Şimdi Ara

EDEBİYAT SİNAVDA 50+ BIRAKIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2013 edebiyatın neye göre zor olduğunu düşünüyorsun ki, dil anlatım kısmı hariç edebiyat kısmına baktığımda bütün dönemlerden en bilinen yazarları sormuşlardı. tanzimattan mesela ziya paşanın harabatını sormuşlar, serveti fünundan ahmet haşimin o belde eserini sormuşlar. sanat şahsi ve muhterem diyip fecri ati'yi sormuşlar. edebiyat kısmının kolay olduğunu düşünüyorum ben. dil anlatımda dil bilgisi kısmı çok kasıntı ise haklı olabilirsin tabiki ama bence edebiyatı kolay seviye
  • quote:

Orijinalden alıntı: svshukuk

Adam +50 yaparım diyor. senin karşına 2013 lys edebiyat gelirse 40 yaparsan üzerine otur namaz filan kıl.
    boş boş işler. hiç belli olmaz o işler.

Kardeşim 2013 edebiyatınin edebiyat kısmı çalışan insanın soru kaçırmayacağı türdendi boş yorumlar yapmayalım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri17

2013 edebiyatın neye göre zor olduğunu düşünüyorsun ki, dil anlatım kısmı hariç edebiyat kısmına baktığımda bütün dönemlerden en bilinen yazarları sormuşlardı. tanzimattan mesela ziya paşanın harabatını sormuşlar, serveti fünundan ahmet haşimin o belde eserini sormuşlar. sanat şahsi ve muhterem diyip fecri ati'yi sormuşlar. edebiyat kısmının kolay olduğunu düşünüyorum ben. dil anlatımda dil bilgisi kısmı çok kasıntı ise haklı olabilirsin tabiki ama bence edebiyatı kolay seviye

Peki hocam bu gidişle ygs'de iyi derece yapanlar bu işten "zararlı" çıkacak gibi duruyor.
    Hayaller hayaller. her neyse herkese başarılar.
  • Çalışmayana iyi dert oluyor edebiyat +50 yazınca boş boş çalışmayıp ta yazmıyoruz heralde çalışmayan düşünsün bize ne

• 51 yapıcam ss atarım açıklanınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Çalışmayana iyi dert oluyor edebiyat +50 yazınca boş boş çalışmayıp ta yazmıyoruz heralde çalışmayan düşünsün bize ne

Edebiyatım bitik kardeşim. Çalışmadığımı nerden biliyorsun? ama aşırı derecede detay var özellikle cumhuriyette.
    Bu yıl ygs kolaydı ben lys kısmının zorlayacağı olacağını düşünüyorum yani o 51ler filan burada olduğu gibi havada uçuşmayacak.
    ygsden önce ilk 1000 kadromuz vardı forumda ygsden sonra hiçbirisinden eser kalmadı.
  • yaz benide
  • svshukuk S kullanıcısına yanıt
    Ben sana çalışmıyorsun demedim ki benim şubatın ortasında bitti emin ol senden daha iyiyim bu konuda sen burdakilerin çalışmadığını nerden biliyorsun seninle alakalı bir şey yoksa cevap yazma kardeşim bu kadar basit

• quote:

Ben sana çalışmıyorsun demedim ki benim şubatın ortasında bitti emin ol senden daha iyiyim bu konuda sen burdakilerin çalışmadığını nerden biliyorsun seninle alakalı bir şey yoksa cevap yazma kardeşim bu kadar basit

Ygs kaç bin hocam?
  • +50 yapacak arkadaşlar şunları yapıyorlar mı merak ettim :

1.Tüm konuları tek tek en ince detayına kadar not tutarak ilerlemek.Düzenli olarak her gün 3-4 saat edebiyata ayırmak.
    2.Aynı zamanda ygs kısmını da hatırlayıp her gün paragraf çözmeye varsa dil bilgisinden eksikleri gidermeye çalışmak.
    3.Sınavda çıkabilecek belli başlı 300 eserin (roman-hikaye-tiyatro vs.) özetllerini okumak.
    4.Ya da bu dediklerim dışında farklı yöntemler uygulayarak çalışmak (eser-yazarları hikayelemek vs. gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1165

+50 yapacak arkadaşlar şunları yapıyorlar mı merak ettim :

