Şimdi Ara

Edena Sultans clanı banlandı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elimde 1-2 Resim var arkla konuşim sorun olmassa 2 resimde ben paylaşacam ama duvar hack söz konusu bile deqil ..
  • Evet Geldi ;

1)

Edena Sultans clanı banlandı...

2)

• clanın bütün uniqe itemlerini silmiş ve 30 gün banlamış helal olsun haketmişler ama bunu
    quote:

Orjinalden alıntı: 3fs4ne

Evet Geldi ;

1)

2)

• düp tmm koxp tmm ama ultima k2 yüzünden
  • Ben olayı arastırdım okudum ve dinledim;
    Bu adamlar normal bı sekılde yaratıkları keserek ılerlemısler (bazı bebeler gıbı koxp la saglara cıkarak deıl.
    Ultımayı bı guzel kesmısler ultıma respawn olmus tekrar kesmısler ve bu yuzden banlanmıslar
    yok efendım ultımayı 2. kesmek yasakmıs falan fılan.Ha bıde tp olayı var ceasrın kullandıgı tp kagıdı party ı yanına topluo bu oyunun sacmalıgından kaynaklanıor ısteseler kullandırlmazlar (cz de ve savaslarda yok ornegın) her neyse sultans yalakası delım bı cıkarım yok.Dupe ıtemlerı olabılır.Size ucuzdan +8 raptor gelse almıcaksınız sankı.. bıraz empati yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPPERONN

quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Neden 30 gün ki ultima açığını bulup item yapmak koxptan bile kötü neden 999 gün değil

NEDEN 30 GÜN ARKADAŞIM ÇÜNKÜ TANINMIŞ BİR CLAN OYÜZDEN AMA TANINMAMIŞ SIRADAN BİR CLAN OLSA SÜRE4SİZ BAN YERDİ

zaten sıradan bı clan olsa kesemezdı

• Edanada oynadım ama sürekli olmadıgı ıcın sultans clanını bılemıyecegım ama ne kadr ıyı olsalarda eger gercekten bug yapıyorlarsa affedilmemesi lazım
  • uzanamadığınız adamlara laf atıyorsunuz beyler, siz burada takas nasıl olmuş, charım nasıl gibi konuları tartışırken sadece edana değil bütün USKO nun yapamadığını sultans yaptı ve adamlar TÜRK. edana kalesinde aylardır TÜRK bayrağı sallanıyor ve ilkleri yapan klandır sultans.

kimse gocunmasın, bilip bilmeden de atıp tutmayı.
    ultimaya wall hack ile gitmişler demiş bir arkadaşımız. yanlarındaydın değil mi onların. değilsen sallamayacaksın anlaşıldı mı ?

içeriye taşlarla giren mage arkadaş partidekileri tp leyebiliyor o alanda.
    şöyle düşünün ilk kez gittiniz bir yere, klan arkadaşınıza parti attınız.sonra tp lemeye çalıştınız, baktınız ki tplendi.
    bunu siz önceden biliyomuydunuz ki, suistimal edeceksiniz.baktınız ki tp lendi, bütün partiyi çekersiniz yanınıza.bu oyunun hatasıdır, dupe değildir koxp değilir.

ayrıca biraz gözünüzü açın başka forumları da okuyun ki bütün açıklamalar yapıldı orada.
    20k abyss fire ı unique item karşılığında dupe yapan adamlardan aldıklarını kendileri de söylüyorlar.
    hangimiz almıyoruz moradonda 2-3 m den af gücümüz yettiği kadar.bu oyun içerisinde legal bir ticaret.itemi ver itemi al.

bir de ultimanın kesildikten sonra yeniden doğması oyuncuların suçu mu ? adamın eğer yanında hala af si potu bulunuyorsa elbette ki kesmeye devam edecek. sürekli laf atmayın ona buna. hakkımızı arayalım oyuncular olarak.

kimsenin yapamadığını yapan onlar, gm ler bile bu konuda tecrübesiz ve bilgisiz, sonra kendi .ıçlarından kural uydurup ultima abuse etmek ban sebebedir diye dangalakça bir sebep söyleyerek ultima kesen ekibi banlıyor.

olayları bilmeden yorum yapmayın. ilk ağızdan dinleyin.
    buyrun link aşağıda.
    ***** li yer f-r-m-t-r ( - ları çıkartın...)
    http://www.frmtr.com/edana/1019221-sultans-bide-bizden-dinleyin-bir-bilen-konussun.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo_galileo -- 1 Haziran 2007; 9:26:21 >

• herkese ii olmamıs ama baskanınna 9999 vermelerı lazmım dıyerlerıne 30gun fln
  • Buradaki ban bug kullananlara karşı uayrı amaçlı olmuş ve yerinde bence.Asıl olay bu bugdan ötürü edindikleri uniqe itemler.30 günlüğüne ban yiyenlerin uniqe itemleri silindi,iyi tamam da.O gün orada bulunmayanlar?Ya da yan charlara aktarılan itemler?çok uzun zamandır bu oyunu oynayıp çok zor göreceğimiz uniqeleri adamlar bug sayesinde takır takır edindiler.Çok dengesiz bir güç sahibi oldular ve birileri çıkıp onları savunacak.Ne kadar saçma.Çoğu cz ve savaşta neredeyse 1 e 7-8 vs yapabilecek düzeyde.Bunu sağlayan şey uniqeler değilmi?Bu uniqeler bu şekilde edinilmişse tabiiki de silinsin.Tabiiki de ban olsun.Bu haksız rekabettir.Ve verilen ceza kesinlikle hafif kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprakaa

