Şimdi Ara

EDC vs DSG karşılaştırmam. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dsg li leon iki kasayı 5 sene , 116d 8zf iki sene ve 1.2 edc tce megane4 bir senedir kullanıyorum. En iyisi 8zf bu kesin. Bendeki 7edc tamamen ıslak kavrama ve tam otomatiğe yakın. En ufak kararsızlık yanlış vites seçimi yok. Şanzımanın oranları itibariyle genel olarak devir yüksek, bu da düşük devirde kalıp aracın zorlanmasını önlüyor. Ayrıca icondaki modlar ile edc çok uyumlu comfort mod tam ayarında. Tabiki dsg kadar hızlı değil ama sarsmadıktan sonra bir sorun değil, sağlam olması daha önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsg şanzıman çok iyi sadece ısınma problemi yaşıyordum ama internette gezerken bi youtube kanalında çözümünü anlatan bir video gördüm. Güzel de anlatmış. Bu konuda problem yaşayan arkadaşlar izlemek isterlerse link bırakıyorum.
    Otomobilin Mesut Abisiyoutube
    DSG neden ısınır?
    https://www.youtube.com/watch?v=aORAPqaiIZ8

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Alfa romeonun şanzımanı da kuru tip bildiğim kadarıyla ama tork değeri çok yüksek hatta 4c de falan da kullanılıyor. Bence olay kuru tip ıslak tip değil malzeme kalitesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg candır can. Bozulsun umrumda olmaz yaptırır gene binerim. ;)
  • DCT ve DSG kullandım. Şu anda EAT6 kullanıyorum. Konfor olarak en iyisi DSG ancak fazla kararsızlık yaşıyor ve düşük devir tutacağım diye motoru titretiyor. EAT6 vites geçişleri daha yavaş ama sıkıntı yaratacak düzeyde değil, hatta gayet iyi denebilir. Hiç kusurunu görmedim, EAT8 eminim daha iyidir.

Şu anda piyasadaki en iyi şanzıman EAT8, EAT6 ve ZF.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.