Şimdi Ara

Edge Of Tomorrow (2014) | Tom Cruise (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
18.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İl teber

Beyler şu anlık en iyi zorrnt hangisi.. Tavsiye ?

Torrent sitesi mi soruyorsun yoksa torrentle indirilebilecek film kalitesini mi soruyorsun?

Site soruyorsan zamunda.net ve de mo no id var ikisi de üyelik istiyor. Zamunda'dan doğrudan üyelik alabilirsin ama demo noid davetiye sistemiyle çalışıyor. Bir de kat.ph var namı diğer kickasstorrents, bu uyelik gerektirmiyor.

Bu filmin kalitesini soruyorsan Edge.of.Tomorrow.2014.720p.WEB-DL.x264.AC3-ZIKAS sürümü şimdilik iş görür.

Torrent istemcisini soruyorsan en iyisi utorrent.

Başka sorunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Beyler şu anlık en iyi zorrnt hangisi.. Tavsiye ?

Torrent sitesi mi soruyorsun yoksa torrentle indirilebilecek film kalitesini mi soruyorsun?

Site soruyorsan zamunda.net ve de mo no id var ikisi de üyelik istiyor. Zamunda'dan doğrudan üyelik alabilirsin ama demo noid davetiye sistemiyle çalışıyor. Bir de kat.ph var namı diğer kickasstorrents, bu uyelik gerektirmiyor.

Bu filmin kalitesini soruyorsan Edge.of.Tomorrow.2014.720p.WEB-DL.x264.AC3-ZIKAS sürümü şimdilik iş görür.

Torrent istemcisini soruyorsan en iyisi utorrent.

Başka sorunuz?

Sağol kardeş de indirmeye başlayalı baya oldu.

Edge.of.tomorrow.2014.1080p.web.dl.dd5.1.h264.rarbg

Resimler iyi geldi gözüme.
    Bir de seeders ı uçuyor resmen ondan.. Son hız.

• 9/10

Filmi çok beğendim. Beklediğimden çok farklı ve orjinal bir film çıktı.
    Aksiyonu, mizahı, sürükleyiciliği çok iyiydi, teknik açıdan da neredeyse kusursuz bir film olmuş, uzaylı tasarımları etkileyiciydi.
    Böyle sağlam bir bilimkurgu izlemeyeli epey olmuştu açıkçası, izlemeyi düşünenler hiç düşünmesin...
  • Filmin fragmanını filan hiç izlemeden izledim ve ne oluyor dedim. Farklı bir yapım olmuş. Beğendim
  • imdb puanı 8.1 olmasına rağmen 250 listesinde göremedim.
  • Bluray nerde kaldı. Çıksada izlesem. Sinemaya gidememiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oblivon gibi tam becerilememiş bir film.

bilim kurgu gerçekten zor iş.
    güzel bir senaryo fikri yakalanmış ama..............
  • Seviyorum bu tur filmleri. Tom Cruise beğendiğim bir aktör zaten. Film seçiciliği iyi bu adamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastayım bu adamın oyunculuğuna yau. Bakışlar, tripler falan Filmin ortasına doğru o bıkmış, artık ne olursa olsun hali bakışlarından, hareketlerinden dökülüyor vallaha

Kaliteli bilimkurguyu her zaman severim. Film benim hoşuma gitti. Zaten sıkmıyor adamı. İzlenir.
  • arkdaşalr bu filmi beğenenler sil baştan kitabını kesinlikle okumalı 30-40 yıl önce yazılmış ama kesinlikle begeneceksinzi hem filmi gelemden..ana tema aynı..tekrar tekrar gelmek..
  • Bluray geldi. SPARKS ripi tercih etmediğimden dolayı kaliteli bir sürümünü bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

arkdaşalr bu filmi beğenenler sil baştan kitabını kesinlikle okumalı 30-40 yıl önce yazılmış ama kesinlikle begeneceksinzi hem filmi gelemden..ana tema aynı..tekrar tekrar gelmek..

yazar kim ?
  • Dil-hun kullanıcısına yanıt
    ken greenwood
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

ken greenwood

teşekkürler.
  • Dil-hun kullanıcısına yanıt
    d&r da 10 tl idi..bence hem bütce dostu hem kaliteli bir roman..
  • Tom Cruise olmasına rağmen 8.1 alımşsa iyidir hatta çok iyidir.

Tom Cruise kötü aktör falan demiyorum ama genelde IMDB'de Tom Cruise filmin rating'ini 0.5 puana kadar düşürüyor.
  • neuro kullanıcısına yanıt
    nasıl anladın hocam bunu daha önce tom cruise oynadıgı film başka bir aktörle tekrar mı çekildi ??
  • Müthiş bir film di kesinlikle izlenmeli ama filmin sonunda beynim yandı
  • insin, gece patlatırım ben bunu
  • İzledim biraz önce bitti çok beğendim . Sonunu anlamayanlar için kendi anladığım biçimde yazacağım

Cage günü resetlemeyi Alfa'yı öldürdükten sonra onun kanı bulaştığı zaman ele geçirmişti ilk başta .Filmin sonlarına doğruda yakalanmışlardı ve Cage'e yeni kan enjekte etmişlerdi ve resetleme gücünü kaybetmişti. Filmin sonunda Omega'yı öldüreceğinde bombaları bırakıyor Omega patlıyor orada Alfa'da Cage'i durdurmaya çalışıyordu patlamayla Alfa'da ölüyor kanı tekrardan Cage'e bulaşıyor bu sayede Cage tekrardan resetleme gücünü kazanıyor . Patlamayla öldükten sonrada Helikopterde uyanıyor . Helikopterde uyandığı zaman ise ilk başta general ile görüşmeye gittiği zaman . Omega öldüğü için gün resetlenince taklitçilerde artık Omega öldüğü için rahatlıkla yok edilmeye başlanıyor ve savaşı kazanıyorlar . Filmin sonunda da Cage'e subay diye hitap ediyorlar çünkü Cage oraya herşeyin farkında olup Generale itiraz etmeden gittiği için firari değilde Subay olarak gidiyor.

Spoilerde yazdım ben bu şekilde anladım eğer yanlış biyer bulduysanız söyleyiniz lütfen

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.