Şimdi Ara

Edebiyatta deneme mi soru bankasi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta fikirlerinizi belirtirseniz mutlu olurum beyler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İyi bir sb bitirdikten sonra deneme.

Ama bence iyi bir sb bitirmek daha önemli. Hatta iyi bir sb yanına 2. ve 3. de çözülürse iyi olur.
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şey diye düşünüyorum edebiyat sonuçta tyt matematik gibi bir ders değil deneme yerine full soru bankası gitmek daha mantıklı gibi aslında

• Konu eksiğin çoksa Soru bankası. Konu eksiğin azsa deneme. Soru bankası daha çok konuyu öğrenmek için, Deneme ise nerede ne eksiğim var? görmek için tasarlanmış.
  • Palme ve yayın denizi soru bankasını bitirdim genellike denemelerde fule yakın bazen ful çekiyorum bence denemeden önce bir tane soru bankası bitirilmeli zaten sözel olduğu için 1 haftada bitirirsin rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay var limit sb+cıkmış sorular ilerle full çekersin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesskrgl

Hocam bende şey diye düşünüyorum edebiyat sonuçta tyt matematik gibi bir ders değil deneme yerine full soru bankası gitmek daha mantıklı gibi aslında
    Doğru hocam ben de aynı kanaatteyim. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi limit + çıkmış sorular bile çok iyi net yaptırır. Mat gibi soru tipi görmekten ziyade edebiyatta mümkün olduğunca bilgi lazım. Yorum değil bilgi çıktığından arada çözülecek denemeler yeter önemli olan çok çok bilgi tazelemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler

• ben soru bankası derdim edebiyatta deneme çözmenin manası pek yok en fazla değişik olarak ne sorabilirler ki hocam o yüzden çok deneme şeyine girmeyin limit edb denemeleri fazlasıyla yeter sbdan sonra.
  • Hocam konu denemeleri var Edebiyatik var Tonguç un memnunum 1 haftada temizlenebilecek kitap 1 hafta oldu cumhuriyete kadar geldim çok kasmamadım bile istersen detaylı fotoğraflar atabilirim
  • Hocam bpalme çözüm 3d çözdükten sonra artık hangi soru bankası çözerseniz çözün sorular birbirini tekrar ediyor 2 sb yeterli sarmal karekök limit denemelerini öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.