Şimdi Ara

Edenada Kendine Güvenen Saglam Mageleri Clana Bekleriz ...... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende varım fakat ben warıor acmayı dusunuyodum eger alırım dersen enteresan kardeş bende gelmek isterim .
  • battle priest lzm sa gellim el morad karus fark etmez bana hangisi olucağımıza dair pm at
  • enteresan bnde mage olcam ama human mı orc mu bilmiorum bna pm at human yada el morad olcaz die bu arda lighting yada ice olcam bna pm at ne olcamız< konusnda
  • bende gelirim rouge olarak asassin el morad karus fark etmez pm atarsan sevinirim
  • Karus Mage olarak yarin araniza bende girmek isterim arkadaslar.

bu arada yukarıda arkadasinda yazdigi gibi bende 2.gun 45 olurum. Online olma saatlarim sizlerin online olma ve kasma zamanlarina bagli.ama gunde en az 10 saat online olurum gene.ama dersenizki 45 den sonra full harpydeyiz 60 a kadar.24 saatda online kalırım farketmez benim icin.zaman problem degilç onemli olan dostluk ve yardımlasma clanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :EnTeReSaN:

Yokmu Edenaya geçcek saglam mage

biri bana mı seslendi? ben mage açıcam ustayımdır warrior kadar olmasa da iiyimdir
  • Kadir sen benim msn ımı ekle Enteresan ile ayni clandayiz sen beni ekle
    Msn: istanbul.atack@hotmail.com
  • ben gelicem olympia da 62 mage var 70k np var.Edenaya kesinlikle gelcem adım ı_kill_you olympia da edenadada öyle olucak(orc)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lèon -- 20 Mart 2006; 12:20:08 >
  • ya el morad mı karus mu olucağımızı pm ile söylermisin bende mage olmaya karar verdim pm at
  • ille mage olması şart mı rogue olsa?msn adresim:dogukan_aktas@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.