ihtimalle edanada 55- arkadaşlar beni tanıyodurlar. bana pm atın. Genelde E2 de oynıyorum. beni tanıyan varsa topici uzatsın konuşalım
quote:Orijinalden alıntı: MiTRaLYöZevet ırk ndir el morad ? karus ?Alıntıları Göster El morad pardon sölemeyi unuttum
quote:Orijinalden alıntı: cinbahoEl morad pardon sölemeyi unuttumAlıntıları Göster bende el moradım nickim 8jk lvl 53 eğer kurulursa dh clanı gelmek isterim.
quote:Orijinalden alıntı: Rodragesbende el moradım nickim 8jk lvl 53 eğer kurulursa dh clanı gelmek isterim.Alıntıları Göster rodrages seni tanıyorum. Ama senin nickin başında bişiler daha vardı galiba ya ?
quote:Orijinalden alıntı: cinbahorodrages seni tanıyorum. Ama senin nickin başında bişiler daha vardı galiba ya ?Alıntıları Göster yok sadece 8jk diye başka bişey yok başında.preist im
quote:Orijinalden alıntı: cinbahoHa ok karıştırmışım. O zaman bu akşam bi e2 ye gir. ikimiz deru yapalım. Olurmu?bende edanadayım lwl 56 itemler citin +7 set dual cleaver +7 150m para war asasım nick: ACROBAT kurulursa bende size katılırım dehset np kasarım
quote:Orijinalden alıntı: cinbahoHa ok karıştırmışım. O zaman bu akşam bi e2 ye gir. ikimiz deru yapalım. Olurmu?girebilirsem yaparız tabi hatta bi heall ayarlarız arkamıza 2 miz döneriz
quote:Orijinalden alıntı: Rodragesgirebilirsem yaparız tabi hatta bi heall ayarlarız arkamıza 2 miz döneriz Alıntıları Göster akrobat beni hatırladınmı lo :D? Nick:TenanT :D
quote:Orijinalden alıntı: Rodragesgirebilirsem yaparız tabi hatta bi heall ayarlarız arkamıza 2 miz döneriz Alıntıları Göster ok sende gel 3 kişi döneriz yav
quote:Orijinalden alıntı: Rodragesok sende gel 3 kişi döneriz yavAlıntıları Göster Yok olum o ezik arenada tek atıyom :D
quote:Orijinalden alıntı: Rodragesok sende gel 3 kişi döneriz yavAlıntıları Göster bende gelsem ya edana lwl 49 itemler iron bow +6 +7 half pleat set lwl kasmaya ihtiyacım var benide alın aranıza
quote:Orijinalden alıntı: baris01bende gelsem ya edana lwl 49 itemler iron bow +6 +7 half pleat set lwl kasmaya ihtiyacım var benide alın aranızaAlıntıları Göster Olum ben "AZAD"ı yenmiş adamım lem. Beni Arenada yenene 10m
quote:Orijinalden alıntı: cinbahoOlum ben "AZAD"ı yenmiş adamım lem. Beni Arenada yenene 10m Alıntıları Göster bende gelirim lvl 55 nick taysahun06 (mage)
quote:Orijinalden alıntı: tayshobende gelirim lvl 55 nick taysahun06 (mage)Alıntıları Göster AZADI he gel lan seni öldürmeyen senin gibi olsun
quote:Orijinalden alıntı: RodragesAZADI he gel lan seni öldürmeyen senin gibi olsunAlıntıları Göster beni bilirsin tenant ben boqabonita bende gelerim kurulursa healer olarak
quote:Orijinalden alıntı: caner05022beni bilirsin tenant ben boqabonita bende gelerim kurulursa healer olarakAlıntıları Göster beni hatırlayan varmı arenaların dişi kaplanı 8jk tüm bp lerin anası