başlıyacam bu hacklera aama muratr hacklediler kamanlının itemlerini çaldılar g0p'unda itemleri gitmiş durumda nedense magelere yönelik bi saldırı var
bizim birlikte pk larımızı çekemediler kanka neler yaşadık neler hb human beklerken :))
geçmiş olsun.
saol kardeş
AĞLAMAYIN BENİDE AĞLATACAK SINIZ BENDE HACKLEN DİM AMA X DE 62 LVL PRTS 39 XXXXX
aglamayın ii ki carın ıwı ını dusurmemişler beni hacklediler bıde ıwı dusurduler
Emin ol roll back atarlar Krdeşim bi de bizimde başımıza geldi Siteye yazdığımızda bizi daha çok bilgilendirin ayrıntılı olsun diye bir mesaj Geliyor :( Sitedeki bug kalkarsa alırsın ..
quote:
Orjinalden alıntı: HowHappySayToBeaTurk
Emin ol roll back atarlar Krdeşim bi de bizimde başımıza geldi Siteye yazdığımızda bizi daha çok bilgilendirin ayrıntılı olsun diye bir mesaj Geliyor :( Sitedeki bug kalkarsa alırsın ..
beklıyoruz bakalım cvp oq hala
cok gecmıs olsun
geçmiş olsun başka ne denir ki
g. olsun rolback ihtimalin az benımde 62 hacklendı roll backı sadece 65 üzeri için yapıyorlarmış diye duydum
quote:
Orjinalden alıntı: slK_200
g. olsun rolback ihtimalin az benımde 62 hacklendı roll backı sadece 65 üzeri için yapıyorlarmış diye duydum
lvl sorun diil gm yalakası bı ark ın tanıdıgın olsun atarlar
tAnGaCII
quote:
Orjinalden alıntı: -Phenomen-
tAnGaCII
???
Dostum geÇmiş olsun bizim arkadaşda hackLenmişti ßu sabah geri aLdi.
KO yetkililerine Mesaj yoLLa siteden Paypal E-mail Bilgilerini yoLLa yeterLi oluyor. UmarIm aLirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Zokei
Dostum geÇmiş olsun bizim arkadaşda hackLenmişti ßu sabah geri aLdi.
KO yetkililerine Mesaj yoLLa siteden Paypal E-mail Bilgilerini yoLLa yeterLi oluyor. UmarIm aLirsin.
saol kardeş biliyorum muratr pm attı bide öle denicem umarım gelir
la nası premıum var sadece 3ayda premıum almıssın sen? hacklendıne emınısın
geçmiş olsun inş rollback atılır.
Cafeden mi giriyorsun evden mi? Evdense büyük ihtimal bedava koxp diye indirdiğin bir dosyadan trojan yada keylogger almışsın. Eğer öyleyse çok da masum olmuyorsun dimi...
quote:
Orjinalden alıntı: ReDDoX
Cafeden mi giriyorsun evden mi? Evdense büyük ihtimal bedava koxp diye indirdiğin bir dosyadan trojan yada keylogger almışsın. Eğer öyleyse çok da masum olmuyorsun dimi...
di
quote:
Orjinalden alıntı: ReDDoX
trojan keylogger olsa ztn pc de acılmadan antı vırus bulup yokedıyor hem ben mageyım napayım bedava kospu