Buradaki ban bug kullananlara karşı uayrı amaçlı olmuş ve yerinde bence.Asıl olay bu bugdan ötürü edindikleri uniqe itemler.30 günlüğüne ban yiyenlerin uniqe itemleri silindi,iyi tamam da.O gün orada bulunmayanlar?Ya da yan charlara aktarılan itemler?çok uzun zamandır bu oyunu oynayıp çok zor göreceğimiz uniqeleri adamlar bug sayesinde takır takır edindiler.Çok dengesiz bir güç sahibi oldular ve birileri çıkıp onları savunacak.Ne kadar saçma.Çoğu cz ve savaşta neredeyse 1 e 7-8 vs yapabilecek düzeyde.Bunu sağlayan şey uniqeler değilmi?Bu uniqeler bu şekilde edinilmişse tabiiki de silinsin.Tabiiki de ban olsun.Bu haksız rekabettir.Ve verilen ceza kesinlikle hafif kaldı.

arkadaşım edanada mı oynuyorsun sen?
    o unique ler +1 +2 basılıdır belki ama merak etme sen edanada delos kalesi ağustos 2006 dan bu yana sultans ın elinde, hafta 2 isilion 3 felankor kesen adamlarda item olsun istersen. haksıızmış bugmış, hikaye konuşmayın.

• Bug kullanmak -ki burdaki banlari kesinlikle hakli bulmuyorum- 30 günle cezalandırılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

quote:

Orjinalden alıntı: toprakaa

Buradaki ban bug kullananlara karşı uayrı amaçlı olmuş ve yerinde bence.Asıl olay bu bugdan ötürü edindikleri uniqe itemler.30 günlüğüne ban yiyenlerin uniqe itemleri silindi,iyi tamam da.O gün orada bulunmayanlar?Ya da yan charlara aktarılan itemler?çok uzun zamandır bu oyunu oynayıp çok zor göreceğimiz uniqeleri adamlar bug sayesinde takır takır edindiler.Çok dengesiz bir güç sahibi oldular ve birileri çıkıp onları savunacak.Ne kadar saçma.Çoğu cz ve savaşta neredeyse 1 e 7-8 vs yapabilecek düzeyde.Bunu sağlayan şey uniqeler değilmi?Bu uniqeler bu şekilde edinilmişse tabiiki de silinsin.Tabiiki de ban olsun.Bu haksız rekabettir.Ve verilen ceza kesinlikle hafif kaldı.

arkadaşım edanada mı oynuyorsun sen?
    o unique ler +1 +2 basılıdır belki ama merak etme sen edanada delos kalesi ağustos 2006 dan bu yana sultans ın elinde, hafta 2 isilion 3 felankor kesen adamlarda item olsun istersen. haksıızmış bugmış, hikaye konuşmayın.

Adamlar bu açıktan dünyanın uniq itemini çıkarabilirlerdi haksız rekabet tamamiyle bu ben sultans clanından şunu düşünmesini isterdim ultimayı kestin tamam hemen respawn olmayacağını biliyorlar fakat oyunun açığından faydalanarak buna devam etmemesi gerekirdi ve k2 yetkililerine söylmesi gerekirdi açıkçası k2 en iyiisni yaptı ve sultans gene kendini belli etti

• beyler 30 ban olmasının sebebi ni acıklıyorum edananın en iyi clanı ve knight online nin en iyi clan alrından 1 isi olması vede gm nin clandan tanıdığı olması dolayısıyla 30gün ban yediler diceksiniz ki nerden bilio bu acılkayım bizim cafe sahibi 76 lwl sonmagician sultansta ve bence haksız yere banlandılar burda bug filan yok burası normal yer nasıl smildon ske... kesersiniz yerine yine cıkar burdaki ultimada aynı işte onun içinde gm hata sı yüzünden +75 clan ban landı ve ben bu duruma sevindim cünkü orc um savaşlarda biraz np kasabilcem en azından
  • lan gevezelıkk yapmayınn olumm ne bug var neden hile var adam olunn..herkes anlının akıyla kesıyoo..bılıupp bılmeden yorum yapmayın...ADAM OLSUN HERKES...
  • Lan Wallhack la gitmişler oraya işte Gm yazmış. zaten o envy yi sloth u filan nası geçtiler anlamamışdım 4200 vuruyor 1140 defansa
  • lan bılıpp bılmedne konusma adam olll once oyunun nasıll oyanandıgını ogrenn gm mıyem hıkaye olumm...her gordugunn sarı seye ball deme...
  • HİLE YAPMIŞLAR İYİ OLMUŞ
    BANLANSINLAR...
  • sultans clanı gereksız banlanmıstır.
    ultımanın tekrar tekrar respawn olması oyundan kaynaklanıor.
    kristallerı cıkarıp gırmısler.bossu kesmısler tekrar dusmus tekrar kesmısler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.