Şimdi Ara

EdeP nickli velet (SS geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImReady2Diee

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

quote:

Yine bir elohell qq konusu ile karşınızdayız

Nedir baba senin bu konular veya yorumlar? Hayır seni kimse zorla tutmuyor bu forumda, beğenmiyorsan veya rahatsızsan farklı forumlara yönelebilirsin.

Asıl sen ağlıcaksan oynama qnq

bence sen insanların ne tür konular açacağına karışacak san forumlara girme qnq

• Amumu Malphite banladığını gördüm ve sonrasını okumadım
  • Karşı takım çıkıyor ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

Bu arkadaş forumdan biri

Kim?
  • Zenci lazım buna zenci. En ıslağından.
  • quote:

quote:

quote:

Nedir baba senin bu konular veya yorumlar? Hayır seni kimse zorla tutmuyor bu forumda, beğenmiyorsan veya rahatsızsan farklı forumlara yönelebilirsin.

Yinemi sen diğer konunda yeterince rezil olmadınmı. Beğenmiyosan konuları okuma.

• Ben bu çocukları anlamıyorum babaları kemerle dövüp anaları kollarına sigara mı basıyor yoksa çok mu şımartılıyor bilmiyorum. bizim nesil böyle değil 97'den sonra çocuk üretimi durmalıydı maalesef ki devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Eğer bu forumdaysa ailenin kulaklarını o kadar çınlattım ki Allah biliyor.
    Adam ranked da pick sırasında afk kalıcam diyor ligten çıkamadım diyor 2 aydır, sonra afk kalıyor basede skill falan atıyor.Ya ben bu veledin anasına mı söveyim bacılarına mı söveyim.
     EdeP nickli velet (SS geldi)

Edit : Silver 1 im bu adam geldi dikkat etsin silverlar.

https://www.youtube.com/watch?v=2zQEeDliNx0

• Çok yüklenmişsiniz bence.Belki o gün sabah babası öpmemiştir,sizde biraz alttan alıp tatlı dil gösterseydiniz o da mest olur sona seçip support olup bota giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Çok yüklenmişsiniz bence.Belki o gün sabah babası öpmemiştir,sizde biraz alttan alıp tatlı dil gösterseydiniz o da mest olur sona seçip support olup bota giderdi.

EdeP nickli velet (SS geldi)

• istediği oyuncak alınmamıştır beyler sinirlidir belki o yüzden
  • quote:

quote:

quote:

Tamam bi uç git lütfen ya.

• AD inşallah
  • şaka gibi gerçekten bu oyunda aynı takımda olan arkadaşa şuan acıdım neler neler varya umarım ss leri yollarsın supporta gereken yapılır.
  • Seride ilk maçım şampiyon seçim ekranında adam direkt olarak hep benim takımımdakiler feedleyecek değil ya bu maçta ben feddleyeceğim dedi :D Kimse yaşaması o duygular :)
  • quote:

Afk olup skill atamaz base'de. Away from keyboard. Şaka bi yana reportla, olmadı pick ekranında ss alıp supporta yolla. Sağlam sağlam küfür et içinden.

ben supporta atarken ticket yani şey ana bacı küfür ediyorum lütfen hakaret etmekten kaçınınız diyor afsafafas
  • Bende silver ım bu arkadaşla maç atmıştık ve yine urgot alıp yine afk kalmıştı ama yenmiştik çok iyi hatırlıyorum
  • ss atsanda birşey olmaz banlanmıyorlar banlansalar serverda adam kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 2 Ağustos 2013; 21:27:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.