Şimdi Ara

Edge Of Tomorrow (2014) | Tom Cruise (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
18.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerx_16

WEB-DL.görüntü baya tatmin edici bu hafta BD düşer

Çince altyazısı var, bir de karanlık sahneler iyi değil. İndirdiğim gibi sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Çince altyazısı var, bir de karanlık sahneler iyi değil. İndirdiğim gibi sildim.

İndirdiğin boyut nedir ? gömümülü çince altyazı sampleye baktım yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

İndirdiğin boyut nedir ? gömümülü çince altyazı sampleye baktım yok

3 gb civarıydı.
  • anladım şu anki sunum daha fazla gb ve görüntü BD çıkana kadar fena sayılmaz.
  • ne filmdi be.son zamanda izlediğim en iyi filmlerden.

kendimi sürekli oyun oynarken bi bölümü geçemeyip tekrar tekrar oynuyormuş gibi hissettim
  • Çince altyazı gömülmüş olmasaydı ben de indirecektim. Yav bir insan filmi internete yayarken neden kendi ülkesinin dilinde altyazı gömer ki? The Raid filminde de aynısı olmuştu. Üst üste altyazı binince görüntü çok rahatsız ediyor. Adam gibi bir sürüm lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Çince altyazı gömülmüş olmasaydı ben de indirecektim. Yav bir insan filmi internete yayarken neden kendi ülkesinin dilinde altyazı gömer ki? The Raid filminde de aynısı olmuştu. Üst üste altyazı binince görüntü çok rahatsız ediyor. Adam gibi bir sürüm lazım.

Edge.of.Tomorrow.2014.720p.WEB-DL.x264.AC3-ZIKAS sürümünde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Çince altyazı gömülmüş olmasaydı ben de indirecektim. Yav bir insan filmi internete yayarken neden kendi ülkesinin dilinde altyazı gömer ki? The Raid filminde de aynısı olmuştu. Üst üste altyazı binince görüntü çok rahatsız ediyor. Adam gibi bir sürüm lazım.

Filmi önce Premium sitelerde yayınlıyorlar. O siteler Çince olunca haliyle altyazı da Çince oluyor. Daha sonra oradan indirip upload ediyorlar.
    O yüzden altyazı gömülü kalıyor.
  • İzledim ve gayet beğendim. Altyazı rengini absürt baskın bir renk yapınca Çince altyazıyı görmüyorsunuz bile. En azından bende işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

İzledim ve gayet beğendim. Altyazı rengini absürt baskın bir renk yapınca Çince altyazıyı görmüyorsunuz bile. En azından bende işe yarıyor.

kalitelisi çıktı çince altyazılı izlemene gerek yoktu
    bence oldukça güzeldi ara sıra adamın tekrar yaşamasından baydım ama baya sevdim filmi
  • film keyifli ve güzel. izlenebilir.
  • son zamanlarda konusunun güzelliği ile hayret adam gibi film çekmişler dedirten bir film
  • Çok iyiydi tavsiye ederim
  • izlemek istedim ama nasip olmadı insallah izlerim tatil bitene kadar
  • ilk yarım saat yarıldım resmen sonra iş ciddileşti daha güzel bir hal aldı genel olarak çok iyi 8/10
  • filim sonu hakkında

cage omagayı öldürüyor kenidi ölmeden önce omeganın gücü yine cage geçiyor ve zaman geri sarıyor neden aynı yerde uyanmıyor ve savaşı nasıl kazanıyorlar anlamadım
  • Valla on numara film olmuş. İlk başta bu olay tekrarı sebebiyle sevmeyeceğimi düşünüyordum da sonradan işin rengi değisti. Olay tekrarlarını seyirciyi pek sıkmayacak hatta tam tersine; yer yer izleyiciyi içine çekecek, Tom Cuise'un yerine koyduracak kadar iyi olmuş. Tekrarları bi yerden sonra atlatmışlar ve sadece farklı ve önemli sahnelere yer vermişler. Bu tekrar olayını çok iyi yapmışlar sanki tıpkı bir video oyununu oynar gibi oluyorsunuz. Geçemediğini bir yer oluyor farklı stratejiler uyguluyor geçmeye çalışıyorsunuz. Olmuyor belki 20 defa deniyorsunuz ve geçiyorsunuz. Öldüğünüzde son kayıt neresiyse oradan tekrar başlıyorsunuz. Tabi bu oyun ama filme de bunu çok güzel aktarmışlar bir mantık vesilesiyle. Tabi oyunda da gerçekte de bir şeyleri sürekli yaşadığınızda çoğu şeyi ezberlemeye başlıyorsunuz ve artık olayların üstesinden daha kolay geliyorsunuz, oyun oynuyorsanız zaten farkı hissediyorsunuz.

Uzaylı tasarımları biraz değişik geldi ama farklılıklar iyidir. Fakat filmi biraz daha uzun yapıp şu uzaylı istilasına ve onlar hakkında konulara daha fazla değinilse yani hikayeye daha fazla derinlik katılsa daha iyi olurdu.

Şu tekrar olaylarında da bazı komik sahneler olmadı değil hani.

Tom Cuise oyunculuğunu yine konuşturmuş.

Son olarak filmin sonunu anlayan açıklasın.
    Bombayla omegayı öldürüyor bizim eleman. Sonra kendisini helikopterde buluyor canlı vaziyette. Omega ölürken onun gücünü mü aldı ama nasıl patlama esnasında sıvıları kanına mı karıştı? Peki böyle olduysa olay nereden başladı hani şu helikopterde uyanma sahnesi? Burası hangi zaman? Yoksa burada zamanı kendi manipüle etti de farklı bir gerçekliğe mi attı kendini? Çünkü Cage Rita'ya binbaşı rütbesiyle gidiyor ve Rita onu tanımıyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Eylül 2014; 17:20:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Şuan filmi izliyorum. Konusunu falan hiç bilmeden fragmana bakmadan açtım filmi ve şuan 30. dakikadayım. Bu tekrarlar bir daha olursa kapatacağım. Tam konsantre oluyorum anasını satim tekrar başa alıyor

Edit: 84. dakikadayım ve şuan şoklardayım

Edit 2:Beyler filmin kurgusu baya iyi geldi bana izleyin mutlaka :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubukelemon -- 13 Eylül 2014; 3:59:30 >
  • Bluray'i düşse de izlesek baya merak ettim.
  • Beyler şu anlık en iyi zorrnt hangisi.. Tavsiye ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.