Şimdi Ara

Edebiyat Kaynaklarım Yeterli Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksen Soru Bankası ve Karekök Soru Bankası bitti bunların yanında Bireye başladım ve bu bitince Limite başlamayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu ?

• Limit'i sınava 1 ay kala çözsen daha iyi olur.Sınava daha çok var ve senin bu bilgileri unutma olasılığın da fazla o zamana kadar.Bence bol bol soru çöz.YGS'ye kadar ezber yap biraz da soru çöz 3 kaynak yeterli YGS'kadar.YGS bitince bence 1-2 kaynak daha çöz ve üstüne Limit çöz.Eğer Türkçe de iyiysen edebiyatta full gelme olasılığı çok fazla.Hatta sana şunu tavsiye edeyim kardeşim edebiyat sınavında çıkacak eserlerden birkaçını okursan iyi olur.Hem Türkçen gelişir hem de edebiyatın.
  • rddgn kullanıcısına yanıt
    O zaman bireyi bitiriyim ygs ye kadar bu arada mat2 ve ygs yoğunlaşayım ygs den sonra palme güvender ve en son limit yapıp noktaliyim ?
  • Hedefini belirtirsen yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ananananan A kullanıcısına yanıt
    tm3 te 10 k ve ilerisi
  • O kadar edb cozecegine mar2-geo calis.

• Ygs166 Y kullanıcısına yanıt
    Ona edebiyattan çok zaman ayırıyorum zaten edebiyat soru bankası bitirmek kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kckrdmm K kullanıcısına yanıt
    Guzel ama o sureyle daha fazla agirlik verebilirsin. Edb icin 5-6 kitaba ihtiyac yok

• kckrdmm K kullanıcısına yanıt
    Ağır bir mesai harcamadan sadece limit ve yayın denizi çözerek onları da ygsden sonra çözdüm 52 yaptım zaten herkes de çevremde yakın sıralamalı olanlar 50 ve üstü yaptı olayı matematik kopardı bana göre edebiyatta seçici olan şeyler eser içerikleri onlara ağırlık verebilirsin onun dışında arkadaş haklı mat geo kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananananan -- 2 Ağustos 2017; 20:22:15 >
  • kardeş yavaş , ygsden sonra başladım 51d 5y geldi 3y türkçeden sıralamam 10k geldi, sadece limit sb ve limit ka çalıştım birde şey vardı bilgi sarmal denemesi,limit denemsi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.