Şimdi Ara

Edena çöktü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar belki cogunuzun haberi vardır ama yinede bu olayla ilgili 1 topic acmak istedim edenadaki cogu saglam oyuncunun charları bir bir hacklenıo. Hacklenenlerin sayısı 10'a yaklasmıs durumda. Peki bu nasıl oluyor neden buna dur denmıor. Aralarında benımde zaman zaman seyrettiğim oynadıgım 1 charda vardı ve ben bu duruma cok uzuldum. Bunun onune nasıl gecebiliriz. Sens arkadasımız hacklenmemmek için dikkat edilmesi gerekenler die 1 topic acmıstı anlattıkları guzel seyler ama pek işe yaramamısa benzior edenada adam merch'teki charlara ilk once pm atıomus sonrada hacklıomus bu nasıl oluor. Arenadaki kişilerin charlarını arenada birtakım seyler yaparak hacklıormus. Olimpia'da oynamama ragmen rahat değilim ya sıra bızede gelırse??

• Valla ya bu hacklenmektan kurtulmak için napmamız lazım acaba?
  • başka açarız olayı savaşa dönüştürme len oyun bu .. nolucak.. hem olursa olsun o bizim sorunumuz bide slog yapmış ya sıra size gelirse. gelsin kardeşim o bizim sorunumuz.. bu kadar büyütme dünyanın sonu değil bu.D
  • BOLE DEVAME DERSE BEN EDANAYA BI SURE ARA VERMEYI DUSUNUYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkenvers

başka açarız olayı savaşa dönüştürme len oyun bu .. nolucak.. hem olursa olsun o bizim sorunumuz bide slog yapmış ya sıra size gelirse. gelsin kardeşim o bizim sorunumuz.. bu kadar büyütme dünyanın sonu değil bu.D

sus bi dakka sen cuce

ben olimpia'da acıldıgından beri oynuorum. az cok item yaptık kendı capımızda onuda gec emek verdik. hacklenırsek nolcak diosun nolcak biliomusun eger charım hacklenırse charı sana verıcem bide kına alıcam.

baska CHAR ACARMISIZ KOLAY MI LAN 65 E KASMAK 50 lvl chardan fazla gorememısındır hayatında konsuuosun az mantıklı seyler yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeseGeneration -- 13 Ağustos 2006; 21:06:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseGeneration

quote:

Orjinalden alıntı: bjkenvers

başka açarız olayı savaşa dönüştürme len oyun bu .. nolucak.. hem olursa olsun o bizim sorunumuz bide slog yapmış ya sıra size gelirse. gelsin kardeşim o bizim sorunumuz.. bu kadar büyütme dünyanın sonu değil bu.D

sus bi dakka sen cuce

ben olimpia'da acıldıgından beri oynuorum. az cok item yaptık kendı capımızda onuda gec emek verdik. hacklenırsek nolcak diosun nolcak biliomusun eger charım hacklenırse charı sana verıcem bide kına alıcam.

baska CHAR ACARMISIZ KOLAY MI LAN 65 E KASMAK 50 lvl chardan fazla gorememısındır hayatında konsuuosun az mantıklı seyler yaz

+1

• Adını Düzgün Söleyemezsen Çöker EDANA !!!!
    ---------------------------------------------------------------

Be®k bi Göz At Belki Güsel Bişiler Bulursun İStediin Şey İçin

http://forum.donanimhaber.com/forumid_244/tt.htm
  • beyler düzgün konuşun..
    Hack olayları dogru v edena gercekten güvenilmez bir yer oldu..benim 69 lvllik carımda hacklendi.soraki hacklenenler awpvolkan id sini kullanan kişi tarafından hacklendi v sayı şuan 20 ye ulaşmış vaziyette..

hackleme yöntemi :awpvolkan yani benim id mi kullananrak dc verdiriyor 1 dk icinde pass v gizli soruyu deiştiriyor,tüm itemleri silip süpürüyor..

not:hacklendigimde 69 %30 idim isterseniz ss de koyabilirim,charımı geri almaya calışıorum v ko ile yazışmalar dewam edior
  • cılkı çıktı iyicene
  • walla fire drakeden sonra eslant 60+ döndü.gittim party arıodum.baktm adamın biri sürekli eidolona yatıodu .adama pm attım nie yatıon falan.adam bana skiil sıfırlatıcam o yüzden yatırıorum demişti ama bana hiç inandrıcı glmedi.walla bu yüzden edanayı bırakmayı teqrar olympia ya dönmei düşünüorum
  • koxp la kasanlar sonuna kadar hacklensin bi girin knightınforumuna hacklendim diosanız dolaşın forumları hergün ko'nun forumuna yüzlerce hile yapanın resmi konuluyor...onların arasında olsanız bile hacklenirsiniz.kuralları okuyun bide ko daki...
  • hacklen mek kotu bı sey
  • quote:

Orjinalden alıntı: novembers

koxp la kasanlar sonuna kadar hacklensin bi girin knightınforumuna hacklendim diosanız dolaşın forumları hergün ko'nun forumuna yüzlerce hile yapanın resmi konuluyor...onların arasında olsanız bile hacklenirsiniz.kuralları okuyun bide ko daki...

ben ne kosp nede dupe kullandım..charımdaki 70 olmadan önceki itemleri söyliyim +6 raptor +2 reverse glave +6 sheller..uniqe leride kendim cıkardım.
    kosp kullandımı söylicek bi ALLAHIN KULU warsa cıksın karşıma..sabah akşam nasıl kastımı bi ben bide ALLAH bilir..

bilip bilmeden sırf post kasmak ugruna gereksiz msj atmayın v hacklenmemek icin neler yapılması gerektini emin ol ii biliorum,cocuk deilim.
    hackerlar aşmışlar,databaseden hackliolar v bişey yapamıosun bu kadar basit güsel kardeşim..
  • iyi olmuş adalet yerini bulmuş ben o edana daki sağlam char dediklerinizin çoğunu biliyodum ya koxpçuydu ya koxpçuların yanında kasıyodu!!!

yok ben öyle kastım yok ben böyle kastım HİKAYEEEEEE

koxpla kasıp ks yapıp dalkavuklarıyla bide küfür ediyolardı iyi olmuş...

adam gibi oynayana bi şey olmaz!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.