Şimdi Ara

Edge of Tomorrow 2 için bir iyi bir de kötü haber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lterlemez

Tamam, güzel bir şey ama biz izleyiciyi şaşırtmak için istilacının olaya neden olan (karakterin de şaşırmasına neden olan) özelliği, gizem kısmı burada. Benim şikayet ettiğim kısmı, bu varlıkların nasıl geldiği, niye geldiği ve anlatılan olaya kadar geçen sürede ne olduğunun iyi anlatılmaması. Interstellar'da da, Obvilion'da da aynı problem mevcut mesela, benim şikayet ettiğim kısmı bu. Yoksa, gizemin anlatılmaya başladıktan sonraki kısımda zaten bir sıkıntı yok. Bu üç film de içerik olarak, son zamanlarda çıkan iyi filmlerden ama hikayelerin başlangıcı pas geçildi.

Alıntıları Göster
    Haklısın ama işin birde diğer kısmı var bahsettiğin gibi tüm olayların detaylı bir şekilde anlatılması taktirde çok aşırı şekilde film süreleri uzar gider birazda bu yüzden kaçıyorlar sanırım bu kısımları filmlere eklemekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: lterlemez

İyi de seyirci, karakterin şaşıracağını zaten tahmin edecektir. Buradaki sorun, neden şaşıracağının hikayesini bilip, bilmemek. Filmler de hikaye anlatır, başı olmayan bir hikayeyi ben ne yapayım?

Alıntıları Göster
    Seyirciye tahmin etmeyi değil, karakter ile beraber şaşırmayı, tercih etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Hangisini diyorsun? Groundhog Day i mi diyorsun, yoksa ondan kat kat daha güzel olan 12:01 i mi?
    İkisi de aynı konu. Ama 12:01 bence çok daha güzel...

12:01https://www.imdb.com/title/tt0106188/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Alıntıları Göster
    Benim için güzel bir tavsiye oldu , teşekkürler. İzlemediğim (en azından hatırlamadığım) ilgi çekici bir şeyler lazımdı şu sıralar. Bir de altyazı uydurabilirsek tadından yenmez.

• Konusu çok değişik bir film ama izlettiriyor kendini çok güzel filmdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 24 Aralık 2019; 23:43:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Benim için güzel bir tavsiye oldu , teşekkürler. İzlemediğim (en azından hatırlamadığım) ilgi çekici bir şeyler lazımdı şu sıralar. Bir de altyazı uydurabilirsek tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    480p 23 kare saniye olanını indirmiştim. Altyazı uyuyor.
    TurkceAltyazi.org
    12:01 (1993) - Türkçe Altyazı (280381)
    https://turkcealtyazi.org/sub/280381/1201.html

• Kardeşim kesinlikle izleme çok dandik film demişti. Nerden bileyim film zevkinin bu kadar kötü olduğunu 😂. Bu güne kadar 5 kere izlemişimdir. Her izlediğimde ayrı keyif alıyorum bu filmden. 2. Filmden çok emin değilim ama bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

İnsanların film zevkleri ne kadar farklı. Benim çok sevdiğim bir filmdi. Abime izleteyim dedim. Filmin ortasında "bu ne ya! hep aynı şeyi izliyoz" diyip bırakmıştı :)
    Ben de annemle babama izletmiştim çok iyi film diye, hep başa sarıyor diye beğenmemişlerdi.

Defalarca izlemişimdir çok keyifli bir filmdi.

On your feet Maggot!
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Alıntıları Göster
    Oturdum tekrar 12:01 i izliyorum. Bu film öteli Bill Murray'in oynadığına 10 basar.
    Harika film valla...
  • quote:

Oturdum tekrar 12:01 i izliyorum. Bu film öteli Bill Murray'in oynadığına 10 basar.
    Harika film valla...

Alıntıları Göster
    Altyazı işini halletmiştim teşekkür ederim. Şimdi bitirdim filmi. Güzel film fakat Groundhog Day'den daha iyi olduğu fikrine katılmıyorum. Tabi tercih meselesi. Sonuçta ikisi de güzel.
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Doğru anlatmıyorlar zira karakterlerde bilmiyor onların gözünden görüyoruz tabii ayrıntılı bilmek ister insan işte o yüzden 2. Film ve 3. Filmide izlemek durumunda kalıyoruz.

• Son yıllarda çıkan en iyi bilim kurgu filmlerinden biriydi. Devamının gelmesi sürpriz olmadı tabiki ama, umarım ilk filmin etkisini sürdürebilecek bir yapım olur.

• Yıllardır Marvel süper kahraman filmlerinden bir şey çıkarmayan Hollywood'dan böyle kaliteli yapımlar bekliyoruz.

• quote:

Hangisini diyorsun? Groundhog Day i mi diyorsun, yoksa ondan kat kat daha güzel olan 12:01 i mi?
    İkisi de aynı konu. Ama 12:01 bence çok daha güzel...

12:01https://www.imdb.com/title/tt0106188/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Alıntıları Göster
    12:01 gibi sonu başından belli bir film Edge of Tomorrow ile karşılaştırılmamalı.Edge of Tomorrow'un sonunu tahmin bile edemedim.bu sebeple koltuğa yapıştırıyor ama 12:01'de sanki daha önce izlemiş gibi şimdi böyle olacak vs dedim.Groundhog Day dediğiniz de çok farklı değil.ikinci filmi süpriz bozan yemiş gibi izlersek çok anlamı olmaz.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    İyi de şaşıracağımı bilerek seyrediyorum zaten, eninde sonunda şaşıracağım. Sorun bu değil. Hikayenin girişini biraz daha iyi özetleyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

12:01 gibi sonu başından belli bir film Edge of Tomorrow ile karşılaştırılmamalı.Edge of Tomorrow'un sonunu tahmin bile edemedim.bu sebeple koltuğa yapıştırıyor ama 12:01'de sanki daha önce izlemiş gibi şimdi böyle olacak vs dedim.Groundhog Day dediğiniz de çok farklı değil.ikinci filmi süpriz bozan yemiş gibi izlersek çok anlamı olmaz.

Alıntıları Göster
    Başından belli olması değil, duygu da var. Konu çok daha iyi. Bir makine var. Zaman tekrarlanıyor ama bizim adam en azından geçerli bir neden yüzünden bu döngüyü fark ediyor. Başından belli olması haricinde konu olarak çok daha mantıklı.
    Tabi ki Edge Of Tomorrow ile karşılaştırmıyorum. O süper zaten. Ama benzer oldukları için 12:01 i de seviyorum.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    aynı duygu Edge of Tomorrow'da da yok mu adam bir yerden sonra dünyayı falan umursamayıp kızı kurtarmaya çalışıyor.12.01'de makine çalıştığında adamın kazara elektrik lambasını kurcalayıp çarpılması EOT'daki adama alfa kanı bulaşmasından daha az saçma değil şu işi bir türlü beceremiyorlar.bu parçacık hızlandırıcı flash dizisindeki değil mi?meta insan çıkacak diye beklemedim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercen

Yıllardır Marvel süper kahraman filmlerinden bir şey çıkarmayan Hollywood'dan böyle kaliteli yapımlar bekliyoruz.
    Marvel'a laf edenin aklını alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gerek vardı MI 7 ve 8'e.
  • ulan aklıma getirdiniz açıyımda izleyim bi daha :) izlemeyen varsa izlesin güzel filmdir. ama devam filminin bu kadar etkileyici olabileceğini sanmıyorum. umarım yanılırım

• Mission impossible 7-8 niye 1 yıl arayla çıkıyor ki ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.