Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.169
Cevap
39
Favori
124.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • X600 sonrası Edifier G1500 veya Edifier M601DB alabilirim sanırım.

• kenfat10 kullanıcısına yanıt
    Selam.Pasif olarak o haliyle kullanılmaz diye dusunuyorum.crossaver yok içinde.amfiue bağlarsan ya amfi ya hoplar zarar görücek.amfisi kendi içinde olduğu için kendi amfisine göre corsvr yapılmıştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S.a dostlar yaklaşık 14 yıl önce Edifier markasıyla vatan da tanışıp işimi görsün diye m3500 almıştım. Uzun zaman beni memnun etti sonrasında onu satıp Da5000pro ile yolumuza devam ettik güzel bir upgrade oldu. Sonrasında evlenince 5+1 leri koyacak yer kalmayınca 2+1 olarak s530dw modeline geçtim harika stereo performansıyla beni memnun etti. Bugün ise artık upgrade vaktinin geldiğini düşünerek s360db modelinin siparişini geçtim.

S360db geldikten sonra da elimdeki da500pro veya s530dw modellerininden biriini elimden çıkaracağım. Yoksa bu gidişle Edifier koleksiyoneri olacağım :)

• M_u_M_M_y M kullanıcısına yanıt

Eğer s530dw modelinde sorun yoksa fazla gerekli olmayan bir geçiş olmuş hocam bence, Tabi öyle bir sistem aldıktan sonra ben olsam iki sistemide satardım pek fazla gerek kalmayacak gibi 

• Sorun diyebileceğim sadece bunlar mevcut. Creative ae7 nin dijital özelliklerini tam desteklemiyor onu pek dert etmiyordum ama sag hoparlörde zaman zaman kesinti olmaya basladi ayrica boşta fazlaca dip ses geliyor. Kismetse yarın gelince ne kadar farkedecigini gormus olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S360db geldi mi hocam?

• cato16 kullanıcısına yanıt

Evet hocam geldi detaylı inceleme yapıyorum 4 gündür sorularınız var ise cevaplayabilirim.

Öncelikle hayırlı olsun. Film ve müzik performansından memnun kaldınız mı? S530dw kullanmıştım bir süre. İkisini kıyaslarsanız nasıl farklar var?

• cato16 kullanıcısına yanıt

S360db vs s530dw yan yana bu şekilde bir fark var. Cok daha modern ve şık bir sistem.

Tweeteer 15w dan 10w a düşmüş daha dengeli bir sistem için ve 4inç olmus. Dizaynini sektor lideri Foster yapmiş.

Midler ayni sekil 4inc olmus ve 20w dan 30w a cikmis onuda alman Klippel firmasi yapmis. Midlerin dis kismi daha iyi bass uretimi icin genis yastiklamaya sahip.

Subwoofer 75w olarak sabit kalmis fakaf boyut ve agirlik olarak baya kuculmus. Ayrica kablosuz olmus sadece power kablosu mevcut. Midlerdeki gibi dis yanaklari genislemis oldugu icin bass uretimi harika diyebilirim.

Kisacasi ses rengi canliligi benim gibi ses duşkünlerini rahatlıkla tatmin edebilecek düzeyde. Film ve müziklerde çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.