X600 sonrası Edifier G1500 veya Edifier M601DB alabilirim sanırım. |
Edifier Kullanıcıları Topluluğu (109. sayfa)

-
-
Selam.Pasif olarak o haliyle kullanılmaz diye dusunuyorum.crossaver yok içinde.amfiue bağlarsan ya amfi ya hoplar zarar görücek.amfisi kendi içinde olduğu için kendi amfisine göre corsvr yapılmıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S.a dostlar yaklaşık 14 yıl önce Edifier markasıyla vatan da tanışıp işimi görsün diye m3500 almıştım. Uzun zaman beni memnun etti sonrasında onu satıp Da5000pro ile yolumuza devam ettik güzel bir upgrade oldu. Sonrasında evlenince 5+1 leri koyacak yer kalmayınca 2+1 olarak s530dw modeline geçtim harika stereo performansıyla beni memnun etti. Bugün ise artık upgrade vaktinin geldiğini düşünerek s360db modelinin siparişini geçtim.
S360db geldikten sonra da elimdeki da500pro veya s530dw modellerininden biriini elimden çıkaracağım. Yoksa bu gidişle Edifier koleksiyoneri olacağım :)
-
Eğer s530dw modelinde sorun yoksa fazla gerekli olmayan bir geçiş olmuş hocam bence, Tabi öyle bir sistem aldıktan sonra ben olsam iki sistemide satardım pek fazla gerek kalmayacak gibi
-
Sorun diyebileceğim sadece bunlar mevcut. Creative ae7 nin dijital özelliklerini tam desteklemiyor onu pek dert etmiyordum ama sag hoparlörde zaman zaman kesinti olmaya basladi ayrica boşta fazlaca dip ses geliyor. Kismetse yarın gelince ne kadar farkedecigini gormus olacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S360db geldi mi hocam?
-
Evet hocam geldi detaylı inceleme yapıyorum 4 gündür sorularınız var ise cevaplayabilirim.
-
Öncelikle hayırlı olsun. Film ve müzik performansından memnun kaldınız mı? S530dw kullanmıştım bir süre. İkisini kıyaslarsanız nasıl farklar var?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X