w0lfs ==> Kendisi Sıra Arkadaşımdır .. Daha Öncede Cyperde 62 lwl Magesi Wardı "wolf_wallesn_magesi" Cyperin Yarısı Tanıor Soyulduktan Sora Edanaya Geçti 1 Haftada 60 Oldu Asla Pre Kullanmaz ..O yüzden 62 E Kasıo Şuan Presiz zor Bilirsiniz En İisi Demiorum Ama en iiler Arasında Olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
SaintPeter
Usame
Wayfarer
Doğrudr çok sağlam assas bunlar..
SaintPeter
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
w0lfs ==> Kendisi Sıra Arkadaşımdır .. Daha Öncede Cyperde 62 lwl Magesi Wardı "wolf_wallesn_magesi" Cyperin Yarısı Tanıor Soyulduktan Sora Edanaya Geçti 1 Haftada 60 Oldu Asla Pre Kullanmaz ..O yüzden 62 E Kasıo Şuan Presiz zor Bilirsiniz En İisi Demiorum Ama en iiler Arasında Olabilir
bunu soyan benim arkadaşım hatta eski şifreside var bende sanırım charını geri aldı.
Bence bana göre bak bak bana göre SaintPeter
bence edenanın en iyi assasianı Izmirleeee çünkü onun videolarını izlediğimde büyüleniyorum adeta adam ne öyle ya daha lwl i 50 adam ezik savaşı videosu çekmiş tam 1 saat sürüyo savaş ilk önce savaş kaptanı oluyor daha sonra da 0 np den 2.247 np yapıyor tek başına buff ac ve dex sc leri basıyor savaşta tek başına takılıyor eline 1 +7/70 shard diğer elinde +7/70 mirage kekuri ringlerin bi tanesi +2 bi tanesi +1 dragon nacless kolyesi fp ler +8 göğslük +9 yüzükler dex 10 hepsi küpelerin biri dex 10 diğeri ise uning işte böyle tam olarak 1300 atack var daha şimdiden(sc lerle beraber vede + wolf) yani görmelisiniz süper bi adam
sizene ? kimse kim
Foruùmu bozmayin Forumu kitletmeyin efendi edepli mantikli topicler acin.
Bu tarz topicler istemiyorue Bu tarz topic acanlarida istemiyoruz !
server eziq daha belli olmaz bide edit charlar var onları hesaba katmadan seçmeniz lazım
bence siralex
RavaArph tan iyi Rogue yok Ama oda hileci =)
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
sizene ? kimse kim
Foruùmu bozmayin Forumu kitletmeyin efendi edepli mantikli topicler acin.
Bu tarz topicler istemiyorue Bu tarz topic acanlarida istemiyoruz !
istemiyosan cvp yazma apachi ! seni ilgilendirmeyen topiclere girme ozaman..
en ıyı asas orkların 65823 tur tanıyan vardır mutlaka
en iyi asas black:eagle
quote:
Orjinalden alıntı: Ronaldinh0
Ravaarph
+
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
Bilmiyorum
bilmiyosan neden buraya post atıyosun
konuya gelince ravaarph
Ravaarph bence
RemixDramayı tanıyan varmı edenada human ?
Oda süper rogue :)
quote:
Orjinalden alıntı: uA_JennyMcCharty
quote:
Orjinalden alıntı: uA_JennyMcCharty
program var onda inanmayan varsa skiilerı gosterım araya pot bile koyamadım elle yapılabılcek combo diil
ASAS OLSAYDIM BEN OLURDUM AMA AZ KALDI ASAS OLMAMA !!!