d. günün kutlu olsun eddie nice mutlu ve güzel yıllara... umarım yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirir bu da pastan erken çıkıcağım için topici erken açtım yine bilme:
ooooo eddie buraya yumruk havaya.... kim kaldı eskilerden beee (bu lafı çok duymaya başladım burda) mutlu yıllar hacım... klube gelmeni beklioz
Nice sağlıklı, mutlu, başarılı ve uzun seneler dilerim hacı Pasta seçimi biraz zor oldu, yani çok güzel düğün pastaları vardı ama formata uymazdı Bilmiyorum yaş tuttu mu, ama Bart Simpson tutmadı kusura bakma Sen asıl pastayı PM'den aldın
oncellikle @des e cok tesekkurler @caari hemsoo cok tesekkurler @ByMeto eskielrden bi sen bi be nkaldik beeee hangi kulube gelcez pe ktakip edemiyorum gundemi @sonix , sagolasin @x-gen yas tutmus. sagol hacii PMdeki pasta acilmadi hata veriyor son kullanma tarihi gecmis sanirim
quote:Orjinalden alıntı: eDDiè @x-gen yas tutmus. sagol hacii PMdeki pasta acilmadi hata veriyor son kullanma tarihi gecmis sanirim Yaş tutmuş mu süper Ya nasıl açılmaz Firefox'ta falan dene Yada sağ tıkla farklı kaydet de birşeyler dene görmen lazım
@akaras merci hemso @biruzec tesekkur ederim @x-gen o ne ole @aspci tesekkurler @ensartas eskileri gormek guzel @egzantirig hic kimse bana nutella hediye etmemisti tesekkurler