Şimdi Ara

EDEBİYAT SİNAVDA 50+ BIRAKIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu amacından saptırıp sayfayı kirletiyorsun.Kimse sana ygs sonucunu söylemek zorunda değil.Bunun ygs sonucu ile alakası yok.Bu sayfayı sınav sonucu açıklandığında güncelleyeceğim.O zaman yapamayan birini görünce buyur gel dalganı geç.Ama ortada hic bir şey belli değilken bu kadar efelenmenin ve salak salak ygs sonucun ne diye takılman çocukluktan başka bisey değil.Üniversitede senin gibilerini aramıza almıyoruz çok ezilirsin dışlanırsın haberin olsun.iyi bişeyler başarırken karakterini de unutmaman yararına olur.Bir derdin varsa pm at daha fazla bu konuyu amacından şaşırtma kimse sana fikrini sormadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

Konuyu amacından saptırıp sayfayı kirletiyorsun.Kimse sana ygs sonucunu söylemek zorunda değil.Bunun ygs sonucu ile alakası yok.Bu sayfayı sınav sonucu açıklandığında güncelleyeceğim.O zaman yapamayan birini görünce buyur gel dalganı geç.Ama ortada hic bir şey belli değilken bu kadar efelenmenin ve salak salak ygs sonucun ne diye takılman çocukluktan başka bisey değil.Üniversitede senin gibilerini aramıza almıyoruz çok ezilirsin dışlanırsın haberin olsun.iyi bişeyler başarırken karakterini de unutmaman yararına olur.Bir derdin varsa pm at daha fazla bu konuyu amacından şaşırtma kimse sana fikrini sormadı.

ah ne kadar üzüldüm.
    ağlıyorum şimdi ulen benim senin gibilerle işim yok zaten :D
    haydi bakalım başarılar sana keko

• esra14s E kullanıcısına yanıt
    Bunlara yapıyosan +50 yapma ihitimalin çok yüksek eyvallah da matematik-geo-coğrafya? gerçi tm misin bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazım Hikmet Run -- 9 Nisan 2016; 15:38:01 >
  • 47 yapıcam bende inşallah yaparız

• akpaha kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim

• Ben de varım! Yapacağız. 👊🏼

• beni de alın, hedef 50

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

Rahat gelir aynen cok rahat gelir herkes 50 ustu yapiyo zaten cok rahat.55 ten sonrasi sknti biraz daha kasarsan 56 olur ama 50 rahat

mükemmelsiniz
  • 50 ler sizin olsun 43 hedef

• boruyu köklemeseler bari bu sene
  • svshukuk S kullanıcısına yanıt
    Olm sen ne gereksiz bir insanın sanane lan millet ne yapıyor neyin tribindesin illa birileri çıkıp sövsün mü küfür yemekten hoşlanıyormusun amaç ne la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svshukuk

Adam +50 yaparım diyor. senin karşına 2013 lys edebiyat gelirse 40 yaparsan üzerine otur namaz filan kıl.
    boş boş işler. hiç belli olmaz o işler.

Kardeşim 2013 edebiyatınin edebiyat kısmı çalışan insanın soru kaçırmayacağı türdendi boş yorumlar yapmayalım lütfen.

2013 en kolay edebiyatlardan biridir net.2012 ve 2014 kapışır en zor olarak.

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    Sen benim diger konularima bakip zamanini olduren bi insan olarak cok dolusun tebrik ediyorum forumun bekcisimisin sen

• Bu forumda takilan kardesler siz 50 neti ruyanizda gorseniz sukredin

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Haklisin demissin dolayli yolla ygs 300k olduktan sonra 50 net yapsan ne yapmasan ne mat 5 net anca yparsin

Ygs 280k olduktan sonra edebikalk 50, mat 5 net yapsam 73 Obp ile en fazla kaç k olurum TM 3?

Ygs den 280k olduktan sonra 50 edebiyat yapicam demek nasil bi duygu?matematigi de fullicenmi

• quote:

Orijinalden alıntı: dragon_fab

Bu forumda takilan kardesler siz 50 neti ruyanizda gorseniz sukredin

Aynen oyle ygs yetmedi bi de lys lazim bunlara sinavdan once herkes atip tutuyo ne guzel agzi olan konusuyo.ygs den once de boyleydi bunlar sonuclar aciklanmadan once de bu kafadaydi yok kimse yapamadi 120 net ilk5k falan surekli bi kendilerini avutma duzluge cikma pesindeler ama bos he tabi amaciniz bogazici isletme degil de selcuk isletmeyse bilemem cok basarili bi forum o acidan burasi

• E diyorum ygs5 500 bin tayfa burada

• quote:

Orijinalden alıntı: PolitikHukukçu08

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svshukuk

Adam +50 yaparım diyor. senin karşına 2013 lys edebiyat gelirse 40 yaparsan üzerine otur namaz filan kıl.
    boş boş işler. hiç belli olmaz o işler.

Kardeşim 2013 edebiyatınin edebiyat kısmı çalışan insanın soru kaçırmayacağı türdendi boş yorumlar yapmayalım lütfen.

2013 en kolay edebiyatlardan biridir net.2012 ve 2014 kapışır en zor olarak.

2014 biraz daha zordu sanki 2012 den :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Haklisin demissin dolayli yolla ygs 300k olduktan sonra 50 net yapsan ne yapmasan ne mat 5 net anca yparsin

Ygs 280k olduktan sonra edebikalk 50, mat 5 net yapsam 73 Obp ile en fazla kaç k olurum TM 3?

Ygs den 280k olduktan sonra 50 edebiyat yapicam demek nasil bi duygu?matematigi de fullicenmi

50 olmasın 47 48 olsun o da olumlu. Edebiyata çalıştığımın binde birini ygs de yapmamışım. Ygs de tüm hafta boyunca toplam 400 500 soru çözerken şu sıralar sadece edebiyatla bir günde o sayıyı görüyorum. Tek korkum ilk 25 soru onun dışında inanç tam, ygs için hiç inancım yoktu sonuç da öyle geldi zaten

Mat 2 den dediğim gibi 5-10 net gelirse şükür

• Yazzz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.