1.Tüm konuları tek tek en ince detayına kadar not tutarak ilerlemek.Düzenli olarak her gün 3-4 saat edebiyata ayırmak.
    2.Aynı zamanda ygs kısmını da hatırlayıp her gün paragraf çözmeye varsa dil bilgisinden eksikleri gidermeye çalışmak.
    3.Sınavda çıkabilecek belli başlı 300 eserin (roman-hikaye-tiyatro vs.) özetllerini okumak.
    4.Ya da bu dediklerim dışında farklı yöntemler uygulayarak çalışmak (eser-yazarları hikayelemek vs. gibi

okunması gerek ama yukarıdaki adamlara vatan yahut silistreyi ezberleyerek +50 yapacaklarını düşünüyorlar.
    her neyse,herkese kolay gelsin.
  • Öğretmenimizin hazırladığı ve 3 arkadaşımızla uyguladığımız program: Her gün 20 soru paragraf 10 soru sözcükte anlam 10 soru cümlede anlam çözüyoruz her hafta 1 tane dil bilgisi konusu belirleyip elimizdeki bütün kitapları çözüyoruz ek olarak 1 tane türkce soru bankası aldık onu çözüyoruz okullar 28 eylülde acılmıstı biz 29 eylülde roman özetlerine başladık konuyu detaylıca öğrenmek zorundasın zaten hedefin yüksekse eğer konularımız şubatta bitti ama tekrara başladık 2 gün konuya çalışıyoruz sonraki gün soru çözümü yapıyoruz haftada 3 konu bitiyor gecen haftada denemeye başladık haftada 1 denemeyle gidicez inşallah umarım yardımcı olmuşumdur

Ya sen bizim nerden biliyorsun sadece onu ezberlediğimizi?Kendi adima konuşayım küçüklüğümden beri zaten kitap okuma alışkanlığı olan biriyim.O roman özetlerine bakmama bile gerek kalmıyor hepsini biliyorum en basitinden.Kalkıp da denemelerde 50+ görmeyi başlayıp el kitabıyla uyuyup kalktığım ve hak ettiğimi düşündüğüm için 50+ diyorum.

• Benide yaz tarihe gecicem

• quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

Ya sen bizim nerden biliyorsun sadece onu ezberlediğimizi?Kendi adima konuşayım küçüklüğümden beri zaten kitap okuma alışkanlığı olan biriyim.O roman özetlerine bakmama bile gerek kalmıyor hepsini biliyorum en basitinden.Kalkıp da denemelerde 50+ görmeyi başlayıp el kitabıyla uyuyup kalktığım ve hak ettiğimi düşündüğüm için 50+ diyorum.

kitapla uyuyup kalkıyorsan şuan burda işin ne?
    bak burada biliyorum.
    bu arada kim milyonere çıkmanı tavsiye ederim
    haydi kolay gele

Ben sana ne diyorum sen ne anlıyorsun.neyse sonucumu ss atarım bu konuda burada kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

Ben sana ne diyorum sen ne anlıyorsun.neyse sonucumu ss atarım bu konuda burada kapanır.

bu arada unutmuşum ya ben şimdi hatırladım seni bir ara öyle bir tartışma olmuştu.
    bana ygsden sonra ss atarım demiştin atmadın halen? onu da bir atı versene şimdi.
    lysden sonrasına gerek kalmayacak zaten
    haydi kolay gelsin sana ssyi bekliyorum
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    Boşver ya bunlar anlamaz hayatlarında kitap okumadıkları için pek bir şey bilmeden konuşurlar siz gidin ilk türlere çalışın biz cumhuriyet çalışırız

• quote:

Boşver ya bunlar anlamaz hayatlarında kitap okumadıkları için pek bir şey bilmeden konuşurlar siz gidin ilk türlere çalışın biz cumhuriyet çalışırız

ygs kaç bin canım ciğerim onu bir söylesene sen hele?

ulen bir de bize kitap oku derler.
    ygsden gömülünce de "ayırt edici olmadı çalışanla çalışmayan bir olmadı" derler.
    ulan soyunuzu tanıyorum sizin.

Ben mi demisim ss atarım diye?bul çıkar mesajımı bakalım neymiş hatırladığım kadarıyla daha önce bu tarz bir söylenimde bulunmadım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.