Şimdi Ara

Edena Sultans clanı banlandı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADamlar Ultimadan Bahsediyor ... Kac CLan Kesebilir Bunu ...
    Tebrikler Guzel Bir Acık Bulup Faydalanmışsınız... K2nin Hatası ...
  • Ben Caesar la konustum,Sultansdan başka birinede bisi sattım bugün
  • ohh iyi olmus ne öle sultans multans o manyak gibi oyınyanlar oluo öle lwlli bizd oynasak daha çok oluruz
  • gerçekten boyleyse benide alın clana

• ultima dönüyorlar haaa vay be:D
  • 0hhh KoL Gibi Girdi
  • Acıkcası Bende Her Ay GoLd Pre ALsa Sadece AkLı Basına GeLsin Diye 30Gün Ban Atarım
  • Yazık oldu bizimkilere,o kadar dedim yapmayın die
  • burdaki bug ney_?

• @tunacan99

Bug falan yok aslında o çıkıyor biz kesiyoruz olay bundan ibaret... =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: teorisamba

ole sacmalık mı olur sen dupe oyun acıgı dersen banlarlar dogal olarak
    onların amacı uskagıtcılık yapmak bunu aramak yakalanırlarsa cezalarını cekecekler dogal olarak
    bence 30 gun ıdeal uyarı oldu bırdaha yaparlarsa kafalarına vururlar yapılan hıle cezasız kalmamalı

katiliyorum.eger bir acik varsa bunu kullanmak zorunda degilsin.eger kullanirsan sonucuna katlancan.mesela ben bizim evin kapisini acik biraktim.simdi hirsiz gelcek parami fln alcak.polis cagircam fln hirsizi yakalicaklar.adam diyemezki kapi acikti ben girdim caldim.yani aciksa yapmana gerek yok
  • 30 gün az olmuş 999gün banlasalarmış keşke.Hile programı kullanan ya da bug'lardan yararlanan bütün playerlara

• lwl 65 lik adamlar delos da hoggoblinde lwl 54 lik adamlara ks yapıyorsa ban onlara az bile
    (45 lik adamlar biziz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Neden 30 gün ki ultima açığını bulup item yapmak koxptan bile kötü neden 999 gün değil

NEDEN 30 GÜN ARKADAŞIM ÇÜNKÜ TANINMIŞ BİR CLAN OYÜZDEN AMA TANINMAMIŞ SIRADAN BİR CLAN OLSA SÜRE4SİZ BAN YERDİ
  • burda nasıl helal olsun dıyosunuz anlayabilmiş değilim clan başkanları abyys fire dupe ile clana dağıtıyo ve ultımaya wall hack ile giriyorlar dikkat ederseniz videolarında ultimanın canı neredeyse bimek üzere 32 x 50 abbys fire demek ultimanın %90 canının zaten gitmesi demek geriye kesmek için pek bişey kalmıyo sonra zaten orda hp nıye giyili demiş arkadaş çünkü ultimanın tek atmaması lazım alanla ki abyys fireları boşa gitmesin ve dikkat edin etrafta sürekli abbys atanlar var oda ultima çok hızlı hp recovery yapabildiği için yani burda oyunun bi açığı yok... dupe + sayısız bug söz konusu bence account terminated olmalıydı cezası...

ultimayı o kadar hafife alan arkadaşlara diyeceğim bundan 6 ay önce x1 moradonda gm boss event yapıyodu ve bütün x oyuncuları kesmeye çalıştığımız halde en az 15 20 dakka sürdü gerisi ni düşünün artık helal olsun iyi kesiyolar mı yoksa helal olsun iyi bug yapıyolar mı !!!

• way cakallar
  • Sultans Alayına 999
  • haketilerse helal...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.