bugün ilk cz ye gidişimdi lwl 51 cz de kestiğim ilk adamda volus vay be sağlam asasmış ha bi warrior vardı vurdu vurdu master parelayınca bi kodum sonra ss aldım cz de kestiğim ilk adam
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
SaintPeter
Usame
Wayfarer
saintpeter bıraktı mı ne oldu x e geri gitmiş die bi söylenti var ama tam bilemiyorum ama tüm gücüyle edanaya yoğunlaşsaydı Saintpeter bırakmazdı kimseye 1 NUMARAdır kendisi X den hayranıyım az kesmedi beni
bence Kill2Time < Karus < TimE clanının sahibi < clana kimseyi almıyor < tek başına 200k npsi var
quote:
Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF
bugün ilk cz ye gidişimdi lwl 51 cz de kestiğim ilk adamda volus vay be sağlam asasmış ha bi warrior vardı vurdu vurdu master parelayınca bi kodum sonra ss aldım cz de kestiğim ilk adam
ben senin gibi ezikmiyim kardes az kişi war lvl 62 olan server daha yeni ama rava i kestim o bana yeter ks de ms de olsada olimpiadada lvl 45 ken ilk cz de AthenSlayer i kestim +8 raptor full shelliydi o zaman athen
valla cok guzel bir topik... bencede revarph asdok karustan karizmakiss richu king wolus. bulut hileci darbeli hileci unut bu arada kuju oyunun basinda en begendigim karekterdi taki karus olana kadar arenada bufsuz cok kestim. eski karalda iyidi suckmybows.... bunlar itemleriyle ve kombolariyla on plana ckiyorlar ama bugun cok iyi minor combotyapan richu 4 defa 2 kisi kestik harbi iyi mnor combu yapiyo. okadar pot harcadigim baska bir pk yapnmadim ama bende iyi olcam DEEPSEALES
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
SaintPeter
Usame
Wayfarer
Edit Char bunLar başka yorum yab.
quote:
Orjinalden alıntı: _DreAdSlay3R_
quote:
Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF
ben senin gibi ezikmiyim kardes az kişi war lvl 62 olan server daha yeni ama rava i kestim o bana yeter ks de ms de olsada olimpiadada lvl 45 ken ilk cz de AthenSlayer i kestim +8 raptor full shelliydi o zaman athen
güçlü olabilirsin ama kimse ölümsüz değildir. _DreAdSlay3R_ ben de seni kesmiştim çok iyi hatırlıyorum, ama o zaman SS almak aklıma gelmemişti, keşke alsaymışım, bu arada benim lvl 61 daha, lvl de np de kasmıyorum, sadece savaş zamanı el morad basıldığında yardım için geliyorum. Bir de MrBlah diye bir arkadaş var master asassin, lvl i en az 62 dir sanırım, arenada 2-3 kez kestim, o da beni 7-8 kez kesmiştir ama
cz de de sanırım ks ile kesmiştim onu
Walla ben kassaydım biraz daha bendim ben ilk lwl 60 olanlardandım MatheuS nick Konuya gelince walla uzun zamandır girmiyorum ama benim zamanımda Accurate,Sapphire,Barboy,KuJo,Saint peter saglam isimler ..
Rax0ne ve vasco
SaintPeter bence edananın en iyi assasinlerinden
AskerKacag1<------------En ii asasin.
Milleti arenaya çağıran Dr3aDSlayer'i cz de 1vs1 kesti.
Ama artık oyunu bıraktı.
bu arada yukarıda bahsettiğiniz humanların çoğu combo hack kullanıyo.. zaten combo dan anlıyan adamın daldığı an anlar ne yaptığını..girczye bi turla hb yi
bence ::SpAcTeArs:: cok saglam ve yıkılmıo
bence ::SpAcTeArs:: çok sağlam rogua lwll 62
Benim asasinlerle işim olmaz ama gördüğüm birini söylim MyRogue die biri KAYRA clanın başkanı adam dts de kapayıp açıyo galiba bilgisayarı hep orda tek başına yatırıyo falan dts i yani bilmiyorum sadece onu gördüm ben daha iyilerde olabilir..Sadece benim fikrim bu
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
edanada en iyi olan dupeciler ...
%100 haklısın arkadaşlardan bildiğim için söylüorum haa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme