Arkadaşlar Benim Beramusta 64 mage im vardı hack yedi bilenler bilir ismin zaten belli :EnTeReSaN: Edenada Clan kurucaam Çogunluk MAgeler 3-4 er tanede rogue ve buffer alıcam warrior alımı yoktur ve en geç 3 güne aoe ash en geç 5 günede harpy yapmamız lazım kendine güvenen mageler benle temasa geçsin pm den ve günde 6-10 saat online olan bufferler sizde benle temasa geçin
Ben gelirim 70 e kasıyom zaten
ha bu arada daha önce mage kullanmış olacak
Yokmu Edenaya geçcek saglam mage
BEN MAGE OLARAK GELIRIMDE .... BERABER KASACAKSAK.... TEK BASINA MAGE KASILMAZ COK ZOR CUNKU... KARUS MU OLUCAKSINIZ???
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
Ben gelirim 70 e kasıyom zaten
satıcanmı lem bizi
Karussa ben yokum ama humansa varım mage kullandım onu soracaksan sağlam mage olur yane
lem ben de topıc actım aynı seyı yazdım ama senden once :P burdan bulusalım bende mage arıyordum sen topla ayrıca sen olımpıada car actın mı hıc
gelirim bende karus mage olarak tabi
ewt açtım char ama mage diildi daha dogrusu 1. charım mage degildi 60 lvl pirest vardı bide 54 lvl mage
quote:
BEN MAGE OLARAK GELIRIMDE .... BERABER KASACAKSAK.... TEK BASINA MAGE KASILMAZ COK ZOR CUNKU... KARUS MU OLUCAKSINIZ???
zaten ben buraya beraber kasalım diye yazdım 5-6 kişi 45 + oldumu 3 güne ortalıgın ..... bence 3-4 güne 45 olurum diyenler kimler
humansa gelirim çünkü human mage açacam
arkadaslar bende gelirim ama ben rogue düşünüyorum diezde 61 lvl magem var mageden sıkıldım artık yeni char olarak rogue kasacam alacaksanınz oyundaki nikim: XN olacak..
quote:
Orjinalden alıntı: :EnTeReSaN:
Yokmu Edenaya geçcek saglam mage
Ben varım kardeş şuan xgenon da adamım var lvl 60 mage ben sağlam mage olarak gelebilirim....
biz de mage açıcaz.harpy slotlarda karşılaşırsak selam vermeden gecmeyin tabiki karus olacağız
quote:
Orjinalden alıntı: TriNitroToluen
biz de mage açıcaz.harpy slotlarda karşılaşırsak selam vermeden gecmeyin tabiki karus olacağız
bizde derken arkadaşların varsa mage olcak gelin hep beraber kasalım
bn mage olcam ama sen orc mu olcan human mı ??
enteresan kardeş bende şu an mage kullanıyorum aresde 55 paper mage bende gelirim edana ya ama karar vermek gerek humanmı yoksa karusmu bu arada 8-10 saat oyunda kalabilirim sabah 8:00-10:00 arası akşam ise saat 18:30-02:30 arası banko oyunda olurum eger saatler size uyuyorsa bende katılırım sizin mageler topluluğunuza
Arkadaşlar Bana Sağlam Adamlar lazım herkesi clana alabilirim fakat clan ortalamasının altında kalanlar kusura bakmaasın atarım ama clan 60+ oldugu zaman sanırsam 3. grade baya hızlı bi şekilde oluruz çünkü mageler baya iyi np kasar ve kurulcak alt clana DH den lvl sınırı tanımaksızın adam alınır
enteresan ne olacagımıza karar veremedik hala human mı? karus mu? benim ilk tercihim HUMAN